Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  49
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  3

Всичко добавено от nastty

 1. Имам и още един сън, за който се сетих. Не знам колко бях голяма, може би към седми клас, но никога няма да го забравя. Беше вечер и аз бях на ръба на една скала, а долу имаше река, до мен стоеше един стар човек с дълга сива брада, облечен в черно. В ръцете си държеше нещо като жезъл. По едно време го вдигна към небето и проговори : - Там, горе няма нищо, за тебе! Тогава започнаха да падат звезди в реката, той ми посочи на там и каза: - Ето това е за теб! Само това се сещам. / И на мен ми е приятно да си говорим - успокояващо ми действа /
 2. Едно оооооооогромно благодаря! Много се разчуствах и някак усещам, че това е вярно. Чудя се само как знаеш винаги какво да кажеш?
 3. Здравейте, имам следния въпрос. Смятате ли, че хората, с които се запознаваме на сън, наистина съществуват? Преди малко се запознах с един доста интересен човек / на сън/. Говорехме си обикновени неща, но ми беше много приятно и беше толкова реално. Изведнъж отваряш очи и всичко свършва....и остава някаква празнота, защото това приятното няма да се повтори... Поздрави! Бъдете здрави!
 4. Един от най-невероятните сериали, които съм гледала ,, Интернатът'' / испански е / - горещо препоръчвам, така те увлича, че не можеш да спреш да го гледаш. / Не е сапунка./ ,,Спасяването на редник Раян'' и ,,Английският пациент'' - вероятно сте ги гледали, а ако желаете да се посмеете препоръчвам ,, Мъже в чорапогащи''.
 5. Вярно да с ,,малко'' помощ , се поразвързаха, освен това никога не е излишна и още една гледна точка, а и ето пак получих съвет :). Това се сетих - усещането беше приятно този път, не беше страшно.
 6. Здравейте, снощи сънувах нещо, съжалявам, че не ми беше последният сън и не си го спомням в детайли, но пък явно ми е направило впечатление. Срещнах се с един мъж/ преди това не се сещам какво е било/ - беше облечен в бял панталон и бяла горница, и си говорехме нещо и аз му казах: - Когато сънувам, понякога срещам много добри хора, с които си разменяме данните и си обещаваме да се чуем, и като се събудя, много съжалявам, че не мога повече да ги видя защо става така? А той ми отговори: - Защото не могат да напускат световете където живеят? После го попитах и той ли е така, а той ми обясни, че може да пътува между тях, но не може да остава. След това, и аз не знам защо, но вече знаех, че сънувам и исках да разбера колкото се може повече, го попитах как се казва и той ми отговори, че имал три различни имена. Бяха много странни, с по три букви и не ги запомних, след това го питах за излизането от тялото и му разказах, че ми се е случвало, както и да летя, и че много ме е страх да не се извися толкова, че да не мога да се върна. Той ми каза, нещо от сорта на това, че не е страшно, но не може да говори по тези въпроси и някак избледня и изчезна. Аз се опитах да се събудя, викам си сега бавно и внимателно да не стане пак някоя изненада и не стана... Само дето не съм много сигурна, дали наистина се събудих, или само сънувах, че събуждам. Това е от мен! Поздрави и бъдете здрави!
 7. Не е такова ,, г.........ско'' - прятелско е . Как да открия дамите, може би няколко разговора ,,по женски'' наистина ще помогнат.
 8. Благодаря, прав си. Не съм от хората, които се плашат от действия, но ситуацията в действителност е много сложна, не мога да я споделя. Предприела съм действия за разрешаването на проблема, но нещата са деликатни и ще ми трябва време. За бъдещето на детето не се притеснявам, а миналото съм го преживяла. Всичко останало е по-скоро вярно. Просто, когато ми се случи нещо такова с тези сънища ме обзема голям страх, нямам към кого друг да се обърна. Това е единственото място, където мога да получа съвет, подкрепа или даже разтърсване , за което благодаря. Дори и само като го напиша и споделя донякъде ми олеква! Може би ще е добре да говоря с тези дами. Поздрави и честит празник!
 9. Здравейте, моооооля помогнете ми отново! Преди малко сънувах нещо много страшно! Сънувах, две пейки, които бяха разположени под ъгъл, на едната седяха две възрастни жени и детето ми, / малко не приличаше на него, но помислих, че е той/ а аз бях на втората. Изведнъж дойде някаква възрастна жена и аз му казах :,, Премести се мамо има място! ""- , а той затваря очи и само се смее. Аз много му се ядосах и му викам: ,, Така ли съм те възпитавала, щом е така аз ще стана.'' И станах. Започнах да вървя. Бях на някакво място нещо като път. Беше светло, и не ми беше приятно, Беше някак страшно, самото усещане. Знаех много добре, че сънувам и исках да се събудя. Много исках, но все не ставаше. Казвах си, че искам да си отворя очите и пак нищо. Това продължи много дълго. Помислих си, че никога няма да се събудя. . Започнах да мисля, че съм умряла и да викам - Кажете ми дали съм умряла и само вървях напред-назад, но нищо не се случваше. После силно започнах да се моля - Господи, върни ме, Господи, върни ме. По някое време в небето проблесна някаква светлина имам усещене, като че ли някак се промуших през нея, или нещо ме издърпа и се събудих. Сега ме е страх да заспя отново и си седя... Добре, че поне има с кого да споделя дори и посред нощ! Благодаря!
