Jump to content
Порталът към съзнателен живот

chuchupei

Участници
  • Общо Съдържание

    103
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от chuchupei

  1. Извинявам се много но от тези разтривки и загрявки на пръстите не виждам някаква си полза! Ако ти престои боксова среща да тогава съм съгласен но иначе си е вятър и мъгла. Нищо лично и всичко добро на всички всеки има право на мнение и на изказване.Иначе се превръщам във фашист.
  2. Четери нива на стрес главно има!Е вярно, има и още но те са под нива, и са 11 на брой! Повече немога да кажа.Ако някой иска да знае нещо повече да ми пише на пощата chuchupei@dbv.bg
  3. С тези савети и препоръки най много да се отровиш или дастанеш някой си наркоман Тя тая работа ако била така лесна то всички щяха да бъдат здрави весели и щасливи!
  4. Здравейте форумци, Колко интересно е ,че една тема има толкова дълъг живот чрез интереса към нея. Виждам,че е започната през 2003 година. Когато пред мен се появи потребност да преодолея всевъзможните си страхове и тези,с които си живеех и бях свикнала и новопоявилите се такива,две неща ми помогнаха да го направя. Първото намерих тук в този Портал и оттогава до днес периодично и по различни поводи си го препрочитам: http://www.beinsadouno.com/articles.php?id=27 Днес искам да благодаря на екипа отново ,че поддържа тук информация,която лекува душата. Второто е една книга ,която случайно ми попадна.Авторката е естонски лекар.Лууле Вилма-"Как да победиш себе си" Хубави дни и светли празници на всички. Весели празници на всички и всичко добро на всички! С уважение към всички: Ангел Ангелов
  5. Да Веско напълно съм съгласен с изказаното мнение от теб просто нямам думи. Всичко добро на теб пък и на всички.Поздравявам всички с настъпилият празник Христос воскресе.!
  6. Имам предвид,че при стрес се отделят многобройни хормони от надбъбречните жлези.Например като хормоните адреналин,нораадреналин,кортизол,норапрем
  7. Да се страхуваш е нормално! Но да изпитваш постоянен страх! Това вече е болестно състояние.А за да разбере човек дали е болен от Стрес е проста работа даже,се и вижда. Но човек трябва да не е далтонист за да може да го види иначе просто шанс да го види няма.!
  8. Мир и Любов на всички хора по земята!Обичай себе си какъвто си!Щом обичаш себе си значи,че обишаш и Бог.Обичай приятеля си какъвто и да е той!Щом го обичаш значи,че обиш и Бог! Обичай всичко без резервно.Щом себе си, не обичаш без значение с какви минуси и плюсове си,то ти си станал като сатанаил (ненавистник) които започнал да недоволства пред Бог започнал да недоволства и от неговите творения,и започнал да вижда всичко в черно и обзела го завист,омраза и ненавист и тогава Бог му казал ах ти Сатана (ненавист) и изгонил го от Рая! Така,че обичайте се такива каквито сте, само бъдете малко по-добри и всичко ще бъде така както трябва.И отново Мир и Любов на всички и всичко добро на всички.
  9. Здравей! Лично за мен здравната каса е обир келнер и нищо друго!И още нещо "Хайде да напълнем джобовете с пари,че от Татово време взеха да привършват" ето това им е и касата, това им е и масата.
