Jump to content
Порталът към съзнателен живот

"Мысли на каждый день" (07.05.18 - 13.05.18)


Recommended Posts

07.05.18

Вы спрашиваете: «Почему происходят несчастья в нашей жизни?» – Одна из существенных причин этого – бессмысленное истребление млекопитающих, бессмысленное убийство и казни людей. Уйдя в астральный мир, души убитых вносят условия для появления нервных болезней и расстройства отношений между людьми.

Последовал за Ним

 

Питате: На какво се дължат нещастията в живота ни? – Една от съществените причини за това е безразборното изтребване на млекопитаещите, на безразборното убиване и екзекутиране на хората. Когато душите на убитите отидат в астралния свят, те внасят условия за нервни болести и разстройство между хората.

Отиде след Него

Линк към коментар
Share on other sites

08.05.18

Закон эволюции является общим для всех существ – и для людей, и для животных. ...Вот почему, когда дело идёт о животных, не смотрите на них с пренебрежением, но знайте, что однажды и они изменятся, возвысятся. ...Существуют люди, сознание которых развито не выше уровня сознания животных. Существуют и животные, сознание которых развито на уровне человека. Вот почему не следует подвергаться влиянию внешней формы вещей, а обращать внимание на их содержание и смысл. Истина раскрывает происхождение человека.

Всё что написано

Все, что написано


Законът за еволюцията е общ за всички същества – и за хората, и за животните. ...Ето защо, като дойдете до животните, не гледайте на тях с пренебрежение, но знайте, че един ден и те ще се изменят, ще се повдигнат. ...Има хора, които, по съзнание, не стоят по-високо от животните. Има и животни, които, по съзнание, са като хората. Ето защо, не трябва да се влияете от външната форма на нещата, но да обръщате внимание на съдържанието и на смисъла им. Истината разкрива произхода на човека.

Все що е писано

Редактирано от Рассвет
Линк към коментар
Share on other sites

09.05.18

В каком положении вы бы не находились, нужно знать, что такова ваша судьба. Работайте над собой, чтобы улучшить свою судьбу. Это достигается только одним способом: когда служите Богу всем своим умом, всем своим сердцем, всей своей душой и всей своей силой. Говоря другими словами: Служить Господу всеми своими мыслями, чувствами и действиями. Служить своему ближнему как самому себе. Кто твой ближний? – Тот, кто тебе помогает и работает для тебя.

Всё что написано

Все, что написано

 

В каквото положение да ви поставят, трябва да знаете, че това е вашата съдба. Работете върху себе си, да подобрите съдбата си. Това се постига само по един начин: като служите на Бога с всичкия си ум, с всичкото си сърце, с всичката си душа и с всичката си сила. С други думи казано: Да служим на Господа с всичките си мисли, чувства и действия. Да служим на ближния си като на себе си. Кой е твой ближен? – Който ти помага и работи за тебе.

Все що е писано

Линк към коментар
Share on other sites

10.05.18

Вы часто слушаете разговоры о религии Христа. – Христос не принёс религии. Он принёс великое, Божественное учение, которое может реализовываться на Земле. Его учение для Земли, а не для Неба. Христос показал людям как можно жить по Божественному, согласно законам материального мира. Живущий по земному – не может жить в Божественном мире; живущий по Божественному – может жить и на Земле, и на Небе.

Последовал за Ним

 

Често слушате да се говори за Христовата религия. – Христос не донесе религия. Той донесе едно велико, Божествено учение, което може да се приложи на земята. Неговото учение е за земята, а не за небето. Христос показа на хората как могат да живеят по Божествен начин, според законите на материалния свят. Който живее по земному, в Божествения свят не може да живее; който живее по Божествен начин, той може да живее и на земята, и на небето.

Отиде след Него

Линк към коментар
Share on other sites

11.05.18

Почему на Земле появились болгары? Для того ли, чтобы стать великим народом? Нет, болгары – служители Бога и нужно служить Богу Любви – ничего более!

Познанный Им

 

Защо се явили българите на земята? Да станат велик народ ли? Не, българите са слуги на Бога, и трябва да слугуват на Бога на Любовта – нищо повече!

Познат от Него

Линк към коментар
Share on other sites

12.05.18

Существует два вида болгар – по плоти и по духу. Болгар по плоти больше, а по духу – меньше. Болгары по плоти не имеют права на государство, но благодаря болгарам по духу они пользуются этим правом. Истинный болгарин тот, в ком есть доброта, справедливость, красота и разумность.

Учитель о Болгарии

Учитель о Болгарии

 

 

Има два вида българи: по плът и по дух. По плът са повече, а по дух - по-малко. Българите по плът нямат право на държава, но благодарение на българите по дух, българите имат право на държава. Истински българин е този, който има доброта, справедливост, красота и разумност.

Учителят за България

Линк към коментар
Share on other sites

13.05.18

Разумные Силы в Природе – Белое Братство – начинали готовить болгар к нынешним временам ещё 5400 лет тому назад. Теперь они помогают Болгарии.

Учитель о Болгарии

Учитель о Болгарии

 

Разумните Сили в Природата - Бялото Братство - са приготовлявали българите отпреди 5400 години за днешните времена. Сега те помагат на България.

Учителят за България

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...