Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Stillness


Recommended Posts

(бях направил отделна тема, но за жалост беше преместена, мислейки, че ще говоря за Иллуминати), но ще пиша отделни постове за темите, които искам да предам(ако това не е възможно, ще намеря друг форум)

Сега, това е нещото което може да спаси, човечеството да се самоунищожи. Най - древното и единственото учение. Но за нещастие няма никакъв смисъл, аз да ви говоря за него. То започва 10 000 г. преди христа във формата на сутри. Всеки човек, говорил от него, Буда, Христос и много други хора, са изпълнявали божията воля, като са били в това измерение на осъзнаване. Аудио книгата, която имам е към час и половина, но за жалост е изтрита от интернет. Но аз искам да ви я дам. Защото да дойде новото еволюционно стапало на човечеството и природата и бога да възтържествуват трябва всеки един от нас да спре да се съпротивлява на сегашния момент. Да го приеме, да се предаде на него. Това е края на всички страдания, които човечеството е трупало през годините. Но няма смисъл аз да ви говоря за него, защото целта ми не е такава. Няма как да ви го пратя освен по скайп.

Ако искате да отделите час и половина и да чуете единственото учение, което дълбоко в себе си знаете може да ми пишете на скайп: prasemaker // peacemaker.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...