Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  40
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  3

Всичко добавено от nastty

 1. Благодаря и на теб! Много позитивно и слънчево тълкуване! Дано се сбъдне, ако се случи ще разказвам :)! Благодаря и за клипа!
 2. Благодаря за отговора! Чета и размишлявам, и пак доста неща ми се изясняват, а за тези сили се помолих да не ми се случват, защото, когато се събудя и още даже по време на сън изпитвам огромен страх. Страх от нещо, което не разбирам и което е много силно и непридвидимо. Взима те, грабва те и те понася и си абсолютно безпомощен, но пък съм благодарна за посланията, които ми отправят. И накрая като се осмислят, се оказва, че всъщност са нещо полезно и важно. Така че може би трябва някак да се науча да не ги приемам точно така... Молбата се отнасяше по-скоро за момента, защото ми беше нужно да се успокоя. И отново благодаря, за вниманието и търпението!
 3. Здравейте! Преди малко пак ми се яви нещо странно. Сънувах, че сестра ми е починала преди известно време, а аз се на мирам на нещо като площадка, оградена отвсякъде с високи сгради, за да присъствам на някакво погребение. Изведнъж се появи майка ми и се озовахме на брега на морето. Беше вечер, стана тъмно и се надигна една голяма черна вълна, ние се обърнахме и започнахме да бягаме. Тогава се появи силата. Повдигна и ме отнесе в един друг свят. Веднага го разбрах. Мноооого страшно беше усещането, въпреки че там нямаше нищо страшно. Видях нещо като улица, от двете страни имаше постройки като къщи, всичко беше светло и слънчево, но ми се стори някак забързано. Имаше и хора, но не успях да ги разгледам, понеже бях във въздуха, а и не исках да оставам там. Точно това най-много винаги ме притеснява, че няма да ме върнат, все едно, че ще се прекъсне връзката ми със земята и ще остана без любимите си хора. И започвам да се съпротивлявам, / като се моля/ но знам, че силата решава, но не е лоша, така го усещам. После се озовах в една кола без шофьор. Тя се движеше управлявана от силата и аз се почуствах малко по-добре. Опитах се да обясня, че разбирам, че искат нещо от мен, нещо може би да ми разкрият или да ми покажат, но това ме плаши, защото някак имам чувството, че ме отделят от детето и от скъпите ми хора... Тогава в колата се появи детето, първо спеше, после се събуди и каза мамо... И аз отворих очи. И вече на яве, пак се молих и казах, че никакви сили и други светове не ми трябват искам само спокойствие!
 4. Аз също бих желала да си редактирам нещо на последната публикация, но не откривам начин. Може ли да ми обясните? ,, Проблемът,за който съм писала на 10 март изчезна след нововъведенията - сега ми излиза бутона за редакция и всичко е наред. " При мен няма такъв?! Благодаря предварително!
 5. Нещо не се получи моля изтрийте го! Благодаря!
 6. Mноооого благодаря, за пореден път! Сигурна съм, че това ще е много полезно, не само за мен! А между другото това с книгата и на мен ми се е случвало. Много си бях харесала ,, Диагностика на кармата" на Сергей Николаевич Лазарев. Но беше много скъпа за мен и не можех да си я позволя. Много пъти минавах по край нея и гледах и само толкова, някак си знаех, че това е моята книга и трябва да я имам. Не бях казала на никого за това, защото общо взето нямаше хора, които да се интересуват от такива теми. След около един месец ми се обажда майка ми и ми казва - купих тука една книга, и като я видях, не можех да повярвам. Прочетох я няколко пъти, много ми въздейства и ме впечатли, даде ми отговори на много въпоси, а също и насоки как да живея и да съм по-добър човек.
 7. Възможно е, разбира се, затова споделям и се радвам, че получавам толкова отзиви. Но признавам си не съм много на ти с, не знам как точно да ги нарека и сигурно ще стане голяма глупост , с психологията и философията. Имам известни познания по въпроса, чела съм някои неща, но определено съм много под вашето ниво. С всичко това исках да кажа, че ,, Иначе не би имало основа за осъзнаването ни на Синхроничността '' , ми звучи малко на китайски. Може и на ти , изобщо не държа, аз по навик...
 8. Да, благодаря за уточнението . И аз имам свое тълкуване в случая, което доста се различава от вашите, но пък много ми е интересно да получа различни гледни точки. И така преди известно време, за нещо, което смятах, за много страшно вие дадохте съвсем различни тълкувания и се почувствах много по-добре. Сега с оглед на ситуацията, в която се намирам, аз го усетих по следния начин. Помислих си, че това е някоя душа, която ме е избрала и ми напомня за това. Не знам, така го усетих... И да свързано е с ежедневни дилеми...
 9. Само поседях няколко минути така и после се събудих. Нищо друго нямаше. / Извинете, но това ,,да киснеш в чата на сънищата'' ми звучи малко грубо, ако не трябва повече няма да споделям нищо или аз не съм разбрала нещо? Моля пояснете, може грешката да е моя!/ И още благодаря за отговорите!
