Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sara

Участници
 • Общо Съдържание

  6
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За Sara

 • Рожден Ден 01/10/1979

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Обикновено реагирам доста емоционално, ако се засегна от близки на мен хора!Бързо след това прощавам! Има рани,обаче,които все още ме болят и като ви четох,сякаш с мехлем ги намазах ! Аз се чувствам много по-зле,когато в момент на афект проявя слабост и обидя накой!И винаги този някой е сред хората,които най-много обичам!Дори не мисля това,което казвам,подсъзнанието ми крещи от болка,но...устата ми не спира!!!После,когато "бурята" отмине ,вината от стореното е непоносима!Опитвала съм се да задържа яростта,но тя сякаш набира скорост и "избухвам" с още по-голяма сила!От друга страна-като излея всичко навън ,сякаш се успокоявам!Едва след това идва вината-искам прошка и страдам дълбоко!Сякаш в мен има двама души:единия -с голямо ,красиво сърце,а другия-с голяма,грозна уста!
 2. Sara

  Как се учим в живота!?

  Съгласна съм,всеки от нас е с индивидуални сили ,пък и мери според своя собствен аршн!
 3. "Лиля-завинаги"(Lilia 4 ever).Един шедьовър на най-гениалния шведски режисьор Лукас Мудисон:по истинската история на 16 годишна литовка,за трафика на хора!За ужасяващата съдба на децата в източноевропейските държави!
 4. Здравейте и от мен!На 28 години съм и като изключим леко меланхоличния си характер,съм от онези, които се радват на всичко предлагано от живота!Обичам да ставам рано, с песента на птиците,да се потапям в изгрева и да усещам любовта на човека до мен!Живея в голям град,но Природата е нещото, което ме изпълва и винаги когато има как се потапям в нея!Интересувам се от духовното у човека и обожавам да научавам още и още !Порталът е ?#8220;олямо откритие за мен защото хора като вас срещам твърде малко в ежедневието си!Признавам,познанията ми са доста скромни и се чувствам като птица учеща се да лети!Неуверена,но и усещаща ,че това е нейния свят!Случайно ви открих,захласнах се и се регистрирахлПомолих за съвет и много от вас се отзоваха-сякаш съм стара приятелка !Топлината на сърцата тук ме кара да се чувствам уютно!Засега повече ще ви чета и благодаря на всички ,че сме заедно!
 5. Почувствах се разбрана!Тук наистина хората си помагат!Ще приложа съветити ви и вярвам,че покоя ще дойде!Благодаря!
 6. Бич,от който цял живот не мога да избягам!Всички важни събития в живота си съм посрещала с безсънен поглед,в полубудно състояние!И звездните си мигове,най-вече тях!Безбройни нощи,вперен в тъмнината поглед,очаквайки съня!И питам се защо,когато трябва да съм свежа,остроумна,силна,съм смачкана от дълги нощи без покой!И още нещо-едва сега се осмелих,да се боря за една мечта,отколешна.Но трябва да съм силна, да дам най-доброто,а съня изчезна!Заспивам трудно,будя се след час!И тези мои вечни мисли!Не мога да спра да мисля!Сякаш проявявам някаква автоагресия!Вместо сила,си подарявам това!Такава съм! Бих искала съвет,за мен ще значи много!
×