Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Важно за участие във форум „Таро за начинаещи”


_Маги_

Recommended Posts

За да бъде участието във форум „Таро за начинаещи” удовлетворително за всички, моля придържайте се към изброените по-долу препоръки.

 

Преглеждайте съществуващите във форума теми. Публикувайте въпроса или мнението си в подходящата по смисъл тема. При несъответствие то ще бъде премествано.

 

Задавайки въпрос, публикувайте карти и свой анализ по тях. Целта на този форум е обмен на информация и знания по същество!

Избягвайте сложните подредби от много карти, които ви объркват, и се придържайте към по-опростените, като тези само с три карти.

 

Избягвайте въпросите за здраве, поради необходимостта от огромен личен опит с тях и абсолютно точна прогностика, които начинаещите няма как да имат. Отнасяйте се отговорно!

 

За прохождащите в Таро е силно препоръчително да се запознаят със съдържанието на темите във форум „Таро за начинаещи”, преди да се включат. 

 

Важно е в темите да се пише и коментира по същество. Всякакви мнения, разводняващи излишно материята, не са желателни. Моля, спестявайте ги. За мнения далеч от темата Таро, използвайте други полета на изява, например ЛС или подходящи за тях форуми.

 

Спазвайте добрия тон! Обидни квалификации на мнения и личности са недопустими! Всички такива мнения ще бъдат изтривани!

 

Успех на всички!

Редактирано от _Маги_
Линк към коментар
Share on other sites

  • 4 months later...

Здравейте,

Обръщам се към всички пишещи във форум Таро. Има нови неща, които се отнасят до форума и те са следните:

Подфоруми за Среднонапреднали и Напреднали вече са защитени форуми, те могат да бъдат отваряни за четене и за писане след преценка на модераторите със специална парола. 

Необходимо е ниво на достъп затова, за което пишещият трябва да се доказва чрез писане и затвърждаване на познанията си и на точната си прогностика.

Това е пътят. 

 

Досега и четенето бе позволено и писането, което наложи и затварянето на определени подфоруми. 

Новата структура на нещата слага край на това. 

Желая на всички успех в изучаването на картите Таро. 

Линк към коментар
Share on other sites

Гост
Тази тема е затворена за писане.
×
×
  • Добави...