Jump to content
Порталът към съзнателен живот
  • Za_muzika_kponeia 2.jpg

Необяснимо

Предвещание за нещо

Recommended Posts

Здравейте!

Напоследък ме мъчи една случка. С баща ми отиваме в Лопушанския манастир, близо до с. Чипровци. Като влизаме в църквата, аз посягам да си запаля свещта от тази на баща ми, но тя три пъти не иска да запали, изгасва... А два дни след това, ние отиваме в гр. Белоградчик и сред горите там потрошваме колата, защото местността е за джип, а ние сме с лека кола и се налага с джип да ни измъкнат от там.

Моля Ви, ако знаете нещо, го споделете!

Значи ли това нещо?

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Знам,че в църква, когато палиш свещ,не се пали от чуждите,а трябва да си я запалиш с кибрит/не запалка/.Когато палиш от чужда,все едно се свързваш и подкрепяш чуждата молба или това,за което е запалена от другия човек.Може би идеята е,че не бива да си свързваш енергията излишно с другите.Така че,като изключим това,че свещите са с ниско качество,можеш да си направиш сам/а извода...

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

На всеки Великден, в православните църкви се носи огън от Иерусалим, от Божи гроб. Този огън на Великден всяка година се самозапалва и до днес това явление е необяснимо. В писанията се пише, че годината в която огънят не падне от небето в Божи гроб, значи Христос обръща лице от нас. До момента хиляди хора всяка година са свидетели на това чудо. Във всяка църква в кандилата този огън се поставя отново на всеки Великден. Ако искаш истински огън, попитай от кое от кандилата да запалиш първичен. Иначе свещите в църквите се палят една от друга, защото всяка по- предна е запалена от този огън. Фактически в църквата по друг начин не се пали.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites
Guest Емил от Льонеберя

Няма нужда да се свързваме с Ванга, за да мога да предвещая, че като влезеш в гората с лек автомобил, ще те вади джип.

Нищо не означава.

Сподели това мнение


Link to post
Share on other sites

Направете си регистрация или влезте в акаунта си, за да коментирате

Трябва да сте регистриран участник, за да можете да оставяте коментари

Направете регистрация

Регистрирайте се в Портала. Лесно е!

Нова Регистрация

Влизане

Вече имате регистрация? Влезте тук.

Влизане Сега

×