  10. Мир и Любов на всички по земята и на вселената,и в селената!Амин
  11. Здравейте,на всички които четете! За да имаме здраве и всичко което желаем,трябва поне малко по добри да станем!Както към себе си така и към всички и към всичко! Трябва да се научим да обичаме Земята,родината си.Да изписваме във въображението си думите "Мир и Лобов",върху цялата планета.Трябва да съумеем да игнорираме лошите мисли в съзнанието си и да помним,че сме част от Божествения Всемир,честички от Божествената светлина.Поради тази причина трябва да сеем светлина и възпроизвеждаме любов и светли мисли и чуства.Само и единствено тогава ще спасим себе си и планетата си.Защо не проумеят всички хора,че разковничето на доброто е в самото добро.Целият негативизъм на този свят се заличава само с позитивизъм.Когато човек осъзнае правилната посока на своето развитие,той започва да култивира любов към всичко - започва от себе си и стига до Бога.Към всяко негативно събитие и към всеки човек с агресивно поведение трябва да се изпраща любов.Така се неутрализират лошите събития и озлобените хора.Нещата в нашият живот се преобразуват и вземат една или друга насока,взависимост от това,какви емоции изпитваме.Ако искаме да сме здрави,трябва да обичаме тялото си,ако искаме в семейството ни да има хармония,трябва да обичаме всичко в него безрезервно,ако искаме страната ни да просперира,трябва да я обичаме,ако искаме да спасим планетата ни,трябва да я обичаме,ако искаме да получим помощ от висшите сили,трябва да изпитваме любов към тях.Всяко събитие,което ни носи разочарование или болка и има негативен характер,трябва да бъде прието с любов.Тогава то ще смени негативната посока на своето развитие или ще изчезне напълно от животани.Съзнателното изразяване на любов към Слънцето и Слънчевата система,към въздуха,водата,храната и всичко,което подържа живота,ще ни носи здраве и добро разположение.Ето това е истината приятели! Всичко добро на всички.
  12. Ами те глупаците до ХIII век са мислели,че жената нямала душа и са я третирали наравно с кучето!Защото мислели,че и кучето няма душа,като жената.А сега се молят на дева Мария ха сега иди та ги оправи.
  13. Имаме медицина, но нямаме здраве?! Почти същото можем да кажем и за нетрадиционата медицина,която заменя лекарството,добито по химичен път,с естествено,природно средство,но в почти всички случай лекува все едно и също с дипломираните лекари - лекува симптома или следствието,причината,която е породила саответната симптоматика отново произвежда следствието,ако не на друго място,то на същото,но със засилен интензитет на болката.И така ще се радвам да чуя вашите мнения!
  14. Браво Хамелеонче,истинско изказано мнение, ама истиско!Също и аз подкрепем мнението на Силвия.Личи си Боже мой,кой има пипе в главата,хвала тебе Господи наш.Нека всеки,се поучи от тях и има какво да научи от тях!Всичко добро на всички и нищо лошо към никои.Ако някой се сърди или обижда,да се сърди и обижда на себе си!Има зъщо.Ангел
  15. Душа-тяло са двата края или двете половини на една и съща обща цялост!
  16. Здравей,Диде виждам,че нямаш търпение да дам отговор на въпроса ти.Но какво да правя и аз съм човек с две ръце немога по бързо за туй моля да ме извиниш!Отговора е много кратък.Началото на заразата с вируса е началото на елементарния конфликт!Било то наработата,било то на улицата,било то удома веднъж поразил те тръгва по цялата верига,цели семейства,цели родове продължава и не спира!До като не бъде премахнат.А иначе ако остане започват проблемите,започват скандалите,започват разводите,спира бизнесът,спира учението,започва омразъта,започва зависта,настъпва ужасът и започваме да си мислим дали нямаме магия и така до като ни събори физически с някоя болест и тогава започваме да обвиняваме лекарите,че немогат да ни помогнат.А не се замисляме,че в основата на всичко стой някаде някакъв си елементарен конфликт които сме създали или на които сме отвърнали.И тогава идва поговорката каквото сме посяли това ще ядем.Христос е казал -семето е едно вземиш и го хвърлиш на каменливо място какво ще излези и какво ще пожънеш но ако попадне на добра почва то тогава реколтата ще е добра!Или казано по просто изпратиш лоша мисъл срещу някого и си мислиш товае повече не ме интересува.Но не е така мисълта ще иде ще си свърши работата и после се връща при създатела си! Ама винаги се връща и никога не бърка кой е създатела.И тогава пак се чудим от къде доиде и кой какво ни направи и отново пак в основата сме самите ние.Дано съм дал ясен отговор на въпросъ ти.Всичко добро на теб пък и на всички хора по света.Весели празници.
