Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Международен Воден Мост - 22 март 2012 г.! Да се включим!


Recommended Posts

МЕЖДУНАРОДЕН ВОДЕН МОСТ 2012

Heart-from-splash-water.jpg

е иновативно международно събитие с домакин София, което ще обедини десетки чествания в различни точки на планетата, организирани на 22 март 2012г по повод Световния ден на водата.

С помощта на електронна информационна инфраструктура ще се изгради клъстерна мрежа от партньори в десетки точки на България, Балканите, Европа и света, които ще представят разнообразна палитра от събития:

бизнес изложения,

кръгли маси,

празнични чествания,

изложби,

прожекции,

почетни лекции,

открити уроци,

посещения до значими водоизточници,

конференции и други.

Всички участници ще изградят временни информационни центрове за провеждане на онлайн-видеовръзка (skype,facebook) от мястото на събитието.

През целия ден на 22 март в клъстерната структурата ще се осъществява Международен Воден Мост, който ще приема и предава случващото се във всички информационни центрове от електронната мрежа на IWB’2012.

Участниците и посетителите на отделните акции ще могат да проследяват “на живо” програмата във всеки един от пунктовете на клъстерната структура и най-важното – да изразяват мнение, да публикуват коментари, да задават въпроси на участници от целия свят.

Специфичните цели на Форума са:

1. Да положи основата на международно младежко движение “Син Клъстер”, което да разпространи нова култура в общуването, използването и съхраняването на водните ресурси;

2. Чрез он-лайн разпространяване на “SPA&Wellness Харта” да привлече младите хора към прилагане на философията за здравословен начин на живот;

3. Да формулира прозрачни политики на национално, регионално и международно равнище за съхранение на водата за бъдещите поколения.

източник

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...