Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nastty

Участници
 • Общо Съдържание

  62
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  6

nastty last won the day on Август 5

nastty had the most liked content!

За nastty

 • Рожден Ден Август 1

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Интереси
  освен всичко друго и писател :)

Последни Посещения

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nastty's Achievements

 1. Разбрах, благодаря! По принцип тук всичко е толкова положително. Не виждам на кого би му попречило това, но пък хора всякакви. Не знам каква е била причината, но много ми липсваше. Не си спомням, но явно ми се е налагало да споделя нещо. Както и да е, свършило е - сега да гледаме напред.
 2. И тук да напиша, много не се появавам защото при мен нещата горе-долу вървят добре. И освен това мисля, че трябва да спделям по важни и странни неща. Отново благодаря на всички от сайта, които взеха проблемите присърце и ми помогнаха. Не твърдя, че съм открила топлата вода, но искам да споделя, може да е полезно за някого. Освен всички защити, които си правя, най-важни са спокойствието и положителните емоции преди заспиване - смятам, че те преборват 90 процента от тъмните сили. Бъдете здрави и сънувайте само красиви сънища! ,,Интересни са ми тези прекъсвания ? '' - това към мен ли е отправено?
 3. Снощи сънувах, че сайтът отново е достъпен, много се радвам, че сънят ми се сбъдна!
 4. Щастлива съм да съобщя, че най-накрая всичко при мен се оправи, благодаря на безкрайно на Александър Т. А., за съветите, помощта и всичко останало!
 5. Стана още по-страшно, преди една вечер, както си спя усещам, как някаква ръка ми дърпа одеала. Много се изплаших. Опитах се да се събудя, за да си докажа, че това не е истина и си мислех, че съм будна, но всъщност продължавах да спя. И това също продължаваше и като че ли ръката ставаше все по-реална, въпреки че не можех да я видя, но знаех, че е нещо много лошо. Скоро наистина се събудих. Но от тогова вече направо не смея да заспя. Обградена съм с икони със светена вода, казвам молитви, всичко правя само дано се размине.
 6. Здравейте, отново ще пиша , за съжаление, пак няма да е нещо положително. Отново сънувах лошата сила. Не знам как точно да я определя. Първо усетих, че има нещо лошо в мен / много точно не си го спомням/ нещо, което ме натискаше в една точка и ми причиняваше болка, започнах да се моля и то изчезна. Веднага след това се озовах седнала на ръба на нещо като каменна стена. Наоколо нищо не се виждаше, а до мен от ляво беше седнала една жена, която познавам в реалния живот, аз се обърнах към нея и и казах: - Не можеш да ме заблудиш, ти не си истинска. Тя постепенно изчезна, превърна се в злия дух и той се всели в мен. Отново ме притискаше в една точка и ми причиняваше болка. Започнах да казвам всички молитви и клетви, които ми дойдоха на ум. През цялото време бях много изплашена, много беше страшно, не знам след колко време, но успях да го изгоня. Тогава сънувах, че се събуждам и си търся шишето със светената вода, но духът направи така, че то да изчезне. И най-накрая се събудих наистина. Отворих очи, много ми се спеше и пак ги затворих и лошото чувство пак продължава, след няколко опита така, ми стана ясно, че няма да се получи и напълно се разсъних. Станах, взех си светена вода, напръсках леглото и възглавницата, сложих под нея един, осветен на Божи гроб, кръст, наредих си няколко икони и си направих кръст на челото с миро и след всички тези предпазни мерки най-накрая благополучно заспах. В ежедневието нещата са горе-долу нормални и нямам кой знае какви притеснения, по принцип, като ми е по натоварено, се случват такива сънища, защо пак пристигат идея нямам. Поздрави на всички! Бъдете здрави!
 7. Много често ми се случва да имам сън в съня. Особено неприятно е, когато сънят е лош, просто се получава нещо като колело, няма отърване. Мислиш, че се събуждаш, а просто прескачаш, от едно място на друго. Или сънувам, че се събуждам и си разказвам съня на някого и си продължавам сънуването докато наистина се събудя. Обаче някак се опитвам да си наложа да си запечатам това, което виждам при истинското събуждане и това ми помага понякога да се осъзная.
