Jump to content
Порталът към съзнателен живот
Sign in to follow this  
Guest devashaktika

Филмът "Into The Wild"

Recommended Posts

Здравей, devashaktika :feel happy:

Гледала съм го това филмче преди около година и доколкото разбрах е направено по истински случай. За съжаление може би бягството от обществото по този начин не е истинското спасение, но поне е изразена смелостта да се направи една такава крачка. :feel happy:

На мен лично ми беше интересено цялото това пътуване, което предприе той ,и всички различни хора, с които се запозна и с които преживя неща, които иначе никога не биха му се случили.

Иначе като филм и игра на актьора наистина ме разчуства, след това дълго разсъждавах, за това, че хората сме се ограничили само в нашето си обкръжение и ни занимават толкова незначителни проблеми, когато можем да преживеем истинско приключение в откриването на различни места...и себе си. Поради това филмът остана специален за мен :rolleyes::3d_053: а музиката от него още повече..

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Здравейте! Филма го гледах преди малко повече от година и за мен той беше едно от онези събития, които ме окуражиха във взимането на важно решение за рязка промяна в живота ми. Приех го много лично и го преживях. Наистина крайността на момчето го отведе бързо до преминаване в отвъдния свят, но идеята да се противопостави на целия свят, изтъкан от фалшив лукс и удобства, за да се докосне до истинската природа, е изключително вдъхновяваща. Наистина,много "специален" филм. :thumbsup:

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега
Sign in to follow this  

×