Христов.М Добавено Октомври 19, 2014 Доклад Share Добавено Октомври 19, 2014 Здравейте ! От известно време наблюдавам появяването на малки ярко-червени точици главно по горната половина на тялото ми (просто още не съм намерил под кръста или по краката). Има ги по гърдите, ръцете и по корема, не съм се гледал по гърба. Прави ми впечатление че повечето се намират по места, по които рядко ме огравя слънце, и са бели като сирене. Точиците са много малки, едвам забележими, по малките - като убождане от игла, и по големите са като главичка на карфица. За първи път ги забелязах известно време след като спрях да пуша, дали е възможно да е от това, от някакви хормонални проблеми, или пък нещо друго, дали да ида на лекар ? Знам че форума не може да замести прегледа при лекар, но пък може това да е нещо често срещано, така че ако знае някой, нека сподели. Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts