Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  30
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  3

Всичко добавено от nastty

 1. Благодаря много, полезно ми е! Само искам да споделя, нещо, което сънувах и ми се стори по-странно. Наскоро сънувах отдавна починалата ми баба, яви ми се пак като жива, но аз осъзнавах, че е починала и за това я попитах: - Нали вече си умряла, как правите, така че да живеете отново? Но тя не ми отговори.
 2. Здравейте! Сега мисля, че съм на правилното място. Преди време сънувах нещо, което ми се струва необичайно. По принцип сънувам много и не си поставям за цел, да запомням какво , но когато нещо е по-странно, не го забравям. Сънувах, че се озовавам на едно място и знаех, че това не е на земята. Беше много красиво имаше водопади, ярко зелена трева, цветя и много бели облаци. Всичко беше някак по-ярко и осветено / Не твърдя, че е било Рая, не го усетих така, но беше много красиво/ Вървях по една пътека и знаех, че трябва да намеря детето, докато се оглеждах, си мислех - толкова е красиво тук, ето с какво примамват хората да остават, но аз няма да остана. Изведнъж се озовах пред една сграда, влязох вътре. Там имаше един трон с бяла фигура/ казвам така, защото не видях лице/ и още няколко, които се движеха около нея. Едната от тях ме представи и той каза: - Нямам сега време за теб, но да знаеш, че детето ти/ нарече го по име/ идва често пъти тук... Аз излязох и продължих, но не го намерих.. Събудих се. Помислих си да не се е случило нещо с детето и отидох да го видя. Добре си беше!
 3. Благодаря ви хора, никога не съм и предполагала, че може да се тълкува по този начин! Мислех си, че е нещо мрачно! Много ме зарадвахте! И аз като всички много сънуващи, също имам свои начини на тълкуване на сънищата/ за този специално не/ - Един от тях е според името на този, когото сънуваш. Не съм срещала някой друг да го споделя, може и да има, ако желаете мога да го опиша, но май трябва да е в друга тема. Не е нещо кой знае какво, но съм се убедила, че се сбъдва. Поздрави и благодаря пак!
 4. Здравейте! Ето и веселия сън - на следващия ден щях да взимам пари. Вечерта сънувам, че отивам при счетоводителката, тя ми се усмихва и аз и казвам: - / името/, сега сънувам, не ми давай пари, като се събудя и дойда на работа тогава, ще ми ги дадеш. Май, се притесних, че ако ги взема сега, после няма да има. Много се смяхме, когато и го разказах.
 5. Да, уточня калните кофички бяха шест, а бялата беше седма и да листът беше бял за писане. Преди известно време сънувах и още нещо - не е за тълкуване, просто е весело и затова искам да го споделя, ще го напиша на другото място.
 6. Благодаря за бързия отговор и за тълкуването! Следващия път, ако има нещо такова, ще пиша на другото място, а това че не се съпротивлявам, го казах на силата, защото имах чувството, че искат нещо от мен, нещо да ми покажат или че трябва да направя нещо и затова е всичко това. Но си мисля, че е ако е било нещо важно, пак ще се върне по някакъв начин, защото сега остана някак недовършено
 7. Здравейте! Отдавна не съм писала, но липсата на новини, е признак за добри новини! Не знам, къде точно да го споделя, към коя тема, затова ще го напиша тук, /дано да не е погрешно/. Преди малко сънувах пак нещо странно. Първо поглеждам към пода и виждам как един лист се движи сам и си казвам това е невъзможно, обаче той продължава... После поглеждам към дивана и на пода виждам шест купчини с пръст / все едно са направени с кофички за кисело мляко/ , разположени една срещу друга по три, а в единият край имаше една бяла - седма. И аз си помислих какво прави тази пръст тука, трябва да, я махна, тогава чух един, глас, който каза: - Това е гробище. Появи се някаква сила и започна да ме издига на горе, беше малко страшно, в този момент видях, че съм цялата облечена в бяло, започнах да се моля и силата ме сложи да седна. Тогава казах; - Не се съпротивлявам, кажете какво искате от мен и се събудих...
 8. Благодаря отново, кафе не пия, филми гледам само по лек жанр, а преди заспиване кулинарни предавания. Изчиствам си къщата като прикадявам с тамян, но може би наистина трябва да повикам свещеник и другото ще го направя. Благодаря за пореден път!
 9. Каква молитва казваш? Първо благодаря за всичко, което се е случило през деня, че сме здрави, и се моля да ми простят всяко лошо нещо, което съм направила или помислила през деня. После се моля за здраве на всички роднини, приятели, колеги... за когото се сетя и след това си казвам обичайната молитва... Това е, ако имам някое по специално желание - го казвам и него.
 10. nastty

