Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Креми (късметче)

Модератори
  • Общо Съдържание

    2823
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    13

Креми (късметче) last won the day on Ноември 30 2021

Креми (късметче) had the most liked content!

12 Следващи

За Креми (късметче)

  • Рожден Ден 30.06.1965

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    София

Последни Посещения

41839 посещения на профила

Креми (късметче)'s Achievements

  1. Да, при десноръките дясната ръка е предимно отдаваща, лявата предимно приемаща. Може да се тренира и обратното. Всяка длан има заложени и двете функции. П.П. В близките две седмици няма да имам възможност да пиша.
  2. И аз смятам, че все повече хора в наши дни имат нужда да говорят открито за проблемите си с някого, така че психотерапията си има своето място. Бързият ефект от хомеопатията обаче дава светлина в дъното на тунела. И наистина съвместяването на двете ми се вижда най-добър вариант. При наличието на добри специалисти, разбира се.
  3. Здравейте! Напоследък имах възможността да се убедя в изключителния ефект на хомеопатията върху тумори на млечната жлеза. Промяната и облекчението идват още с първия прием на лекарствата, а видима разлика се усеща към третия ден. Уникално! Държа да изразя своята благодарност към Ал. Папанчев!
  4. Както писах и в другата тема, впечатлена съм от бързото и силно действие на хомеопатичните лекарства. Още по-впечатлена съм обаче от въздействието им не само върху физиката , а и върху психиката. Силни паник-атаки могат да бъдат спрени още с първия прием на лекарството. Препоръчвам на всеки, който има такива проблеми, да ползва хомеопатични лекарства. Освен бързото и категорично въздействие, удобно е, че човек може да ги носи навсякъде и да ги приема във всякакви условия на ежедневието. Бъдете здрави и щастливи!
  5. Благодаря и аз на всички за неповторимата атмосфера, за приятелското и братско отношение. Бяхме заедно с Учителя на едно чисти у красиво, много българско място! Чувствам ви като мое семейство. Прегръщам всички и - до следващата среща, която ще е пак така красива! На мен тази ми даде много в личен план - направих някои преценки и от това ще произтекат добри промени.
  6. Предни години сме си правили обща трапеза. Предполагам, че и сега ще е така. Ние сме основно на салати и някое парче сиренце / кашкавал през лятото. И плодове. Предполагам, че ще можем да си пазаруваме.
  7. Вземете имот под наем на село. Със сигурност ще намерите много и евтини предложения, има много пустеещи къщи. Даже може да се споразумеете, част от заплащането да е от реколтата. И ако потръгнат нещата - дайте градския апартамент под наем, ще сте по-добре финансово.
  8. Статия на английски, моля за извинения, че не я превеждам. Който реши, може да го направи вместо мен. http://www.cosmopolitan.com/celebrity/news/things-to-never-say-to-vegetarians?src=soc_fcbks Най-после съвети към месоядните хора, как да започнат да се съобразяват с нас. Това, мисля, е нова стъпка!
  9. Аз пък вече съм забравила, какво съм обяснявала в Априлци ( бях толкова начинаеща тогава, че чак ми става умилително към себе си). Моля те. Донче, припомни ми в 2 - 3 точки, за да не се повтарям.
  10. Резервирах , идваме двама с кола, в която има още 2 места. За едното каня Криси. Ще пиша и на лични. Другото е свободно. Ако искате програма от моя страна, дайте ход на фантазията си и питайте - всичко се разрешава чрез прана. Но за някои неща е добре да нося материали все пак. И да се подготвя предварително.
  11. Лекарят не трябва да забравя, че може да знае безкрайно много, но има едно познание, което му убягва, макар да му се струва незначително - личното преживяване. То е право и запазена територия на пациента. Така че аз мога да обясня ... необяснимото. Едно неназоваемо усещане... най-много прилича като лекотата , когато си окъпан. Нали тогава също не си загубил тегло? Обаче ти е едно въздушно и ти се иска да пееш ( и много хора пеят под душа ) Така е и с вегетарианството. Практикувам го от 8 години. Започне се когато усетих, че от месеци неволно съм изключила месото от менюто си и не ми е възможно да се върна обратно. Същото стана преди 2 години с млякото и млечните - пак неусетно. Тогава вече наистина изпитах лекота, а тя е и видна по външността ми за тези, които ме познават. Не съветвам да се променя храненето поради мода или с желанието за духовно извисяване. Еинствено, ако самото тяло не може иначе. Сега за вегетарианците с наднормено тегло - имат емоционални проблеми и стрес. Там е разковничето, както и в липсата на движение. Смяна на мисленето и начина на живот. Това е по-значително, тогава промяната на храненето идва сама. ( Когато постигнете резултати, сети се да черпиш някоя зелка )
  12. Едно видео за отслабването - главната героиня застъпва като мен тезата, че трябват не диети, а промяна на режима завинаги. http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/kakvo-se-krie-zad-nadnormenoto-teglo.html В края на видеото се говори за Шуслерови соли. особемо интересно ми стана за тези комбинации, които изчистват тялото от токсини ( номер 10) и влияят добре на нервната с-ма ( номер 5). Кой няма нужда от това? Може ли малко разяснение или сериозни материали за шуслеровите соли, а също и към кого да се обърнем, за да ни бъдат предписани?
  13. Един специалист, който не говори за прана, но вижданията му съвпадат едно към едно с вижданията от енергийна гледна точка. Може би силна интуиция? http://www.ivotopalov.com/2012/08/blog-post.html?fb_action_ids=208133439388854&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=[10150987549526275]&action_type_map=[%22og.likes%22]&action_ref_map=[] Най-много ми харесаха няколко изказвания: А тук просто изръкоплясках:
  14. Как да си помагаме при решаване на конфликти? Благославяйте човека - от все сърце. Техниките за лечение с прана могат да се ползват така: Представяте си човека малък, поставяте двете си длани над главата му и го благославяте, като същевременно си представяте как от дланите ви излиза златна Божествена пранична енергия. Така благословията става много по-силна. Ефектът е енергийно пречистване на човека и изсветляване на аурата. Има и по-сложни варианти. Методът може да се ползва и във всички други случаи, когато ви се струва, че ситуацията се отдалечава от 100% Божествена светлина. Но е добре да ви консултира някой с познания, за да не би да сте разбрали погрешно.
  15. Сподели с приятеля си проблема ( написаното в първи пост) - най-важното е да разбере, че целта ти не е да го тормозиш, че ти също искаш да се промениш. Тогава и той ще се включи в преодоляването му. Помоли го например, всеки път, когато изревнуваш, вместо да се защитава, просто да те гушне.
×
×
  • Добави...