Jump to content
Порталът към съзнателен живот

chuchupei

Участници
  • Общо Съдържание

    103
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За chuchupei

  • Рожден Ден 1.02.1966

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://esotherica.freecom-int.com
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    гр.Харманли

Последни Посещения

6517 посещения на профила

chuchupei's Achievements

  1. chuchupei,здравей Честит Рожден Ден от мен!:-)

  2. Извинявам се много но от тези разтривки и загрявки на пръстите не виждам някаква си полза! Ако ти престои боксова среща да тогава съм съгласен но иначе си е вятър и мъгла. Нищо лично и всичко добро на всички всеки има право на мнение и на изказване.Иначе се превръщам във фашист.
  3. Четери нива на стрес главно има!Е вярно, има и още но те са под нива, и са 11 на брой! Повече немога да кажа.Ако някой иска да знае нещо повече да ми пише на пощата chuchupei@dbv.bg
  4. С тези савети и препоръки най много да се отровиш или дастанеш някой си наркоман Тя тая работа ако била така лесна то всички щяха да бъдат здрави весели и щасливи!
  5. Здравейте форумци, Колко интересно е ,че една тема има толкова дълъг живот чрез интереса към нея. Виждам,че е започната през 2003 година. Когато пред мен се появи потребност да преодолея всевъзможните си страхове и тези,с които си живеех и бях свикнала и новопоявилите се такива,две неща ми помогнаха да го направя. Първото намерих тук в този Портал и оттогава до днес периодично и по различни поводи си го препрочитам: http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=27 Днес искам да благодаря на екипа отново ,че поддържа тук информация,която лекува душата. Второто е една книга ,която случайно ми попадна.Авторката е естонски лекар.Лууле Вилма-"Как да победиш себе си" Хубави дни и светли празници на всички. Весели празници на всички и всичко добро на всички! С уважение към всички: Ангел Ангелов
  6. Да Веско напълно съм съгласен с изказаното мнение от теб просто нямам думи. Всичко добро на теб пък и на всички.Поздравявам всички с настъпилият празник Христос воскресе.!
  7. Имам предвид,че при стрес се отделят многобройни хормони от надбъбречните жлези.Например като хормоните адреналин,нораадреналин,кортизол,норапрем
  8. Да се страхуваш е нормално! Но да изпитваш постоянен страх! Това вече е болестно състояние.А за да разбере човек дали е болен от Стрес е проста работа даже,се и вижда. Но човек трябва да не е далтонист за да може да го види иначе просто шанс да го види няма.!
  9. Мир и Любов на всички хора по земята!Обичай себе си какъвто си!Щом обичаш себе си значи,че обишаш и Бог.Обичай приятеля си какъвто и да е той!Щом го обичаш значи,че обиш и Бог! Обичай всичко без резервно.Щом себе си, не обичаш без значение с какви минуси и плюсове си,то ти си станал като сатанаил (ненавистник) които започнал да недоволства пред Бог започнал да недоволства и от неговите творения,и започнал да вижда всичко в черно и обзела го завист,омраза и ненавист и тогава Бог му казал ах ти Сатана (ненавист) и изгонил го от Рая! Така,че обичайте се такива каквито сте, само бъдете малко по-добри и всичко ще бъде така както трябва.И отново Мир и Любов на всички и всичко добро на всички.
  10. Здравей! Лично за мен здравната каса е обир келнер и нищо друго!И още нещо "Хайде да напълнем джобовете с пари,че от Татово време взеха да привършват" ето това им е и касата, това им е и масата.
  11. Мир и Любов на всички по земята и на вселената,и в селената!Амин
  12. Здравейте,на всички които четете! За да имаме здраве и всичко което желаем,трябва поне малко по добри да станем!Както към себе си така и към всички и към всичко! Трябва да се научим да обичаме Земята,родината си.Да изписваме във въображението си думите "Мир и Лобов",върху цялата планета.Трябва да съумеем да игнорираме лошите мисли в съзнанието си и да помним,че сме част от Божествения Всемир,честички от Божествената светлина.Поради тази причина трябва да сеем светлина и възпроизвеждаме любов и светли мисли и чуства.Само и единствено тогава ще спасим себе си и планетата си.Защо не проумеят всички хора,че разковничето на доброто е в самото добро.Целият негативизъм на този свят се заличава само с позитивизъм.Когато човек осъзнае правилната посока на своето развитие,той започва да култивира любов към всичко - започва от себе си и стига до Бога.Към всяко негативно събитие и към всеки човек с агресивно поведение трябва да се изпраща любов.Така се неутрализират лошите събития и озлобените хора.Нещата в нашият живот се преобразуват и вземат една или друга насока,взависимост от това,какви емоции изпитваме.Ако искаме да сме здрави,трябва да обичаме тялото си,ако искаме в семейството ни да има хармония,трябва да обичаме всичко в него безрезервно,ако искаме страната ни да просперира,трябва да я обичаме,ако искаме да спасим планетата ни,трябва да я обичаме,ако искаме да получим помощ от висшите сили,трябва да изпитваме любов към тях.Всяко събитие,което ни носи разочарование или болка и има негативен характер,трябва да бъде прието с любов.Тогава то ще смени негативната посока на своето развитие или ще изчезне напълно от животани.Съзнателното изразяване на любов към Слънцето и Слънчевата система,към въздуха,водата,храната и всичко,което подържа живота,ще ни носи здраве и добро разположение.Ето това е истината приятели! Всичко добро на всички.
  13. Ами те глупаците до ХIII век са мислели,че жената нямала душа и са я третирали наравно с кучето!Защото мислели,че и кучето няма душа,като жената.А сега се молят на дева Мария ха сега иди та ги оправи.
×
×
  • Добави...