  За прераждането

  Напълно съм съгласна с вас за всички неща, които сте описали като изводи от ваши преживявания, защото и при мен е така. Вярвам във всяко едно от тях - може ли да си позволя една шега дори и в това, че сте нормален! Сега се сетих за нещо по този повод - всеки е свободен да го тълкува, както желае....но за мен беше знак. Точно на деветият ден след погребението вървях и ми беше много тъжно и си мислех предполагате за какво... Изведнъж погледът ми попада върху едно място покрито с изсъхнала слама, огряна от слънцето, знаете как блести и върху нея едно захарно сърце, червено и блестящо... Само да добавя, че живея в град и изсъхнала слама не се намира толкова лесно !:) Почувствах се много по-добре. И това за любовта е вярно!
 11. Когато си легна и винаги си казвам молитвата и да, понякога си мисля какво мога да напиша, в смисъл как да си продължа това, което пиша в момента, за да се успокоя. Но не съм се сетила да видя дали помага. Дано да нямам скорошни сътресения и да ми се налага да го проверявам. Благодаря за съвета! Честит предстоящ празник на всички! И много любов ви пожелавам и на яве и на сън!
 12. Здравейте! Виждам, че се е разразила разпалена дискусия Благодаря на всички, които ми дадоха съвети и се опитват да ми помогнат. Искам да обясня, защо не желая да сънувам - поне, не толкова много. Понякога сънувам хубави сънища - пътувам, летя или такива, които ми разрешават проблема, или ми показват какво ще стане на следващия ден - например, ако трябва да ходя на лекар - сънувам, че отивам, едно към едно, все едно се случва или друг пример ще разкажа. На следващия ден щяхме да празнуваме рожден ден на детето. Вечерта сънувам, че влизам в сладкарницата и жената ми казва - забравихме да сложим надпис на тортата. Ставам сутринта, разказвам го на детето и тръгваме към сладкарницата, влизаме и се случва точно същото нещо даже със същите думи... Много такива случаи имам - даже като бях студентка, преди изпит винаги ме питаха какво съм сънувала... Това дотук е положителната част, обаче много често сънувам по двадесет минути и се събуждам, понякога, ако е по-страшен сънят, трудно заспивам или ако е имало някакъв проблем през деня продължвам да го сънувам - много е психически натоварващо и на следващия ден си... Ето защо искам малко по-спокойна нощна програма... По повод на медитацията, имам дарба да пиша за красиви неща / не е само мое мнение/ и тогава всичко друго изчезва... Не знам дали това може да се приеме за вид медитация... но на мен ми помага. Спирам дотук, че се получи много дълъг отговор. Поздрави на всички! И да - и аз съм за любовта!
 13. Благодаря за отговора, не знаех - случи ми се за пръв път, но се радвам, че е така в смисъл, че душата е свързана с тялото. Сега ще съм по-спокойна. Много често сънувам, че летя. Но това си е сън, и тогава пак ме е страх, да не се издигна твърде много, за да не се загубя и да не намеря обратния път. Понякога имам чувството, че мога чак до небето да стигна... Но си летя с тялото А когато се продължи за по-дълго, си казвам - колко е хубаво, най-накрая се научихме да летим ! Благодаря отново - помогнахте ми!
 14. nastty