 10. Благодаря и на теб! Много позитивно и слънчево тълкуване! Дано се сбъдне, ако се случи ще разказвам :)! Благодаря и за клипа!
 11. Благодаря за отговора! Чета и размишлявам, и пак доста неща ми се изясняват, а за тези сили се помолих да не ми се случват, защото, когато се събудя и още даже по време на сън изпитвам огромен страх. Страх от нещо, което не разбирам и което е много силно и непридвидимо. Взима те, грабва те и те понася и си абсолютно безпомощен, но пък съм благодарна за посланията, които ми отправят. И накрая като се осмислят, се оказва, че всъщност са нещо полезно и важно. Така че може би трябва някак да се науча да не ги приемам точно така... Молбата се отнасяше по-скоро за момента, защото ми беше нужно да се успокоя. И отново благодаря, за вниманието и търпението!
 12. Здравейте! Преди малко пак ми се яви нещо странно. Сънувах, че сестра ми е починала преди известно време, а аз се на мирам на нещо като площадка, оградена отвсякъде с високи сгради, за да присъствам на някакво погребение. Изведнъж се появи майка ми и се озовахме на брега на морето. Беше вечер, стана тъмно и се надигна една голяма черна вълна, ние се обърнахме и започнахме да бягаме. Тогава се появи силата. Повдигна и ме отнесе в един друг свят. Веднага го разбрах. Мноооого страшно беше усещането, въпреки че там нямаше нищо страшно. Видях нещо като улица, от двете страни имаше постройки като къщи, всичко беше светло и слънчево, но ми се стори някак забързано. Имаше и хора, но не успях да ги разгледам, понеже бях във въздуха, а и не исках да оставам там. Точно това най-много винаги ме притеснява, че няма да ме върнат, все едно, че ще се прекъсне връзката ми със земята и ще остана без любимите си хора. И започвам да се съпротивлявам, / като се моля/ но знам, че силата решава, но не е лоша, така го усещам. После се озовах в една кола без шофьор. Тя се движеше управлявана от силата и аз се почуствах малко по-добре. Опитах се да обясня, че разбирам, че искат нещо от мен, нещо може би да ми разкрият или да ми покажат, но това ме плаши, защото някак имам чувството, че ме отделят от детето и от скъпите ми хора... Тогава в колата се появи детето, първо спеше, после се събуди и каза мамо... И аз отворих очи. И вече на яве, пак се молих и казах, че никакви сили и други светове не ми трябват искам само спокойствие!
 13. Аз също бих желала да си редактирам нещо на последната публикация, но не откривам начин. Може ли да ми обясните? ,, Проблемът,за който съм писала на 10 март изчезна след нововъведенията - сега ми излиза бутона за редакция и всичко е наред. " При мен няма такъв?! Благодаря предварително!
 14. Нещо не се получи моля изтрийте го! Благодаря!
 15. Mноооого благодаря, за пореден път! Сигурна съм, че това ще е много полезно, не само за мен! А между другото това с книгата и на мен ми се е случвало. Много си бях харесала ,, Диагностика на кармата" на Сергей Николаевич Лазарев. Но беше много скъпа за мен и не можех да си я позволя. Много пъти минавах по край нея и гледах и само толкова, някак си знаех, че това е моята книга и трябва да я имам. Не бях казала на никого за това, защото общо взето нямаше хора, които да се интересуват от такива теми. След около един месец ми се обажда майка ми и ми казва - купих тука една книга, и като я видях, не можех да повярвам. Прочетох я няколко пъти, много ми въздейства и ме впечатли, даде ми отговори на много въпоси, а също и насоки как да живея и да съм по-добър човек.
 16. Възможно е, разбира се, затова споделям и се радвам, че получавам толкова отзиви. Но признавам си не съм много на ти с, не знам как точно да ги нарека и сигурно ще стане голяма глупост , с психологията и философията. Имам известни познания по въпроса, чела съм някои неща, но определено съм много под вашето ниво. С всичко това исках да кажа, че ,, Иначе не би имало основа за осъзнаването ни на Синхроничността '' , ми звучи малко на китайски. Може и на ти , изобщо не държа, аз по навик...
