Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

  • Отговори 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

И още един жокер, с който буквално давам отговора-вижте куспида на 10 дом-риби.

Като каза,че МЦ е в Риби,аз направих пак картата,защото в ZETизлизаше-Водолей на МЦ,както и на куспидата на 9-ти дом.Сега,обаче картината се променя. И въпреки всичко е трудно да се определи точно. Трудно ми е да си помисля,че човек с МЦ в Риби-пожертвувателен,чувствителен,мечтален може да се съвместява с адвокатската професия.Вярно,че Марс и Нептун са в 7-ми дом,но не е задължително това да е основния показател. С управител на МЦ-Юпитер в 10,този човек вероятно ще достигне върхови позиции, а вероятно и известност. Нептун в 7-ми дом заедно с Марс/управител на 6 и 11 домове/ поне за мен е показател за партньорска и обществена ангажираност- служба в името на хората.Уран,управител на 9-ти дом,също е в 6-ти-служене,а диспозитора му-Юпитер е в 10. Замислям се и аз за политологията.

Линк към коментар
Share on other sites

Истината е, че и журналистиката, и маркетингът са много подходящи, тъй като въпросният човек има дар слово.Слънцето в първи дом изисква изява на Аза.Това се подсилва от позицията на Луната и Венера в лъв, говорещи за желание за блясък, за аплодисменти, за драматични емоции.Господарят на 6 дом-Плутон е в 5 дом-домът на изкуството, управляван от Венера.Върхът на 10 дом е в риби, а те, както всички знаем, са и артистични.При това тук (в 10 дом) е и съуправителят на рибите Юпитер.Комуникативността е нещо задължително за певците, така че верният отговор е Д) МУЗИКА.

Ето и условието на новата задачка-за любителите на астрологията и ребусите.

Това са данните на публична личност - 07.03.1978 ; 11,07 часа Сливен

Ето линк към картата - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5861342

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А)МЕДИЕН ЖУРНАЛИСТ

Б)ПСИХОЛГ

В)ПЕВЕЦ

Г)ЮРИСТ

Успех ! :thumbsup:

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

Guest Apocatastasis

Хаха, какво мога да кажа? Не смятам представянето си за провал, защото мисля, че всичко казано от мен е напълно вярно за даденият хороскоп, а дори и се връзва и с журналистика и маркетинг, само че достата Лъвове в хороскопа не ми говорят за такива професиики като току що изброените. : )) До известна степен (а защо не и в преобладаваща) мисля, че предложените възможни отговори бяха доста объркващи и на места подвеждащи. В крайна сметка, сферата на изкуството може да се разглежда и като любителско начинание - може да съм политик, но да свиря доста добре на пиано и да обичам класическа музика, или пък да съм адвокат, но да ме привлича филологията и да знам 3 езика, както и обратните варианти. Аз, в интерес на истината, се замислих и за изкуството, защото някои известни личности имат доста Лъвове в хороскопа си, а и са зодия Рак - например Густав Малер и Маяковски, а също и Жак-Луи Давид, макар последният да е Дева. Но както и да е. : )) Пожелай всичко най-добро на музиканта и дано се развива успешно за напред.

И си мисля още нещо - бих предложил, когато даден човек се опита да отговори на задачката и отговорът му е погрешен, задалият въпроса да посочи на място (т.е. след предположението) къде е грешката в неговите разсъждения и защо истинският отговор не е посоченият от него, съобразно хороскопа и астрологията. Това е нужно, за да не се объркват следващите участници, желаещи да участват в играта.

P.S. Колкото до новата задача, знам отговорът, но не знам дали да го казвам. : ))

Редактирано от Apocatastasis
Линк към коментар
Share on other sites

Мисля, че прекалено натрапчив беше лъвът от предходната задача.Върхът на 6 дом в скорпион, а Плутон в дома на Венера.Последната-в лъв.А и МС в риби, чийто основни характеристики са състрадателност и артистичност.В никакъв случай не можем да говорим за провали тук.Целта на играта е по-скоро да се развиваме и да намираме подходящата професия за отделния хороскоп.

