Валентин Петров Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 На 31 август 2007 г., от 18:30 по Националния сателитен канал - ТВ България (клон на Канал 1) ще се излъчи специално 30 мин. предаване посветено на Учението на Учителя и неговите последователи в наши дни. Предаването е заснето на Рилската Духовна Школа през настоящата година и носи заглавие: "Изкуството да живеем. Бялото Братство - философия на доброто". Пожелаваме ви приятно гледане. източник: мейл листа на beinsadouno.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Молбата ми е, ако някой е записал предаването по ТВ България от 31 август, може ли да го пусне някъде в Интернет - Youtube, Mediafire или тук в сайта, ако има възможност. Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 (edited) Мейл от екипа на ТВ България Zdravejte, Teodora! Predavaneto "Izkustvoto da jiveem. Bjaloto bratstvo - filosofia na dobroto" mojete da gledate na 28 septemvri ot 17:20h BG vreme. Planirahme povtorenieto mu specialno za Vas. Pozdravi! Kamelia Stoycheva, TV Bulgaria Edited September 25, 2007 by Теодора Андреева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слънчева Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Благодаря ти Теодора, аз също не съм го гледала и ще ми е интересно да го видя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теодор Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Имам една гореща молба. Тъй като аз и други хора нямаме кабелна или сателитна телевизия. Моля ако някой разполага с TV тунер за компютър, нека да запише предаването и да го качи някъде...може и в youtube. Благодаря предварително! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Максим Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 И аз нямам ТВ България в кабелната, но потърсих в интернет и намерих на следния линк ТВ България се хваща мисля онлайн: http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=493 Ще пробваме да гледаме оттам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теодора Андреева Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Аз гледам обичайно БГ програми на www.bgtelevizor.net , но днес като го отворих, за да гледам предаването, за мое голямо разочарование ТВ България имаше само звук без картина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слънчева Posted September 29, 2007 Report Share Posted September 29, 2007 (edited) В момента има хубава предаване по Канал1. Сега включих и не зная, какво точно, но е прекрасно... Да, за Владимир Зарев-"Битието... " Edited September 29, 2007 by xameleona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts