Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Severen's Блог

  • постове
    16
  • коментара
    2
  • прегледа
    13185

Периодът от 1987 до 2012


Severen

736 прегледа

Периодът от 1987 до 2012 е бил предвиден в много предания в много епохи като повратна точка във всеки мощен цикъл на човешкото развитие.

На 21 декември 2012 година Слънцето ще изгрее, подравнявайки се с центъра на галактика Млечния път, намиращ се на тридесет хиляди светлинни години от Земята, за да съедини точките на пресичане на Млечния път и равнината на еклиптиката, завършвайки един двадесет и шест хиляди годишен цикъл. Това събитие ще бъде като отдавна очаквано завръщане в къщи, едно повторно свързване с вашите най-дълбоки корени като духовно същество.

Веднъж на много време, в някои места от времето и пространството, възниква масивно ускорение на космическата енергия. Въз основа на съвместно споразумение на различни форми интелигентност, включително звездите, планетите и многобройното войнство от космически играчи, ускорението е предназначено да събуди различните участници за едно много по-велико преживяване на съществуването чрез интегриране на огромна вибрационна промяна на енергията. Порталът за такова време на събуждане се отвори във вашия свят през 1987, поставяйки началото на 25-годишен период от безпрецедентна промяна и поразителна трансформация. Периодът от 1987 до 2012 е бил предвиден в много предания в много епохи като повратна точка във всеки мощен цикъл на човешкото развитие.

Древните ясновидци и пазители на времето от отдавна отминали дни притежавали дълбок афинитет към изучаването на небесата и отбелязването на това, че съществуват светове в световете, които се намират в други светове, вътрешно свързани през звездните и планетарни цикли, които работели в съответствие с широко мащабния космически план. Тези цикли и тяхното влияние са част от един по-голям проект и съдържат многобройни нива на планове и цели; в древни времена човечеството считало живота на Земята като крайно значима част от този космически танц. Някои култури даже предвиждали наносекундата, двадесет и пет годишния период от 1987 до 2012, като играеща изключително важна роля от подобен мащабен цикъл – такава, която включвала цялостна трансформация на човешкото съзнание. Наносекундата би показала изхода от продължително, преобладаващо състояние на само наложено невежество и объркване в началото на златната епоха от човешката трансформация. Хората от това време щели да бъдат способни да избират от многообразието на вероятните бъдещета, за да осигурят мост към прехода между края на една епоха и началото на друга. Известно било, че те ще се трансформират чрез пречиствания, инициации и велики духовни тестове, тъй като техният свят изглеждал, че ще се спука по шевовете. Този цялостен двадесет и пет годишен период щял да привлече милиарди хора – всеки щял да иска да бъде на Земята поради това, че ускоряването на енергията щяло да бъде толкова изключително; щяло да бъде като да изживееш хиляда години само за двадесет и пет, или като да имаш стотици животи в един. В това време личните и колективни изпитания щели да служат като възможности да станат по-осъзнати за много по-велика реалност. Цялото човечество щяло да бъде включено в правенето на много мощни избори в тези години – избори, които биха определили типа свят, който те щели да заемат като новата версия, започваща със зимното слънце стоене през 2012.

Имаше надежда, че в 2000-та година вибрациите на неголяма група хора ще могат да достигнат съответствие с вибрациите на Светлината, че ще може да бъде създаден кристален портал. С приближаването на 2012 година този слаб проблясък стана блестящ пламък Светлина, който сега твърдо подържат тези, които вярват, тези от вас, които си спомнят, започват да разбират, че те не само „не са мънички”, както те грешно са считали по-рано, а те са ПО-ГОЛЕМИ, ПО-ВАЖНИ И ПО-ЗНАЧИТЕЛНИ,отколкото е било възможно да си въобразят. И най-главното се състои в това, че ВАС ви взимат под внимание. ВИЕ – сте Огън, свещи, който виждат всички в дома. Когато вие се пробуждате, възкресявате вашата памет, своето предишно съзнание и установявате предишните връзки, то вашите вибрации започват да пробуждат останалия свят.Радвайте се на своите усещания.....Дойде времето всички да се завръщат у дома.Настъпи времето да си спомните вашата цел, и да помогнете на всички други, вървящи след вас – не само тези, които сега се пробуждат, но и тези, които все още не са се събудили – да си спомнят тяхната цел.

Всяка година от 1987 насам потокът от космически енергии, които оказват влияние върху планетата, постепенно нараства по интензитет, което в резултат предизвиква ускоряване на жизнения импулс: можете да забележите как вашият живот се движи все по-бързо и по-бързо, което се вижда от исканията отправени към вас и зашеметяващата скорост, с която се налага да действате, дори само за да поддържате себе си. А това, за което мислите и върху което се съсредоточавате, се осъществява с еднаква бързина. Времената не само изискват от вас да станете много по-осъзнати относно това, което се случва в глобалната общност, но изискват и ново ниво на отговорност и честност във вашите взаимоотношения със самите себе си.

По време на първата фаза от трансформацията, от 1987 до 1996, нивото на космическата енергия, оказваща влияние върху вашата планета, се ускори в съотношение десет пъти в рамките на една година, постепенно изграждайки една спокойна движеща сила и неусетна промяна на живота на всеки. Помислете за няколко момента за 1987 година. Къде живеехте по това време? Какво правехте със своето внимание? Какво се случваше в живота ви? Колко заети бяхте?Бяхте ли започнали своето духовно търсене? Кои бяхте тогава и за какво си мислехте? Какво беше вашето разбиране за света?

Първоначално бяха активирани само сравнително малък брой от хората на планетата, които да се свържат и почувстват ускоряването на енергията от новопристигналата космическа енергия и светлинните честоти. Съществуваха много промени, които да се вземат предвид в нечий живот, защото в допълнение към нормалното ежедневие на всекидневния живот в човешкия разум се роди едно ново ниво на съзнание. Планетарното съзнание почувства началото на дълбоките промени и в отговор се появи като новородено теленце, замаяно и клатушкащо се и готово за живот. Първите десет години от ускорената енергия, създала едно устойчиво, и все пак постепенно, нарастване в общата осъзнатост в рамките на масовото съзнание.

По време на втората фаза на ускорението, от 1997 до 2006, енергийните скокове в съотношение 100 за всяка изминала година, увеличаваха всяко преживяване с още по-голяма интензивност. Докато енергията продължава да нараства и поради това, че има толкова много неща, които да бъдат следени, хората напълно се очароват от техническите нововъведения, за да избягат от натрупващия се натиск; някои ще твърдят, че това е начинът да се справиш с хаоса. През цялото време те се потопяват в един електронен куршум, който се справя с техните честоти. По време на тези години съществува огромно объркване относно разпознаването на приоритетите и на онова, което е наистина важно. И докато времето напредва, за онези с ясните умове ще става все по-очевидно, че мислите се проявяват много бързо в реалността.

В началото на 2007 със задълбочено ново увеличаване на интензивността започна третата и крайна фаза. През останалите пет години всяка година енергията се ускорява в пропорции до сто хиляди – основно изпращайки всекиго да се рее в орбита. Последните пет години от наносекундата са непредсказуеми от гледна точка на това как реагирате на скритите слоеве от истината, които неизбежно ще излязат на повърхността. Вашата сила нараства с всеки изминал момент. Ще я оставите ли да се изплъзне, или ще я използвате, за да допринесете за вашата лична победа към аналите на времето?

0 Коментара


Recommended Comments

Няма коментари за показване

Гост
Добави коментар...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...