Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Инициатива - даряване на лимец


Recommended Posts

Иван Андонов за даряването на лимец:

Всеки, който желае, може да се включи и в процеса на жътва. В цяла България има ниви с лимец и цялата реколта ще бъде дарена.

Има група от съмишленици, които сеят и даряват лимец. Вдъхновението идва от завета на Учителя – хлябът да бъде безплатен.

Мога да споделя, че отглеждането на житото е един  истински вдъхновяващ процес, изпълващ ни с много жизнена енергия и благост. :)

 

 

17.06.2013

 

 

Всеки, който желае да получи лимец за садене или консумация, може да се свърже с Иван Андонов.

Линк към коментар
Share on other sites

Интервю с Иван Андонов на 23 юли 2013 г.

Иван Андонов е създател на идеята "Дар лимец", интервюто е заснето точно до посятата с лимец нива в село Меден Бук, до Ивайловград.

Репортер: Тера Сулева

 

 

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 months later...

 Ново- Важно- Сега Октомври 2013 се предлага нива от 800 декара на която всичко можем колективно да си отглеждаме лимец, като разходите са само 30лв на декар и в тази цена са включени всички разходи по обработката на нивата за засяване, както и жътвата с комбайн. Като цяло тези 30лв са за да се покрият разходите по горивото необходимо за обработката на земята и жътвата, така че нека всички се възползваме от това щедро предложение на човекът, който предлага нивата с тези условия и да участваме заедно в тази голяма нива.   За да участвате влезте тук -> “Колективно Отглеждане”. Това, което вярваме, че ще направим е рекордно и ще засеем с ръце 800 декара с Дар-лимец, затова ако не може да участвате финансово много ще се радваме да помогнете като доброволци при сеенето на тази нива. Повече информация за тази сеитба може да намерите тук,

Моля, не питайте как може да си купите лимец от нас, защото всичкия лимец, който отглеждаме и даряваме е безплатен и не се занимаваме с продажби!

 

източник

 
 
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...