Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Световна седмица на хомеопатията - 2011 г.


Recommended Posts

Световна седмица на хомеопатията

10-16 април 2011 г.

По случай 256–ата годишнина от рождението на Самуел Ханеман

По време на Седмицата на хомеопатията специалисти-хомеопати ще информират обществеността за възможностите на хомеопатията за подобряване на състоянието при проблеми, свързани с опорно-двигателната система.

През седмицата 10-16 април 2011 г. в над 45 държави

ще се проведат различни мероприятия на тема:

Хомеопатия за здраво и хармонично тяло

ПРОГРАМА НА МЕРОПРИЯТИЯТА

гр. София

Партньори за честване на седмицата на хомеопатията са Сдружение Приятели на хомеопатията, Асоциация на лекарите хомеопати в България, Хомеопатично общество в България, Алпен Фарма ООД - представител на Немския Хомеопатичен съюз

11.04.2011 - от 11:00 по БНТ1 – гости в предаването „Здраве” ще бъдат Екатерина Рибарева и Георги Чапалов от Сдружение „Хомеопатично общество” и д-р Мария Урумова от Сдружение „Приятели на хомеопатията”

13.04.2011 г. - 10.00 ч. - The Mall, гр. София, Цариградско шосе №115, ет. 2 - Лекция от Училище за родители „Моето дете”.

13.04.2011 г. - 19.00 ч. - Среща на хомеопати в офиса на Хомеопатично общество

14.04.2011 - 17:15 ч. - Лекция на тема "Хомеопатия за здраво и хармонично тяло" – гр. София, ул. Гургулят №1, в сградата на "Националната спортна академия" , стая 501

15.04.2011 г. - 14.00 ч. – Свободна лекция за родители на тема „Какво можем да направим за оздравяването на детския огранизъм – хомеопатия, хранене, спорт”. Лектор д-р Ирена Маждракова, гр. София, пл. Орлов мост, ул. Виктор Юго №3, ет. 1, ап. 2, тел. 02/4400920, предварително записване.

16.04.2011 - от 11.00 ч. – Спортен празник в градинката „Света Троица”, гр. София

16.04.2011 г. – 19:30 ч. Тържество по случай Седмицата на хомеопатията - за подробности и записвания се обадете в офиса на Хомеопатично общество

През Април 2011 г. – Ще стартира нов интернет сайт, посветен на Самуел Ханеман, където хомеопати и пациенти ще могат да споделят своя опит относно хомеопатията. Очаквайте скоро допълнителна информация на сайта на Хомеопатично общество.

гр. Варна

Здравейте, приятели на хомеопатията,

На 15 април 2011 г. от 18:30 ч. в клуб-библиотека "Виделина" ще се проведе (клубна) среща-разговор на тема "Да поговорим за хомеопатията". Срещата се провежда по случай международната седмица на хомеопатията от 10 до 16 април 2011 г. Тя е предвидена като непринуден разговор за същността, принципите, целите и практиката на хомеопатията. На срещата са поканени да присъстват практикуващи класически хомеопати, пациенти, любители, симпатизанти и фенове на хомеопатията. Нека всеки сподели своя опит, знания и прозрения за този изключителен лечебен метод!

Седмица на хомеопатията в гр. Велико Търново

Организирано от Здравен център Холистика

Конкурс: „Движението е живот през погледа на детето”.

Ако децата ви обичат да рисуват, да пишат стихове или пък разкази, да правят скулптури от пластелин или глина – изобщо ако са творчески устроени – дайте им поле за изява с нас на нашия празник. Всички творби ще бъдат изложени в ЗЦ „ХолистикА”, надписани с техния автор. Всяка една ще бъде снимана и качена на сайта (www.holisticabg.com). На спортния празник ще направим изложбена зала на открито с тях. Наградите ще раздаваме на закриването на седмицата.

Спортен празник за закриване на седмицата:

Включете се в нашия спортен празник на 16 април /събота/ (нали помните – движението е живот). Чували ли сте за ски върху трева или за футбол в двойни гащи? Повече тайни няма да издаваме.

Елате вие, поканете вашите приятели, съседи, хората от квартала, града и областта.

Място: гр. Велико Търново, местност „Света гора”

При лошо време има подготвено алтернативно място за празнуване.

Час: начало 10,00 – 13,00ч.

Сборен пункт: мястото, където беше виенското колело.

Това събитие е възможно благодарение на огромната подкрепа на вкусните „Захарни Заводи” АД и със съдействието на страхотните sportuvam.info

Нека да е празник!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...