Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Sara

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За Sara

  • Рожден Ден 10.01.1979

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Sara's Achievements

  1. Здравей :)

    Радвам се, че сайта ти е полезен.

  2. Обикновено реагирам доста емоционално, ако се засегна от близки на мен хора!Бързо след това прощавам! Има рани,обаче,които все още ме болят и като ви четох,сякаш с мехлем ги намазах ! Аз се чувствам много по-зле,когато в момент на афект проявя слабост и обидя накой!И винаги този някой е сред хората,които най-много обичам!Дори не мисля това,което казвам,подсъзнанието ми крещи от болка,но...устата ми не спира!!!После,когато "бурята" отмине ,вината от стореното е непоносима!Опитвала съм се да задържа яростта,но тя сякаш набира скорост и "избухвам" с още по-голяма сила!От друга страна-като излея всичко навън ,сякаш се успокоявам!Едва след това идва вината-искам прошка и страдам дълбоко!Сякаш в мен има двама души:единия -с голямо ,красиво сърце,а другия-с голяма,грозна уста!
  3. Съгласна съм,всеки от нас е с индивидуални сили ,пък и мери според своя собствен аршн!
  4. "Лиля-завинаги"(Lilia 4 ever).Един шедьовър на най-гениалния шведски режисьор Лукас Мудисон:по истинската история на 16 годишна литовка,за трафика на хора!За ужасяващата съдба на децата в източноевропейските държави!
  5. Здравейте и от мен!На 28 години съм и като изключим леко меланхоличния си характер,съм от онези, които се радват на всичко предлагано от живота!Обичам да ставам рано, с песента на птиците,да се потапям в изгрева и да усещам любовта на човека до мен!Живея в голям град,но Природата е нещото, което ме изпълва и винаги когато има как се потапям в нея!Интересувам се от духовното у човека и обожавам да научавам още и още !Порталът е ?#8220;олямо откритие за мен защото хора като вас срещам твърде малко в ежедневието си!Признавам,познанията ми са доста скромни и се чувствам като птица учеща се да лети!Неуверена,но и усещаща ,че това е нейния свят!Случайно ви открих,захласнах се и се регистрирахлПомолих за съвет и много от вас се отзоваха-сякаш съм стара приятелка !Топлината на сърцата тук ме кара да се чувствам уютно!Засега повече ще ви чета и благодаря на всички ,че сме заедно!
  6. Почувствах се разбрана!Тук наистина хората си помагат!Ще приложа съветити ви и вярвам,че покоя ще дойде!Благодаря!
  7. Бич,от който цял живот не мога да избягам!Всички важни събития в живота си съм посрещала с безсънен поглед,в полубудно състояние!И звездните си мигове,най-вече тях!Безбройни нощи,вперен в тъмнината поглед,очаквайки съня!И питам се защо,когато трябва да съм свежа,остроумна,силна,съм смачкана от дълги нощи без покой!И още нещо-едва сега се осмелих,да се боря за една мечта,отколешна.Но трябва да съм силна, да дам най-доброто,а съня изчезна!Заспивам трудно,будя се след час!И тези мои вечни мисли!Не мога да спра да мисля!Сякаш проявявам някаква автоагресия!Вместо сила,си подарявам това!Такава съм! Бих искала съвет,за мен ще значи много!
  8. Направо съм шашната от сайта и темите в него!Четейки форума,дори се изненадах,че сред болното ни,консуматорско общество,има толкова духовни хора!Благодаря ви , че още сте тук!

×
×
  • Добави...