Sirma Добавено преди 14 часа Доклад Share Добавено преди 14 часа Тези хора от случката в Петрохан са били доста заможни . И семействата в София са им от тези с привилегиите Имения в Мескико, Европа тук.Е, аз несе извисих в живота, защото бяхме заети да оцеляваме .Когато дойде "демокрацията" бях на 20 съпруга ми на 22 и с деца .Луда работа .Беше си български гладомор .Нямахме храна буквално както повечето хора тогава .Децата се разболаха 91 от пневмония , по големия самия той бебе с майка ми в болницата в Сандански, а аз с по малкия вкъщи на инжекции .Идваше сестра с едни спринцовки огромни , които се изваряваха и бодяха крачето .Спря тока веднъж и светехме със свещ на сестрата ...ужаст като от филм .Нямаше кисело мляко и аз отидах в магазин за военни да ги помоля за две кофички Една зла женица ме изгони, защото мъжът ми не бил военен .Той е офицер от запаса в Плевен и аз мислих че ще мине номера .Разплаках се до пътя до вкъщи .Бяхме на сватба на една важна клечка полковник тетин на моя мъж женеше сина си .Там имаше луканка, кашкавал, сирене за мезе на гостите През това време по магазините нямаше нищо от това и ние взехме и събрахме от нашата чиния всичко , завихме го в салфетки за да го занесем в къщи на децата .Топлехме се с някаква акумулираща печка, която гълташе много ток и цялата заплата отиваше за това Подучен от приятел моя съпруг удари по електромера за да спре да върти ..Обаче така го е ударил, че счупи стъклото .От електрото искаха да ни глобят и ни спряха тока за ден .Аз направих скандал и казах че няма да платим, защото всъщност сме платили повече от колкото трябва и не отчита верно уреда .Смениха го с нов , нямаше глоба ..Това всичко от сиромашия ..сиромах човек жив дявол е казал народа . Какъв живот само ни сервираха тогавашните политици .За това им имам зъб, за тях богоизбраните винаги е имало всичко , те не знаят какво е безнадежност от липса на средства за оцеляване . Добре , че бяхме на 20 и може би заради младостта оцеляхме . АлександърТ.А. 1 Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
АлександърТ.А. Добавено преди 5 часа Автор Доклад Share Добавено преди 5 часа За сгата ,,Петрохан" ето това мнение ми пасва : Цитат Емил Йотовски 5 ч. От събитията в Петроханската хижа и продължението разбрахме само едно: влагат се сериозни усилия и средства в какви ли не държавни органи, медии, институции, кметове, разследвания и т.н., с цел ние, обикновените хора, да не разберем какво точно е станало в онази гора и още по-важното – защо е станало. Теорията с дървената мафия не проработи. Теорията с храбрите еколози – също. Смъртта на шестима души не може да се покрие с два тира с отрязани дървета. Теорията за остър катарзис в п@@раска секта също не сработи. Да, доста пикантна е, но и тя не пасва добре. Там, в тази гора и около нея, се е случвало нещо от дълго време и то не е мистерия. Тайна е, и в тази тайна са забъркани доста хора. Тайната е известна на мнозина, но явно е толкова ужасяваща, че опазването ѝ може да си позволи шест трупа. Всички напъни за скалъпени видеа (на които нищо не се вижда), учтиво субтитрирани, за да предизвикат определени внушения, са провал. Несъответствията дразнят. Хората се смеят, бе. Тъпи са ви похватите. Кофти ви е монтажът. Сценаристите ви все едно са повтарачи от НБУ. Не забравяйте, че ние (разбирай оцеляващите на тази територия) сме стреляни зайци. Не се лъжем на институционални глупости, както би следвало при евробройлерите. Разликата в мисленето и преценките на хората само в последните пет години е огромна. И не е в полза на машината. За да лъжете успешно, вече трябва да бягате пред момента, в който живеете. Можете ли го? Хайде сега събирайте сценаристите и отначало, защото на този филм, който ни въртите, очевидно никой не се връзва. Колкото повече го въртите, толкова повече псувни ще инкасирате. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts