Jump to content
Порталът към съзнателен живот

toncho83

Участници
 • Общо Съдържание

  5
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. toncho83

  Числото на душата

  Тук е ясно написано и опростено: http://umaybg.com/%D0%BD%D1%83%D0%BC%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F/%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D1%8F%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5/
 2. Много добра тема.Бих добавил някои важни насоки свързани с общото укрепване на организма.Щом се е стигнало до такова заболяване,най-важното,което човек трябва да осъзнае е необходимостта на тялото към промяна в живота,мисленето и ценностната система на 360 градуса.Оттам нататък да приложи някои универсални принципи по-пътя към ремисия и излекуване..... Преди всичко,трябва да се обърне огромно внимание на водата!Да се употребява изворна.Ако заболяването не е в напреднал стадий,късите гладувания (3-5-10 дни) и пиене на протиева вода с 12 капки лимон дават добри резултати!Месото (тази мърша) трябва да се изключи от менюто завинаги! Някой основни стъпки за овладяване на процеса: -Става се веган-задължително и без изключения -Суровоядство-гарантира бързи резултати -Пият се имуностимуланти(японски водорасли-примерно) -Приготвяш си храната сам -Червеното цвекло на сок-много важно! -Пиеш изворна вода-набавяш и наливаш си я естествено сам (от извора) -Следиш за киселинно-алкалния баланс-Важно! -Пост веднъж в седмицата-задължително! -Походи из балкана-за да се оправи дишането (тялото само се нагажда да диша правилно по-високото) Плодовете и зеленчуците се накисват за 10-15 минути във вода-на 1л. вода се добавя лъжичка сода бикарбонат,после се измиват хубаво. П.П.Храненето,което е описала Донка,горенаписаното,както и някои билкови препарати,доведеоха до ремисия майка ми(3-4 фаза на заболяването)!Краят на земния и път настъпи,когато се върна към старите хранителни навици и начин на живот. Познавам се с хора отписани от лекари в последен стадий на болеста,които за живи и здрави.Скоро съдбата ме срещна с млад мъж,свободен от симптомите на онкологичното си заболяване.Две години са изминали от както лекарите му казали да яде и да пие каквото иска,защото му остават дни.Взел се във ръце и направил генералната промяна.Резултатите не закъсняли.Днес живее и се радва на живота.Показваше ми туморните си маркери и медицинските си изследвания на здрав човек-гордееше с постигнатото J.Спазва същият режим на хранене и гладуване с постоянство!Сподели ми и други препарати и средства,който сам си приготвя,но темата тук е основно за храната.
 3. toncho83

  Житен режим 2014

  Аз започнах на 17-ти (вчера).Цял ден ме боля глава и ми се виеше свят.Вечерта реших да си измера кръвното и ако е заплашително ниско да прекъсна.115/75 беше,така че реших да изтърпя главоболието и продължих.Правя го с лимец. Не го кисна,а направо така го ям. Днес се чувствам превъзходно.В добро психическо и физическо здраве Успех
 4. Аз много обичам животните,особено кучета.Любовта си проявявам по два начина: не ги ям и не ги ограничавам да ги гледам в апартамента,където живея. Взимал съм наранени гълъби от улицата и съм ги гледал,после ги давам на гълъбари,където ще се грижат за тях подобаващо. При сегашните условия не бих взел домашно животно на сина ми!Също така смятам ,че жилище в което се гледа животинче има специфична миризма,както и паднали косми(котки,кучета).
 5. Бих желал да попитам всички вас, случвало ли ви си е да се замислите, как да отговорите на обвиненията ,че учението на Учителя Петър Дънов(Беинса Дуно) е секта и не е по библията? Да,случвало ми се е.Спорил съм с приятели в началото,когато започнах да чета Учителя.Като че ли като ги заведох из Рила (Езерата,вр. Мусала) имаше повече смисъл от спора. С този ,който спорих той повече чете и запаметява,за да може да се “покаже” със знанията си и да блесне,вместо да ги приложи по-някакъв начин.Като ,че ли по-важно им е да си чуят собствения глас и до колко са запомнили прочетеното.... Във всички учения има крайности,както и последователи които са се взели много на сериозно и живеят повече в "оня или тоя" свят.Според мен важното е да се намери баланса.За себе си съм открил какво да следвам.Главната причина да се интересувам и да вярвам в Учението на Учителя е ,че то е предметно учение,което мога да проверя! Хората разбират истината,когато са готови да я понесат. П.П. По-често ми се случва, как да кажа-"прекалено материални хора" да ме питат защо не ям месо?-Отговарям им,защото се възстановявам по-бързо ,спя по-малко и по-трудно се изнервям.На изразилите съмнение им казвам,че трябва да опитат първо.Като кажат,че без месо не може им отговарям,че то качествено и истинско отдавна няма!
×