 10. Здравейте! Отдавна не съм писала, защото всичко е горе-долу наред ! Някой все още може да си спомня за моите перипетии, преодолени с ваша помощ! Наскоро обаче пак сънувах нещо странно. Отново се появи силата, повдигна ме, сега не се изплаших, даже я попитах какво иска от мен. Изведнъж се озовах в една неголяма чисто бяла стая. Доколкото видях нямаше прозорци. Силата ме остави срещу една от стените. Там на нещо като рафт имаше две малки деца - момиченце и момченце на няколко месеца. Момченцето запълзя на ляво и някак изчезна, а момиченцето остана. Тогава аз я попитах: - Какво си ти? / точно така казах/ А тя запълзя към мен сгуши се и каза: - Мама.... След малко се събудих. Подозирам какво може да означава, но все пак ще съм благодарна да чуя и вашето мнение! Благодаря и хубаво лято!
 11. Благодаря много, полезно ми е! Само искам да споделя, нещо, което сънувах и ми се стори по-странно. Наскоро сънувах отдавна починалата ми баба, яви ми се пак като жива, но аз осъзнавах, че е починала и за това я попитах: - Нали вече си умряла, как правите, така че да живеете отново? Но тя не ми отговори.
 12. Здравейте! Сега мисля, че съм на правилното място. Преди време сънувах нещо, което ми се струва необичайно. По принцип сънувам много и не си поставям за цел, да запомням какво , но когато нещо е по-странно, не го забравям. Сънувах, че се озовавам на едно място и знаех, че това не е на земята. Беше много красиво имаше водопади, ярко зелена трева, цветя и много бели облаци. Всичко беше някак по-ярко и осветено / Не твърдя, че е било Рая, не го усетих така, но беше много красиво/ Вървях по една пътека и знаех, че трябва да намеря детето, докато се оглеждах, си мислех - толкова е красиво тук, ето с какво примамват хората да остават, но аз няма да остана. Изведнъж се озовах пред една сграда, влязох вътре. Там имаше един трон с бяла фигура/ казвам така, защото не видях лице/ и още няколко, които се движеха около нея. Едната от тях ме представи и той каза: - Нямам сега време за теб, но да знаеш, че детето ти/ нарече го по име/ идва често пъти тук... Аз излязох и продължих, но не го намерих.. Събудих се. Помислих си да не се е случило нещо с детето и отидох да го видя. Добре си беше!
 13. Благодаря ви хора, никога не съм и предполагала, че може да се тълкува по този начин! Мислех си, че е нещо мрачно! Много ме зарадвахте! И аз като всички много сънуващи, също имам свои начини на тълкуване на сънищата/ за този специално не/ - Един от тях е според името на този, когото сънуваш. Не съм срещала някой друг да го споделя, може и да има, ако желаете мога да го опиша, но май трябва да е в друга тема. Не е нещо кой знае какво, но съм се убедила, че се сбъдва. Поздрави и благодаря пак!
 14. Здравейте! Ето и веселия сън - на следващия ден щях да взимам пари. Вечерта сънувам, че отивам при счетоводителката, тя ми се усмихва и аз и казвам: - / името/, сега сънувам, не ми давай пари, като се събудя и дойда на работа тогава, ще ми ги дадеш. Май, се притесних, че ако ги взема сега, после няма да има. Много се смяхме, когато и го разказах.
 15. Да, уточня калните кофички бяха шест, а бялата беше седма и да листът беше бял за писане. Преди известно време сънувах и още нещо - не е за тълкуване, просто е весело и затова искам да го споделя, ще го напиша на другото място.
 16. Благодаря за бързия отговор и за тълкуването! Следващия път, ако има нещо такова, ще пиша на другото място, а това че не се съпротивлявам, го казах на силата, защото имах чувството, че искат нещо от мен, нещо да ми покажат или че трябва да направя нещо и затова е всичко това. Но си мисля, че е ако е било нещо важно, пак ще се върне по някакъв начин, защото сега остана някак недовършено
 17. Здравейте! Отдавна не съм писала, но липсата на новини, е признак за добри новини! Не знам, къде точно да го споделя, към коя тема, затова ще го напиша тук, /дано да не е погрешно/. Преди малко сънувах пак нещо странно. Първо поглеждам към пода и виждам как един лист се движи сам и си казвам това е невъзможно, обаче той продължава... После поглеждам към дивана и на пода виждам шест купчини с пръст / все едно са направени с кофички за кисело мляко/ , разположени една срещу друга по три, а в единият край имаше една бяла - седма. И аз си помислих какво прави тази пръст тука, трябва да, я махна, тогава чух един, глас, който каза: - Това е гробище. Появи се някаква сила и започна да ме издига на горе, беше малко страшно, в този момент видях, че съм цялата облечена в бяло, започнах да се моля и силата ме сложи да седна. Тогава казах; - Не се съпротивлявам, кажете какво искате от мен и се събудих...
 18. Благодаря отново, кафе не пия, филми гледам само по лек жанр, а преди заспиване кулинарни предавания. Изчиствам си къщата като прикадявам с тамян, но може би наистина трябва да повикам свещеник и другото ще го направя. Благодаря за пореден път!
 19. Каква молитва казваш? Първо благодаря за всичко, което се е случило през деня, че сме здрави, и се моля да ми простят всяко лошо нещо, което съм направила или помислила през деня. После се моля за здраве на всички роднини, приятели, колеги... за когото се сетя и след това си казвам обичайната молитва... Това е, ако имам някое по специално желание - го казвам и него.
 20. nastty