 8. Да много често знам, че е сън. Има мнооооого неща писани от мен - първо започнах с това, че излязох от тялото си по време на сън и много се изплаших, подробно е описано и други неща. И понеже не знаех какво да правя, от страх не можех да заспя , потърсих помощ в интернет и открих този сайт, а тук много добри хора ми помогнаха с разбиране и съвети! И всяка вечер сънувам поне по няколко съня, но споделям само тези, които ми се струват по необикновени. Снощи например сънувах апокалипсиса. Нямам идея откъде ми дойде. Намирах се в нещо като висок тунел, но вече бях стигнала до края, и залязох. Изведнъж малко ми прилоша. Пред мен имаше две момчета, докато ги погледна и те се строполиха на земята, тогава някак осъзнах, какво се случва. Нещо все повтаряше - това е апокалипсиса. Наоколо всичко беше в руини и в небето се движеха някакви машини, които унищожаваха хората. Аз си помислих, че трябва да спася семейството, но не можех да се движа, сякаш някой ме спираше. И така се събудих...
 9. Чудих се, това дали да го споделя, но реших, че така и така съм започнала... Сънувам много извънземни чинии - може да ви се стори смешно, но това ми се случва от години. Винаги ги виждам в небето и във всякакви форми. В повечето случаи около мен има и други хора и аз винаги си помислям, че най-накрая има кой да ги види и да разбере, че са истина, а като се събудя.... Преди няколко дни сънувах отново. В небето имаше редица от може би седем или осем светли топки еднакво големи. После започнаха да се движат от дясно наляво. Първата остана със същата светлина и големина, другите се смаляваха. Изведнъж последната от редицата се откъсна, започна да се върти и се спусна към мен, като ме доближи съвсем, първо видях някакви разнообразни цветове, после се насочи към челото ми и описа върху него четириъгълник от светлина. Аз не усетих болка само че след малко се превърнах в Клеопатра / нямам претенции да съм била някога Клеопатра, нито пък съм си мислила за тази ,,дама'' и нямам идея, защо се получи така /. После нещо като светлина ме обгърна и си помислих, че по някаква причина ще ме връщат в онова време. Това вече ме притесни. Обаче, като се огледах след наколко минути, видях една обикновена жена, която стоеше до мен и ми каза, че няма страшно. Бях си в нашето време и май скоро спрях да съм Клеопатра, не помня Това бяха поредните ми нощни приключения, както казвам винаги по един или друг начин вечер не скучая! Пазете се и бъдете здрави!
 10. Здравейте, отдавна не съм писала. Надявам се, всички да сте в добро здраве! Моля само ако някой има тълкуване на следното да помогне - много често сънувам, че съм без обувки. Както вървя изведнъж се оказвам боса, започвам да търся магазини или други места, от които да си набавя и в повечето случаи не успявам. Това се повтаря доста често в сънищата ми в различни варианти, не мога да разбера какво означава и затова го споделям. Благодаря! Бъдете здрави!
 11. Знаех си, че мога да разчитам на теб! Благодаря за жокерите! / А това за звездите трябва да го направя, и без това ще има падащи звезди, може даже и някое желание да ми се сбъдне/
 12. Имам и още един сън, за който се сетих. Не знам колко бях голяма, може би към седми клас, но никога няма да го забравя. Беше вечер и аз бях на ръба на една скала, а долу имаше река, до мен стоеше един стар човек с дълга сива брада, облечен в черно. В ръцете си държеше нещо като жезъл. По едно време го вдигна към небето и проговори : - Там, горе няма нищо, за тебе! Тогава започнаха да падат звезди в реката, той ми посочи на там и каза: - Ето това е за теб! Само това се сещам. / И на мен ми е приятно да си говорим - успокояващо ми действа /
 13. Едно оооооооогромно благодаря! Много се разчуствах и някак усещам, че това е вярно. Чудя се само как знаеш винаги какво да кажеш?
×
×
 • Добави...