Jump to content
Порталът към съзнателен живот

zabrava

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

zabrava's Achievements

  1. Здравейте, Александър, от Пловдив съм и от 22 години имам диагноза мс и вече съм на инвалидна количка, общо взето сама се лекувам, след като бях 6 години на великите лекарства на медиците, които смея да твърдя ме инвалидизираха. Знам, че зайчето изкача от храстите и сега просто претърсвам храстите, много неща съм пробвала, но настъпи ли криза се отказвам, защото аз искам да се справям сама а кризата ми отнема възможността а и навятно съм болна затова, усещам, че контрола е важно нещо за мен и колкото да се старая да не контролирам света около мен, нещо не се получава. Намерих в интернет Ваш телефон, но не знам актуален ли е пощата ми е svtsp@abv.bg , ще се радвам ако ми отговорите, дали бихте се наели да ме лекувате. Прекрасен ден на Всички.
  2. Прочетох, в последствие след побликуването на материяла си, че има тема за болеста, мосля, че ми помогна това което сте коментирали.Някои от сайтовете вече не се отварят, но аз съм минала през ТЕС и ако е за това, то не ми действа благоприятно, изпробвала съм го!Надявам се да намеря пътя за себе си.Убедих се, от дългите опити които съм правила, че за всеки си има път, всеки е различна планета и различни пътища го водят до благоденствието му. Успех на всички!
  3. Здравейте, болна съм от множествена склероза с първи пристъп 1996 година, доказана с ядрено магнитен резонанс 2001 година.Болеста се развива последните 2 години, но вече ходя по малко с две канадки.В момента съм на безглутеново хранене, без бобови, без млечни, ям само риба, плодове и зеленчуци . Бихте ли споделили, каквото някий знае и мисли за това как да се профилактира това заболяване, за да може да се спре хода на болеста или подобрение на симптомите поне малко!
×
×
  • Добави...