Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Филмът "Into The Wild"


Guest devashaktika

Recommended Posts

Здравей, devashaktika :feel happy:

Гледала съм го това филмче преди около година и доколкото разбрах е направено по истински случай. За съжаление може би бягството от обществото по този начин не е истинското спасение, но поне е изразена смелостта да се направи една такава крачка. :feel happy:

На мен лично ми беше интересено цялото това пътуване, което предприе той ,и всички различни хора, с които се запозна и с които преживя неща, които иначе никога не биха му се случили.

Иначе като филм и игра на актьора наистина ме разчуства, след това дълго разсъждавах, за това, че хората сме се ограничили само в нашето си обкръжение и ни занимават толкова незначителни проблеми, когато можем да преживеем истинско приключение в откриването на различни места...и себе си. Поради това филмът остана специален за мен :rolleyes::3d_053: а музиката от него още повече..

Линк към коментар
Share on other sites

Здравейте! Филма го гледах преди малко повече от година и за мен той беше едно от онези събития, които ме окуражиха във взимането на важно решение за рязка промяна в живота ми. Приех го много лично и го преживях. Наистина крайността на момчето го отведе бързо до преминаване в отвъдния свят, но идеята да се противопостави на целия свят, изтъкан от фалшив лукс и удобства, за да се докосне до истинската природа, е изключително вдъхновяваща. Наистина,много "специален" филм. :thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...