Колкото до новата задачка-разбира се, че ако знаеш отговора, можеш да го дадеш.Но без имена-накрая ще дам и него.Нека всички имат възможността да изкажат предположенията си.

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

Истината е, че и журналистиката, и маркетингът са много подходящи, тъй като въпросният човек има дар слово.Луната и Венера в лъв, изискват блясък, така че и това е вярно.Но върхът на 10 дом е в риби, а те, както всички знаем, са и артистични.Комуникативността е нещо задължително за певците, така че верният отговор е Д) МУЗИКА.

Ето и условието на новата задачка-за любителите на астрологията и ребусите.

Това са данните на публична личност - 07.03.1978 ; 11,07 часа Сливен

Ето линк към картата - http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5861342

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А)МЕДИЕН ЖУРНАЛИСТ

Б)ПСИХОЛГ

В)ПЕВЕЦ

Г)ЮРИСТ

Успех ! :thumbsup:

Да, наистина отговорите в първата игра бяха малко обърващи, но и картата показваше човек с повече възможности . Докато във втората карта е доста очеизбождащо-работата е свързана с творчество. И след като само "певец" е между предложените отговори,свързани с творчество,то човека от картата е певец, и то известен.Меркурий е управител на асц. и е в 10 дом в съвпад със Слънцето и Венера в Риби.А техният диспозитор-Нептун е в Стрелец в 6-ти дом.Този човек/мъж или жена,няма значение/ е роден за творчество и музика. Плутон е управител на 6-ти дом и е в 5-ти във Везни.Уран,управител на МЦ също е в 6-ти дом в Скорпион/много дълбочина и страст в работата/. Марс във 2-ри дом, и то в Рак, може да покаже и много добро печелене на пари. Изобщо-много вода,много чувства и емоции, а и тази опозиция на Луната и Сатурн????

Линк към коментар
Share on other sites

МЕДИЙНА ЛИЧНОСТ

Доста трудна задача за един начинаещ астролог, защото има качества и на медиен журналист- Асцендент Близнаци, Меркурий заедно с Венера и Слънце – в Х дом и макар да няма планети в Овен, той управлява дуодите, в които се намират Марс, Юпитер и Плутон и Марс в Падение в Рак – предпоставка за агресивност, борбеност и отстояване на собствените позиции.

Има качества и за добър психолог, може да бъде и адвокат, но аз се спрях на певец

и според мен – поп-фолк певец.

Мотивите ми са следните:

Силно присъствие на знак Риби – силно въображение, музикални и артистични способности, желание да работи за щастието на другите.

Ключовата дума за Слънце в Риби е богато въображение, а за Слънце в Х дом- отговорен.

Когато Слънцето е в Риби и в Х дом човекът е с богато въображение, състрадателен, толерантен, мил, любящ, духовен и има нужда да докаже своята значимост.

Съвпада на Слънцето с Меркурий дава мощна мисъл, импулсивност, амбиция, градивност, ексцентричност.

Съвпада на Слънцето с Венера ни дава любов към живота, пленителна власт, приятност и общителност; силен нюх към любовта и еротиката, способност за харесване, убедителност и желание за очарователен живот. Този аспект внася красота и хармония в живота и освен външна красота и чар, предава още и мекота и социални качества.

Квадратурата на Слънцето с Юпитер е предпоставка за високомерие и егоизъм, постигане на целта на всяка цена, любов към хазарта и склонност към угаждане; силен стремеж към изразяване и то така, че да бъдат впечатлени околните.

Тригонът на Слънцето с Марс е предпоставка за дързост , авантюризъм и силна енергия, честолюбие и почтеност, способност за вземане на бързи решения.

Коинконсът на Слънцето с Плутон показва желание за контрол и власт над другите, а също и трансформация.