  За прераждането

  Напълно съм съгласна с вас за всички неща, които сте описали като изводи от ваши преживявания, защото и при мен е така. Вярвам във всяко едно от тях - може ли да си позволя една шега дори и в това, че сте нормален! Сега се сетих за нещо по този повод - всеки е свободен да го тълкува, както желае....но за мен беше знак. Точно на деветият ден след погребението вървях и ми беше много тъжно и си мислех предполагате за какво... Изведнъж погледът ми попада върху едно място покрито с изсъхнала слама, огряна от слънцето, знаете как блести и върху нея едно захарно сърце, червено и блестящо... Само да добавя, че живея в град и изсъхнала слама не се намира толкова лесно !:) Почувствах се много по-добре. И това за любовта е вярно!
 21. Когато си легна и винаги си казвам молитвата и да, понякога си мисля какво мога да напиша, в смисъл как да си продължа това, което пиша в момента, за да се успокоя. Но не съм се сетила да видя дали помага. Дано да нямам скорошни сътресения и да ми се налага да го проверявам. Благодаря за съвета! Честит предстоящ празник на всички! И много любов ви пожелавам и на яве и на сън!
 22. Здравейте! Виждам, че се е разразила разпалена дискусия Благодаря на всички, които ми дадоха съвети и се опитват да ми помогнат. Искам да обясня, защо не желая да сънувам - поне, не толкова много. Понякога сънувам хубави сънища - пътувам, летя или такива, които ми разрешават проблема, или ми показват какво ще стане на следващия ден - например, ако трябва да ходя на лекар - сънувам, че отивам, едно към едно, все едно се случва или друг пример ще разкажа. На следващия ден щяхме да празнуваме рожден ден на детето. Вечерта сънувам, че влизам в сладкарницата и жената ми казва - забравихме да сложим надпис на тортата. Ставам сутринта, разказвам го на детето и тръгваме към сладкарницата, влизаме и се случва точно същото нещо даже със същите думи... Много такива случаи имам - даже като бях студентка, преди изпит винаги ме питаха какво съм сънувала... Това дотук е положителната част, обаче много често сънувам по двадесет минути и се събуждам, понякога, ако е по-страшен сънят, трудно заспивам или ако е имало някакъв проблем през деня продължвам да го сънувам - много е психически натоварващо и на следващия ден си... Ето защо искам малко по-спокойна нощна програма... По повод на медитацията, имам дарба да пиша за красиви неща / не е само мое мнение/ и тогава всичко друго изчезва... Не знам дали това може да се приеме за вид медитация... но на мен ми помага. Спирам дотук, че се получи много дълъг отговор. Поздрави на всички! И да - и аз съм за любовта!
 23. Благодаря за отговора, не знаех - случи ми се за пръв път, но се радвам, че е така в смисъл, че душата е свързана с тялото. Сега ще съм по-спокойна. Много често сънувам, че летя. Но това си е сън, и тогава пак ме е страх, да не се издигна твърде много, за да не се загубя и да не намеря обратния път. Понякога имам чувството, че мога чак до небето да стигна... Но си летя с тялото А когато се продължи за по-дълго, си казвам - колко е хубаво, най-накрая се научихме да летим ! Благодаря отново - помогнахте ми!
 24. nastty

  За прераждането

  Съчувствам Ви много, няма как да не тъжи човек, но наистина знайте, че това не е краят. И в това можем да намерим някаква утеха. Мисля, че тя все ще намери начин да се свърже с вас. Понякога изчакват - на мен ми се яви на деветия ден. Не съм много запозната, но май първите дни, душата е още тук... Ето и Вие сте я усетили. Ако имате нужда пишете, споделете. Тук намерих много разбиращи и помагащи хора и лично аз се почувствах по-добре! Всичко най-хубаво!
 25. nastty

  За прераждането

  Понеже си помислих, че не е съвсем по темата - срещата ми с дявола, снощните ми подвизи са описани в - Сънуваме ли всяка вечер?.
×