 17. Да, благодаря за уточнението . И аз имам свое тълкуване в случая, което доста се различава от вашите, но пък много ми е интересно да получа различни гледни точки. И така преди известно време, за нещо, което смятах, за много страшно вие дадохте съвсем различни тълкувания и се почувствах много по-добре. Сега с оглед на ситуацията, в която се намирам, аз го усетих по следния начин. Помислих си, че това е някоя душа, която ме е избрала и ми напомня за това. Не знам, така го усетих... И да свързано е с ежедневни дилеми...
 18. Само поседях няколко минути така и после се събудих. Нищо друго нямаше. / Извинете, но това ,,да киснеш в чата на сънищата'' ми звучи малко грубо, ако не трябва повече няма да споделям нищо или аз не съм разбрала нещо? Моля пояснете, може грешката да е моя!/ И още благодаря за отговорите!
 19. Здравейте! Отдавна не съм писала, защото всичко е горе-долу наред ! Някой все още може да си спомня за моите перипетии, преодолени с ваша помощ! Наскоро обаче пак сънувах нещо странно. Отново се появи силата, повдигна ме, сега не се изплаших, даже я попитах какво иска от мен. Изведнъж се озовах в една неголяма чисто бяла стая. Доколкото видях нямаше прозорци. Силата ме остави срещу една от стените. Там на нещо като рафт имаше две малки деца - момиченце и момченце на няколко месеца. Момченцето запълзя на ляво и някак изчезна, а момиченцето остана. Тогава аз я попитах: - Какво си ти? / точно така казах/ А тя запълзя към мен сгуши се и каза: - Мама.... След малко се събудих. Подозирам какво може да означава, но все пак ще съм благодарна да чуя и вашето мнение! Благодаря и хубаво лято!
 20. Благодаря много, полезно ми е! Само искам да споделя, нещо, което сънувах и ми се стори по-странно. Наскоро сънувах отдавна починалата ми баба, яви ми се пак като жива, но аз осъзнавах, че е починала и за това я попитах: - Нали вече си умряла, как правите, така че да живеете отново? Но тя не ми отговори.
 21. Здравейте! Сега мисля, че съм на правилното място. Преди време сънувах нещо, което ми се струва необичайно. По принцип сънувам много и не си поставям за цел, да запомням какво , но когато нещо е по-странно, не го забравям. Сънувах, че се озовавам на едно място и знаех, че това не е на земята. Беше много красиво имаше водопади, ярко зелена трева, цветя и много бели облаци. Всичко беше някак по-ярко и осветено / Не твърдя, че е било Рая, не го усетих така, но беше много красиво/ Вървях по една пътека и знаех, че трябва да намеря детето, докато се оглеждах, си мислех - толкова е красиво тук, ето с какво примамват хората да остават, но аз няма да остана. Изведнъж се озовах пред една сграда, влязох вътре. Там имаше един трон с бяла фигура/ казвам така, защото не видях лице/ и още няколко, които се движеха около нея. Едната от тях ме представи и той каза: - Нямам сега време за теб, но да знаеш, че детето ти/ нарече го по име/ идва често пъти тук... Аз излязох и продължих, но не го намерих.. Събудих се. Помислих си да не се е случило нещо с детето и отидох да го видя. Добре си беше!
 22. Благодаря ви хора, никога не съм и предполагала, че може да се тълкува по този начин! Мислех си, че е нещо мрачно! Много ме зарадвахте! И аз като всички много сънуващи, също имам свои начини на тълкуване на сънищата/ за този специално не/ - Един от тях е според името на този, когото сънуваш. Не съм срещала някой друг да го споделя, може и да има, ако желаете мога да го опиша, но май трябва да е в друга тема. Не е нещо кой знае какво, но съм се убедила, че се сбъдва. Поздрави и благодаря пак!
 23. Здравейте! Ето и веселия сън - на следващия ден щях да взимам пари. Вечерта сънувам, че отивам при счетоводителката, тя ми се усмихва и аз и казвам: - / името/, сега сънувам, не ми давай пари, като се събудя и дойда на работа тогава, ще ми ги дадеш. Май, се притесних, че ако ги взема сега, после няма да има. Много се смяхме, когато и го разказах.
 24. Да, уточня калните кофички бяха шест, а бялата беше седма и да листът беше бял за писане. Преди известно време сънувах и още нещо - не е за тълкуване, просто е весело и затова искам да го споделя, ще го напиша на другото място.
 25. Благодаря за бързия отговор и за тълкуването! Следващия път, ако има нещо такова, ще пиша на другото място, а това че не се съпротивлявам, го казах на силата, защото имах чувството, че искат нещо от мен, нещо да ми покажат или че трябва да направя нещо и затова е всичко това. Но си мисля, че е ако е било нещо важно, пак ще се върне по някакъв начин, защото сега остана някак недовършено
×