Управителя на Асцендента – Меркурий е също в Риби и освен със Слънцето, той е в съвпад и с Венера, която екзалтира в Риби и е най-силната планета в хороскопа.

Съвпадът на Меркурий с Венера дава силно изразено музикално чувство и въображение /Меркурий дава ритъмът , а Венера – хармонията/.

Квадратурата на Меркурий с Юпитер може да е предпоставка за хаотични експерименти и смяна на убежденията.

Тригонът на Меркурий с Марс дава бърза активна мисъл, остър ум, остър език, сръчност в ръцете- предпоставка за музикални способности.

Тригонът на Венера с Марс дава плодотворни връзки с другия пол, умения да създава приятелства и да разчита на тях. Също дава равновесие между мъжкото и женското начало.

Квадратурата на Венера с Юпитер е показател, че може да пилеем шансовете си и да бягаме от късмета си. Показва също недоразумения, погрешни преценки и неизползвани възможности. Може да е белег за прекалена снизходителност към себе си или за голямо угаждане и безразборни авантюри.

Ключовата дума на Луна във Водолей е емоционално неангажиран, а за Луна в 9-ти дом – философия и пътуване в чужбина.

Луна във Водолей в девети дом дава смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности, емоционална неангажираност, обаятелен приятел и събеседник; универсални качества, изпреварили времето си.

Секстила на Луната с Нептун дава вдъхновено, интуитивно, артистично мислене и дарба в изкуствата- поезия, музика; усет за по-фините енергии в живота, силно въображение, емпатия и милосърдие.

Полусекстила между Луната и Меркурий засилва въображението, фантазиите, дава пластичност на ума и тялото.

Тригонът между Луна и Юпитер дава жизненост,ведра и оптимистична емоционална нагласа, добро здраве , а също и висока степен на съзнателност по отношение на мотивите и стремежите.

Квадратурата на Луната с Уран дава напрежение в семейния живот, ранни раздели и неочаквани обрати в съдбата. Този аспект може да е показател за голямо напрежение на нервната система и неврологични проблеми.

Опозицията на Луната със Сатурн е показател за неблагоприятно влияние на семейната среда.

Юпитер в Близнаци/в заточение/ и в първи дом дава променливост, неспокойство, оригиналност и новаторство, бодрост, жизнерадост и оптимизъм, любов към пътуванията, чувство за хумор, а също и привързаност към удоволствията и проблеми с теглото.

Засиленото влияние на Сатурн в Лъв дава самоувереност, огромен импулс за лично признание и контрол, упоритост, изискване на внимание и уважение от другите, изява в областта на развлеченията.

Плутон във Везни дава чувство за справедливост и социален инстинкт, любов към красотата и нужда от хармония, добра адаптивност, а също и поемане на рискове/финансови и емоционални/-Плутон в V дом.

Ключовата дума на Уран в Скорпион е неукротим . Тази позиция дава решителност, дързост, оригиналност, сексапил. Когато Уран е в шести дом той е много капризен, нервен и самостоятелен.

Линк към коментар
Share on other sites

Има качества и за добър психолог, може да бъде и адвокат, но аз се спрях на певец

и според мен – поп-фолк певец.

Мотивите ми са следните:

Силно присъствие на знак Риби – силно въображение, музикални и артистични способности, желание да работи за щастието на другите.

Луна във Водолей в девети дом дава смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности.

Хихииххи, нищо в картата не може да докаже,че един певец е точно поп-фолк /поне според мен/.Това може да го каже човек, който знае чия е картата. А това не е етично спрямо останалите участници в играта. Не съм съгласна и с твърдението,че Марс в Рак е агресивен, камо ли за твърдението,че Луната в 9 дом дава горепосочените смесвания, еле па със сексуалните.Какво общо има 9 дом със секса,не знам.Явно имам още много да уча.

