Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Дамян


Recommended Posts

Здравейте! Обръщам се към Вас с молба за консултация по въпрос със взаимоотношенията между мен и жена ми.Проблемът е в това,че напоследък тя се чувства нещастна с мен а сме от 9 години заедно,а аз от своя страна започвам да се обърквам и не знам как да оправя ситуацията и сякаш започвам да се отдалечавам от нея а въобще не го искам.

Линк към коментар
Share on other sites

Това е част от динамиката на брачните взаимоотношения. Моментите, в които ни е трудно да стигнем един до друг. Това обикновено са периодите на промяна. Промяна в личната динамика на себепознанието, която неминуемо изисква и промяна в семейната динамика. Факта, че сте объркани и не знаете, защо се получава дадената ситуация, говори, че влизате в нов етап от вашия живот, както индивидуално така и съвместно и ви е нужен водач. 

На времето тези водачи са били хора от семейните общности, хора които познават динамиката на семейството и манталитета в тази малка общност. Днес действителността ни поставя пред по- сложна ситуация. Семейните съветници, вече не са в крак с бързо променящата се действителност във взаимоотношенията, а и отчуждението в семейните общности е много голяма, затова ще е необходимо да потърсите водач "от вън". Човек, който е адекватен и всъщото време неутрален към ситуацията.

Линк към коментар
Share on other sites

Благодаря ви за своевременния отговор.Ще послушам съвета ви и ще направя всичко възможно за да стопля отношенията по между ни. 

Хубав ден!

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...