  17. Здравей,Хамелионче! Много ясно виждане и точно разбиране имаш.На истина,си забелязала истината,че хората не желаят да мислят.Как да мислят като има пуснат вирус в човешката мисъл нахлувайки с взлом в мозъка на човека,тези вируси атакуват мисълта,възприятието е замърсено,мисълта вече болна,тече в погрешна посока.Какво може да роди една болна мисъл?Какво ли не!Всичко добро ти желая бъди весела и щаслива по Коледните и Ново годишни празници.Нека всичките твой мечти станат реалност.С уважение:Ангел
  18. Синаповото зърно Има само едно лекарство за лошите мисли - това е Любовта - безусловната, която ражда добрите мисли. Техният огън топи и трансформира лошите мисли.... Права си Доне,права колко просто им го казваш и пак не искат да разберат.За туй аз им казвам абе хора више образование се неще за да разбираш!Иска се "Пипе",да имаш.Е друго е,ако имаш и пипе и више,те тогава нещата са други ето това е истината проста е,ама?Вирус, убива ги всеки ден и всеки час и пак не искат да разберат,че поне мъничко да станием по добри и нещата ще се променят.Какво друго да кажа освен да ти пожелая приятно посрещане на Коледа и Нова година!Нека всичките ти мечти бъдат реалност.С уважение:Ангел
  19. Здравей,Бе.Дори и така да е,това е без значение,защото търсенето на начин да се помогне на хората е основната ми цел.Трябва да разберете,че в случая това си е жизнена необходимост - колкото повече хора разберат за съществуването на този вирус толкова по ефикасна ще е борбата срещу него.Много хора страдат от този вирус ще кажете проблема си е техен,ще си кажете за тях,мислейки,че това не ви засяга,но не е така.Защото всеки заразен от този вирус по допирателната(на базата на контактите,които има,чрез индиректната форма на зараза),създава ословия за множество случаи на поразяване от този вирус на точно такива,хора които не са запознати с материята,а страдат от този вирус.Затова просто няма нужда да се рекламира,просто трябва да се информира.Знаещият човек може да се предпази,може да предупреди блиските си за пагобните последствия...Много малко са хората около нас,които не са поразени от този вирус.Другите носят бремето му,страдат и се чудят откъде им е дошло!.
  20. И ако това не е достатачно,за да повярвате,то не е трудно да се огледате и да видите реалната действителност като в рамка толкова рамка и неподправена,така недвусмислена.Да си спомняте например някога в историята на България,в миналато,да е запечатано видяно или преживяно убийството между деца!?Това е потресаващо!Вас не ви ли кара да потреперите,не ви ли разкъсват сърцето подобни събития?Едно съвсем чисто,невино детско съзнание да бъде провокирано да пресъздава толкова пагубно действие като физическо убийство.Какво може да го провокира да достигне до толкова низко падение,до такава деградация?Няма такъв закон във вселената,който да допусне едно детско съзнание да бъде омърсено.Тук властва нещо по-голямо и задълбочено,съвсем логично е провокаторат на подобно неконтролируемо поведение да бъде вирус,засягащ вътрешният Аз на човека.Всеки дръзнал да откликне на нечия агресия,злоба или омраза моментално бива заразен!
  21. Да истина е!Но има и едно (но),кое е това но?Ами за да има "Вяра" трябва да има "Доверие".А от "Доверието"до "Вярата" разтоянието е една крачка.!Весело прекарване на Коледните и новогодишните празници Силве нека мечтите ти станат реалности.Всичко добро на теб и на всички останали хора по земята.С уважение:Ангел
×
×
  • Добави...