Линк към коментар
Share on other sites

Skarlet Публикувано на Вчера, 20:48

"Хихииххи, нищо в картата не може да докаже,че един певец е точно поп-фолк /поне според мен/.Това може да го каже човек, който знае чия е картата. А това не е етично спрямо останалите участници в играта. Не съм съгласна и с твърдението,че Марс в Рак е агресивен, камо ли за твърдението,че Луната в 9 дом дава горепосочените смесвания, еле па със сексуалните.Какво общо има 9 дом със секса,не знам.Явно имам още много да уча."

Скарлет, нищо не зная за човека, но от аспектите на Луната и самото й значение като фактор за променливост предположих, че проблемите в ранната му семейна среда не са му дали възможност да изучава музика още от ранното си детство, за да стане един сериозен певец-музикант, а Луната във Водолей в девети дом според мен дава една все още неустановена философия за живота и податливост на най-модерните влияния във философията за живота, която включва и отношението към секса, с която е свързан най-вече поп-фолка.

Колкото за агресивността на Марс в Рак, изследвала съм Дуодите на планетите, а тези на Марс, Юпитер и Плутон се управляват от Овен. Самият факт, че Марс е в Падение в Рак може да ни говори, че е възможно да се проявява с по-негативните си качества - като агресивност, напр, която е необходима на медийния журналист.

Това са само разсъждения :)

Линк към коментар
Share on other sites

Skarlet Публикувано на Вчера, 20:48

"Хихииххи, нищо в картата не може да докаже,че един певец е точно поп-фолк /поне според мен/.Това може да го каже човек, който знае чия е картата. А това не е етично спрямо останалите участници в играта. Не съм съгласна и с твърдението,че Марс в Рак е агресивен, камо ли за твърдението,че Луната в 9 дом дава горепосочените смесвания, еле па със сексуалните.Какво общо има 9 дом със секса,не знам.Явно имам още много да уча."

Скарлет, нищо не зная за човека, но от аспектите на Луната и самото й значение като фактор за променливост предположих, че проблемите в ранната му семейна среда не са му дали възможност да изучава музика още от ранното си детство, за да стане един сериозен певец-музикант, а Луната във Водолей в девети дом според мен дава една все още неустановена философия за живота и податливост на най-модерните влияния във философията за живота, която включва и отношението към секса, с която е свързан най-вече поп-фолка.

Колкото за агресивността на Марс в Рак, изследвала съм Дуодите на планетите, а тези на Марс, Юпитер и Плутон се управляват от Овен. Самият факт, че Марс е в Падение в Рак може да ни говори, че е възможно да се проявява с по-негативните си качества - като агресивност, напр, която е необходима на медийния журналист.

Това са само разсъждения :)

Таня, не искам да си помислиш,че те нападам нещо. Но,моят идол-Васил Левски също има Луна във Водолей, а пък съпруга ми има Марс в Рак и вярвай ми, изобщо не е агресивен.След като изследваш дуодите,значи знаеш и достатъчно за планетите. По принцип за сексуалността се гледа Марс-знак,дом и аспекти,Венера-за любовта ни и Луната-за инстинктите и емоциите.Да не говорим,че се изследват и 5 и 8 домове,техните управители и техните аспекти. Колкото до най-модерните влияния на Луната във Водолей,това могат да бъдат също технологиите и интернет.Защо мислиш,че поп-фолка е "най-модерното влияние" ? Може би факта,че Луната/като диспозитор на Марса в Рак/ прави квадратура с Уран/управител на Водолей и в случая е диспозитор на Луната ,който е управител на 9 дом/философия и възгледи/, разчупва общоприетите възгледи и формира собствени.Това положение прави човек абсолютен индивидуалист и в кариерата/10 д.във Водолей/ и формираните възгледи.А ,предполагам,много добре знаеш и е излишно да го споменавам/но го правя за по-малко знаещите/,че Луната в хороскопа олицетворява освен всичко друго, и майката. Тази Луна в 9 дом, в квадратура с управителя му,може да покаже и съдебни и юридически проблеми. Но май навлезнахме много надълбоко, а това все пак не е по темата.

