Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Сънищата, които ни променят


Recommended Posts

Случвало ли ви се е в някой труден за вас момент не нещо друго а точно сън да ви покаже верния път.

Преди време бях тежко болна,но далеч бях от мисълта да търся причина в себе си.Бях се обезверила,отчаяла,уморила..

Тогава сънувах сън.

С моя приятел тръгвахме на преход от една планинска хижа до друга.Преди да тръгнем не знам защо му казах да вземе една обикновена свещ,която той забрави.Тръгнахме по скалиста гола планина...завалява дъжд.Ние се уплашихме,че е голо и пусто и няма къде да се скрием.Тогава пред нас изниква една много стара каменна църква.Влизаме.Вътре е топло,уютно и мнооого спокойно и светло.На олтара гори една голяма свещ.Тогава чувам глас.В съня си знам,че това е гласът на св.Иван Рилски.Той ми казва ''Починете си,подслонете се ,подсушете се..и знайте,че винаги ще бдя над вас,особено когато сте на път"

Събуждам се.Гърдите си ги усещам като пълни с въздух,някак всичко ми е леко и чисто...невероятно усещане..а допреди това не бях чувала много..почти нищо за св.Иван Рилски.

Но от този ден в мен настъпи промяна.Спрах лекарствата макар да ми беше много зле и започнах да работя усилено върху себе си...Промених се ,излекувах се и сега живея много по-осъзнато.

Има ли подобна история между вас и какво обяснение намирате на събитието.Ще ми бъде приятно да чуя вашите истории и мнения :feel happy:

Линк към коментар
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Преди години съпругата ми имаше сериозни здравословни проблеми с щитовидната жлеза. Направиха й снимка. Лекарката беше категорична - дори няма смисъл да й изписва лекарства - положението е такова, че няма друго решение освен операция. Вечерта преди лягане се помолих за напътствие. През нощта сънувах Богородица. Тя ми каза,че ако искам съпругата ми да се излекува, да й предам в продължение на 40 дни вечер, когато си ляга, да слага до възглавницата си три неща - лист, химикал и празна рамка от картина (портрет). След като направи всичко това и отиде на преглед, се оказа (за изненада на лекарите), че възелът е изчезнал.

Линк към коментар
Share on other sites

Един сън който незнам какво точно се е опитал да ми (по)каже.

В денят когато си легнах, разговарях с една приятелка (преподавател в СУ - асистентка) че образователната система е зле, нямам желание да уча нещо, което няма къде да прилагам. И така нататък с аргументи защо няма да продължавам (към момента ) образованието си. В момента съм завършил бакалавър - 3 години. Същата нощ сънувам - как от една група хора ни разделят на 3 групи, като аз съм най-долната/най-лявата. Има 3 згради, за всяка група - зграда. Аз и едно момче се качваме на асансора и се настаняваме в общежитието на ВУЗ-а. Знам само че има легла, всички сме в една зала и това е учебно заведение, където се преподава на английски. Знам че вероятно има още един говорим език в страната където съм, но нямам представа къде е. И там се чувствам доре, където ще получа стойностно (реномирано образование може би ), такова за каквото си заслужава да си там и да отделиш време за да се изучиш. Някаква жена от ВУЗ-а ми дава бланка за попълване и ми обеснява какви са отделните теми в бланката. Знам също и че съм на стипендия (предполагам по-скоро). И ако в тази нощ бях сънувал, че ще е кофти още няколко години обучение, където да се преподават простотии в голямата си част от преподаватели които не са много наясно защо са такива. То сънувах точно обратното и това ме обърка. И така си продължавам по старому. Може би трябва да продължа да уча, което е така, но кога, защо, къде. Ех сънищаааа :) Променят те и те оставят да им се чудиш на смисъла в тях.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...