Jump to content
Порталът към съзнателен живот

1-2 май в Пловдив - Фестивал за Здравословен Живот


Recommended Posts

http://zdraveizdrave.org/

 

2014_festival_plovdiv.jpg

 

Мото: „Духовно здраве, творчество и лична сила“

 

Тази пролет за пети път в Пловдив ще се проведе Фестивалът на здравословния живот “Здравей, Здраве!”, едно събитие от пловдивчани за пловдивчани с акцент върху актуалните холистични методи за активен и здравословен начин на живот в нашия град.

 

Фестивалът е начинание, което носи изключително позитивен и много пловдивски дух: създава се и се реализира изцяло с доброволен труд на десетки хора, като развива приятелството, сътрудничеството и общото дело по един самобитен, творчески и положителен начин.

 

Фестивалът е трибуна на холистични лектори, учители, възпитатели, спортисти, хора, занимаващи се с психологична помощ, лекари и треньори, които съвместно и напълно безвъзмездно предоставят своите знания и умения в полза на пловдивското общество. По традиция няма вход за посетителите, така че фестивалът да бъде максимално достъпен и  отворен за всеки, който иска да повиши своята здравна култура.

 

Програмата включва разнообразни и интересни мероприятия – лекции, дискусии, практични занимания и демонстрации на методи за постигане на здраве, както и възможност за гостите на фестивала да участват в различни занимания, творчески работилници, игротеки за децата, кино-прожекции на филми на здравна и еко тематика, томбули с разнообразни награди и много, много добро настроение и смях. Неизменна част от фестивала е “Изложението на здравето”, където се демонстрират предмети и услуги, свързани и пряко подпомагащи превенцията и поддържането на нашето физическо и психическо здраве. Естествена част от фестивала са изложбите на непрофесионални творци в областта на изобразителното изкуство, изпълненията на музиканти и детски състави.

 

Мотото на тазгодишния фестивал е “Духовно здраве, творчество и лична сила” и отразява нашето желание да разкрием пред посетителите начините да постигнем заедно психическо и физическо здраве, чрез правилното насочване на своите сила, ум и висок дух!

 

Датите на фестивала тази година са 1 и 2 май, четвъртък и петък, мястото: сградата на Общински съвет Пловдив.

Цели на фестивала:  да разкрием пред посетителите начините да постигнем заедно психическо и физическо здраве, чрез правилното насочване на своите сила, ум и висок дух!

 

Фестивалът се спонсорира основно чрез доброволен труд, безвъзмездно изграждане на интернет сайт и популяризиране, брошури, диплянки и програми. Спонсор на събитието и е Община Пловдив, която предоставя помещенията за провеждането на събитията.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...