  За прераждането

  Съчувствам Ви много, няма как да не тъжи човек, но наистина знайте, че това не е краят. И в това можем да намерим някаква утеха. Мисля, че тя все ще намери начин да се свърже с вас. Понякога изчакват - на мен ми се яви на деветия ден. Не съм много запозната, но май първите дни, душата е още тук... Ето и Вие сте я усетили. Ако имате нужда пишете, споделете. Тук намерих много разбиращи и помагащи хора и лично аз се почувствах по-добре! Всичко най-хубаво!
 15. nastty

  За прераждането

  Понеже си помислих, че не е съвсем по темата - срещата ми с дявола, снощните ми подвизи са описани в - Сънуваме ли всяка вечер?.
 16. Здравейте! Присъединявам се към всички - непрестанно сънуващи и към тези, които си мечтаят за поне една вечер без сън. Ако откриете начин, моля, споделете го! Толкова много сънувам, че даже и когато припадна продължавам! Хората около мен се притесняват, а аз сънувам. Случвало ми се, е около четири пъти! Не знам дали е по-темата, но искам да разкажа и да помоля за съдействие. Колкото и да съм сънувала, никога не съм имала повтарящи се сънища с едно изключение. Два пъти в различни дни сънувах как лежа и върху гърдите ми се спуска черен облак, от нещо зло, което ме задушава и аз започвам да се моля с молитва, за да го прогоня, но то прави така че да си обърквам молитвата... След извесно време го побеждавам. Много беше страшно - чудех се как да го прекратя и да не се връща отново. На следващия ден си поръсих леглото със светена вода. Снощи обаче, сънувах отново подобно нещо, но този път си беше самият дявол, нямаше тяло, но му видях очите... Започнах да се моля и да си търся шишето с водата и някак го прогоних... Имате ли някави идеи как да се справя с това? Какво означава и мога ли да направя нещо, за да не се случва пак? Благодаря! Поздрави!
 17. nastty

  За прераждането

  Здравейте! Благодаря отново, исках да допълня нещо. Една от причините поради, която споделям това, е да помогна на хората да намерят утеха. Едно е да мислиш, че с края на земния ти път всичко приключва, и друго е да знаеш, че има и нещо след това. И наистина да го вярваш, а не само да го повтаряш, защото някой го е казал . На практика, както се казва, никой не се е върнал оттам, за да разкаже, но аз лично имам доказателство. И това помага. На мен и моите близки, надявам се и на вас! Може ли и вие да споделите вашите преживявания?
 18. nastty

  За прераждането

  Здравейте! Ще споделя още нещо - по повод на това дали нещо ми е предсказал, не е, а и няма нужда, аз си сънувам неща, които ме предупреждават, или ми дават разрешенение на проблемите , още преди да почине, така че - не е необходимо. Освен това, когато идва и разговаряме, разговорът продължава най-много две - три минути и то винаги аз задавам въпроси. Никога не се е случвало да дойде и да ми разказва сам. Само веднъж си спомням, беше отдавна, когато ми каза ,, Срещнах дядо / каза му името, но няма да го напиша/, той си е направил много хубава къща. На сутринта като се събудих и се сетих, много се учудих, защото такъв човек не познавам и никога не съм чувала за него, и това ми прозвуча безсмислено. Когато споделих с майка ми, тя ми каза, че имала такъв дядо със същото име и бил на времето много добър човек, и работел като строител. Това, че е много свързан с нас и аз съм си го мислила, и понеже знам, че не трябва да пречим на душите да продължат пътя си, не се опитвам да го викам. А и съм забелязала, че когато идва, на следващия ден се случват доста неприятности и се получава така, че той директно не ми казва нещо като предупреждение, но самата му поява е знак за това. Така, че, май, е по-добре по-рядко да ме посещава. Но ми беше интересно, дали могат да ни помагат по някакъв начин, това не успях да го питам. Да отговоря и за докосването - не е никак приятно, никога не съм докосвала труп и дано да не ми се случи, но в онзи момент това си помислих, че докосвам това... И за да не завършвам с тези думи, ще споделя и още нещо - мислех си как започна всичко, как ми се случи насън или наяве - моята специална случка, и как тук, в този сайт, намерих хора, които да ме разберат и да ми помогнат, а аз да разказвам за тези неща... Мислите ли, че е случайно... ако е така, благодарна съм на случайността! Поздрави! Благодаря за отговора и за поздрава!
 19. nastty

