Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Liliev

Участници
 • Общо Съдържание

  20
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

1 Следващ

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Liliev

  Изкуството

  Изкуството е нещо велико!То по-скоро се отнася до Божествения свят отколкото до човешкия.Изкуството облагородява човека и го прави по-добър, по-човек.!
 2. Приятели!Намерих сайт в който може човек да чете изключително редки книги на Лев Толстой ,обаче на руски. Пишете на български в google :Лев Толстой и ще ви излезнат най-различни страници,цъкате на 2 страница и на предпоследния саит можете да видите и да четете книгите на Лев Толстой!
 3. Булгаро, честно да ти кажа не знам.Просто си спомням ,че по тел евизията съм засичал да говорят на тази
 4. "Всякои в каквото звание е призван ,братя,в него да остава пред Бога." ап.Павел
 5. Единствената цел която може да се нарече Голяма,това е ЛЮБОВТА!!!!!!!!!!
 6. Liliev

  Да бъдем като децата

  " Бъдете като децата!" Ето това е всичко ,в тези думи се съдържа същността в пътя на ученика.Той е дете , дете на ЛЮБОВТА. И всеки който иска да стане истински ученик трябва да стане като дете! И наистина децата са жизнерадостни,весели,изпълнени с Любов към всички и към всичко,към цялата Природа.Радостни са и приемат всичко с усмивка!Ако се разтроят ,бързо им минава,забравят лошото! Радват се на малките неща!!!!!!!!! И не случайно в книгата "Евангелие на Любовта" ( ав. Борислав Русанов),Учителя обръща голямо внимание на това че човек не трябва да пренебрегва малките неща в Живота!
 7. "Ако спечеля ,печели цял народ,ако загубя ,губя само мене си!" В. Левски
 8. Може би не бях много точен. Кристиян, съгласен съм с теб, че 2та часа са си 2 часа. По скоро имах предвид, че между 10-12ч човек приема повече прана. "Колкото по-рано ляга човек ,толкова по-добре за него. Които рано лягат те поглъщат всичката събрана прана т.е. жизнената енергия в атмосферата." Учителя
 9. Попринцип Учителя казва че за ученика 7 ч за спане са напълно достатъчни.Най-здраво е да си лягаш по възможност в 10ч или максимум да 12ч. Между другото една жена ,която се интересува от медицина ми каза че от 10 до 12 ,тези 2ч се смятали за 4ч. Аз наи -добре се чувствам като си лягам по-рано към 10ч
 10. И аз съм чувал че направили подобен експеримент с музика.Как ще повлияе върху житната култура.Първо пускали Моцарт и реколтата накрая на годината била повече от обикновенно!А след това като пуснали метал класовете уклюма ли глави.Също съм чувал и за такав експеримент с крави.Резултатът бил сущия! Е разбирасе кравите не уклумали глави. Музиката се отразила на млякто!
 11. Liliev

  Чувството за вина

  Ако ми позволите ще споделя една моя опитност,относно поправянето на погрешката в съзнанието. Като започнах да чета Библията преди няколко години осъзнах ,че съм постапил много ло
 12. Liliev

  Чувството за вина

  ''Това не означава, че докрая на живота си трябва да посипем косите си с пепел и да обливаме земята със сълзите си, а с променено съзнание и достойни дела да изличим сторената простъпка.'' ''Сторете плод достоен за покаяние"
 13. Liliev

  Чувството за вина

  Виждам ,че тук се засяга и темата Лим.Преди няколко месеца и аз прочетох тази невероятна книга!Тя просто е спасително въже и лек за ранените души,за родителите които са загубили своите деца .За всеки който е загубил близък човек.И просто се чудя как след като са я прочели,родителите могат да реагират по подобен начин.Разбирам че болката им е голяма.Но все пак не мога да си обясня ,вместо да се зарадват/та това е книга която дава надежда и утеха за душата/ ,че децата им са живи ,те нападат и обвиняват.Всъщност родителите нападат защото не могат да осъзнаят, че този живот на Земята е преходен и че техните деца са и Божии.Че децата там горе са по-щастливи!Та нали за един родител най-важното е щастието на детето му.Ако родителите послушат Борислав и те ще успеят да се свържат с децата си.... Според мен ако всеки от родителите и учителите помисли и осъзнае смисъла на случилото се ще разбере ,че страданието ражда Истина!Тогава всички проблеми ще се решат разумно.И всички ще си подадат ръце!Ще разберат че след всяко разбрано страдание иде Мир,Любов,Радост!Според мен това се случи за да разберат хората ,че Вселената е по-необятна отколкото си мислят и че Живота не се ограничава само в едно пространство,тук на Земята ,а Живота е необятен и вълнуващ ! Никога няма да забравя думите на Майстора,че истинското произведение на изкуството е това в което се усеща цялата Вселена!А в ''Мистерията Лим''се усеща точно това-Необятността!!!!!!
 14. Liliev

  Чувството за вина

  Според мен чувството за вина е пряко свързано с това че сме направили погрешка.И аз като Борислав мисля че това чувство е нашият компас които ни показва дали сме постапили правилно или не.А да си мисли човек, че може без чувството за вина ,то е все едно да покриеш погрешката си.А това вече е много лошо!
×