Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mihaela

Участници
 • Общо Съдържание

  45
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. тук може да разгледате много снимки на планина рила : http://www.trivago.bg/%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0-130051/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA-%D1%80%D0%B8%D0%BB%D0%B0-1142405/%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8
 2. Една приятелка ми каза че ме е сънувала как умирам,самоубивам се.Някой може ли да ми каже дали този сън,който не съм аз сънувала има нещо общо с мен,дали означава нещо важно за мене или само пък за този,който го е сънувал е от значение.Вие как мислите?
 3. Подсъзнанието работи по-добре, ако го оставите на спокойствие. Човек става по-възприемчив към онова, което му подсказва подсъзнанието, ако в даден момент не мисли за нещо конкретно.Когато постоянно мислите как да намерите правилния отговор,може да получите обратен резултат.Спортистите знаят, че за да победят трябва да са съсредоточени, но не и напрегнати, в противен случай веднага започват да грешат. За да ви помогне интуицията трябва да се отпуснете и да й дадете възможност да ви помогне.
 4. mihaela

  Подсъзнание

  Някой чел ли е "Под съзнанието може всичко" Джон Кехоу разбрах че била много хубава?C подсъзнанието може и да се пребориш с болести това според вас възможно ли е?Даваха по тв как човек се излекувал от рак.Вие как мислите?
 5. в този свят изпълнен с лъжи дори и да не искаш ти се налага да лъжеш за да оцелееш
 6. е и аз ям много ама много сладко мисля сега малко да го огранича защото явно е вредно толкова много
 7. "Има истини по лоши от лъжата и лъжи по добри от истината!"
 8. и аз сънувам всяка вечер понякога ми се случва да сънувам едни и същи хора и места няколко пъти под ред незнам защо
 9. Разрежете с нож бяла обикновенна свещ на 2. Налейте в порцеланова или стъклена купа вода до горе.Поставете дясната си длан във водата и мислено помолете да поеме натрупаната във нас отрицателна енергия. Разтопете в метален плитък съд първата част от свещта.Мисленно помолете восъка да поеме негативната енергия и да приеме формата на този който е причина за състоянието ни. Махнете фитила на разтопената свещ.Изсипете го в купата с вода в която е била потопена дланта ви с плавно и бавно движение.Изчакайте восъкът да изстине и внимателно го отделете от стените на купата с нож.Обърнете го върху чист лист хартия. Повторете изцяло процедурата с втората част от свещта,като смените водата в купата. Обикновенно формите които ще видите са достатъчно ясни и ще може да откриете в тях фигура или лице,които ви причиняват с мисли или дейности неприятности.Ако няма ясно очертани фигури,приемете че восъкът е отразил ниското ниво на енергиината ви система. При всички случаи восъкът,както солта захарта,кристалните структури,поглъща и отнема голяма част от натрупаната лоша и блокираща ви негативна енергия. Восъчните отливки не бива да остават дълго време цели.Раздробете ги,увиите ги в хартия и ги изнесете извън дома в контейнера за боклук.Смесени с другите негативни и деструктивни енергии,те ще загубят силата да ви влияят. Изливането на восък винаги помага,особенно когато сте напрегнати,някой ви е нанесъл удар с лош поглед или мисъл,когато неможете да спите,концентрацията ви е слаба и ви преследва тъга и тревожност. Можете да го повтаряте многократно и особено,когато незнаете как да постъпите,за да получите облекчение. Най добре е всеки да отлива восъка си за себе си и за някой много близък човек.Ако това прави друг,вместо вас,неговите енергии се смесват и восъкът очертава форми,които не са за вас и могат да ви заблудят.
 10. mihaela

  НЛО

  да според мен има извънземни неможе да сме сами в цялата вселена нали?
 11. aз по принцип си пиша с дясната ръка но мн ми се иска да пиша с лявата преди известно време се упражнявах но ми беше доста трудно и се отказах
 12. гласувах но не спе4ели моя избранник
 13. Михаела Милчова Кирова-01.06.1987
 14. mihaela

  За парите

  просто немога да проумея как може едни хартийки да управляват целия свят ужасно е!как могат те да провалят живота ти
×