  За прераждането

  Здравейте! Продължавам - по принцип съм от тези хора, които много сънуват - в смисъл по няколко сънища. Сънувам, събуждам се и пак и така много пъти до сутринта. И всичките са ми ярки, все едно че живееш само че на друго място. Някои са плод на напрежението от деня, някои са ми пророчески в смисъл дават ми отговор, за нещо за което се притеснявам или друга информация. Когато сънувам съпруга си сънищата са два вида. Единият вид е все едно е още жив и си правим нещо обичайно, тогава се случват две неща - може да не осъзнавам в момента, че го няма или по някое време по нещо което се случва да се сетя. Тогава му казвам - ти нали си умрял, какво правиш тук - тогава вече мога да го питам за отвъдното, каквото се сетя, но то не е много, защото в повечето случаи няма много време. Другият вид сънища са когато направо идва от там - самите сънища са същите, разликата е в него. Той изглежда по-различно, очите му са някак мътни и кожата е по-жълта - усеща се, че не е жив човек, но не е страшно. Веднъж го попитах дали може да го докосна и той каза, че може. Докоснах го, но усещането беше много неприятно. Досега се е явявал само така, както го помня когато си отиде. Говорим си не е с мисли. Засега идва по свое желание, но си мисля, че ако го повикам ще се отзове. Не ми стана ясно какво имате предвид с това дали съм потвърдила нещо? Ако дообясните ще се опитам да отговоря! Приключвам засега! Поздрави на всички! Приятно ми е, че има с кого да споделя!
 20. Точно за това не знам, но някъде ми беше попаднало нещо за приказките на Братя Грим, че в първоначалния си вариант изобщо не са били подходящи за деца. И текстовете им после претърпяват редакция. В такъв случай мисля, че е подходящо, но каквото и да се прави трябва да е с мярка.
 21. nastty

  За прераждането

  Здравейте! Ще ви разкажа - първата среща беше на деветия ден на погребението - тогава сънувах, че сме на една маса един срещу друг и той ми казва ,, Притеснявам се за теб и детето, какво ще правите без мен" , и аз му отвърнах, че ще се опитаме да се справим, да не се тревожи, между нас имаше нещо като стъклена преграда. Изведнъж зад гърба му стана тъмно и в небето се появи някаква светлина може да ви се стори смешно, но го описвам както го видях, заприлича ми на космически кораб и срещата приключи. Но аз знаех, че е там, и е дошъл да ме успокои. Не знам дали беше на тази или на следващата среща, когато го попитах какво прави там, ми отговори, че посрещали души, на известни хора със сигурност беше една от първите ... После е идвал много пъти, доколкото успях да разбера - нещата там са на няколко нива, и си имат различни задължения, не знам какви точно, имат и определено време за общуване с близките си. Но си мисля, че има значение и какъв е човекът отсреща, защото не съм разбрала, да ходи толкова често и при друг. В смисъл трябва да имаш някакви определени качества, за да се осъществи връзката... Това е засега ! Поздрави, ако ви интересува, ще пиша и още ! И благодаря за отговора!
 22. nastty

  За прераждането

  Здравейте! Желая да споделя с вас моето лично преживяване по темата. Съпругът ми почина преди пет години и понеже явно сме имали много силна връзка продължава да ми се явява на сън или по точно ме посещава, както знам от него, за колкото време му е позволено. В тези моменти понякога го разпитвам за нещата, които се случват в отвъдния свят. Последният път го попитах и за прераждането, той потвърди, че го има, но явно той все още не се е преродил. Нямах повече ввъзможност да го разпитавам, защото трябваше да тръгва... Ами, това е... Поздрави!
 23. Няма проблем, може и на ти , важно е да има с кого да споделиш, така ти олеква, а още по-добре е ако и той е имал подобни преживявания. Получаваш различни гледни точки и обяснения, за които може би не си се сетил, а това за връзката наистина го усещам и аз, като някакъв канал... Благодаря, че и Вие разказахте, ако има още нещо - пишете с радост ще помогна с каквото мога! Весели празници и красиви сънища!
×