Така че, аз приключвам до тук със спама/ и моля за извинение другите и най-вече автора на темата/. Моето предположение вече го казах,че според мен човекът от картата е певец. Оттам нататък има думата Olq3 и други,които искат да се включат в играта.

Хубав ден на всички!

Линк към коментар
Share on other sites

Очевидно пошещитите тук са на високо ниво.Безспорно Луната във водолей дава изобретателност, ексцентричност, творческа енергия, търсения в областта на окултните науки, емоционална независимост.Но нищо от тази Луна не говори за поп-фолк.Колкото до детството обаче, опозицията и Луната към Сатурн в 4 дом е доста красноречива.И понеже стана въпрос и за сексуална ориентация на тази личност - да, има данни за нещо "извън общоприетото за нормално".Но, не можем да имаме категорични доказателства хомосексуализъм.И Таня, и Скарлет дадоха правилния отговор- В) ПЕВЕЦ.Както вече се досещате, става въпрос за Азис.

Редактирано от Olq3
Линк към коментар
Share on other sites

И понеже стана въпрос и за сексуална ориентация на тази личност - да, има данни за нещо "извън общоприетото за нормално".Но, не можем да имаме категорични доказателства хомосексуализъм.И Таня, и Скарлет дадоха правилния отговор- В) ПЕВЕЦ.Както вече се досещате, става въпрос за Азис.

След като толкова се заприказва за поп-фолк и ексцентрични сексуални вкусове, аз се поразрових в неподвижните звезди. Няма съвпад на планета или куспидите на 5 и 8 дом със звезди , показващи хомосексуализъм. Но има други тежки съвпади с Луната и Марс.Въпреки,че Луната е във Водолей и Марс е в квадрат с Плутон / в 5 дом/,не мисля,че това е достатъчно основание. Има и квадратура на Венера и Меркурий с Нептун и Юпитер,вярно. Но,стига сме чоплили на човека картата. Може да е ром,може да е чалгаджия/според някои/,но аз го харесвам и като излъчване, и като певец. Уважавам всеки,дръзнал да покаже индивидуалността си и да "излезе от калта". :3d_128:

Линк към коментар
Share on other sites

Ето и новата задача: 30.01.1882; 20,40 часа; Ню Йорк, САЩ

И тук става въпрос за публична личност.

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А) ЖУРНАЛИСТ

Б) ПОЛИТИК

В) ПСИХОЛОГ

Г) АКТЬОР

Д) ВОЕНЕН

Ето линк към картата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5870132

Успех! :thumbsup:

Линк към коментар
Share on other sites

Радвам се, че все пак съм познала, макар изобщо да не съм виждала картата на Азис, нито пък съм се интересувала от неговата биография. Съпоставяйки всички аспекти и разположения на планетите, просто достигнах до прозрението за поп-фолк-певец и изобщо не съм имала предвид да разглеждам сексуалната ориентация на човека, а неговата философска настройка.

"Луна във Водолей в девети дом дава смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности, емоционална неангажираност, обаятелен приятел и събеседник; универсални качества, изпреварили времето си".

Агресивността споменах във връзка с предположението ми, че има качества и за медиен журналист.

"Доста трудна задача за един начинаещ астролог, защото има качества и на медиен журналист- Асцендент Близнаци, Меркурий заедно с Венера и Слънце – в Х дом и макар да няма планети в Овен, той управлява дуодите, в които се намират Марс, Юпитер и Плутон и Марс в Падение в Рак – предпоставка за агресивност, борбеност и отстояване на собствените позиции."

И най-важното от всичко е, че не приемам Астро-играта като състезание, а като възможност да проверя знанията и интуицията си в областта на астрологията. :)

Линк към коментар
Share on other sites

Ето и новата задача: 30.01.1882; 20,40 часа; Ню Йорк, САЩ

И тук става въпрос за публична личност.

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А) ЖУРНАЛИСТ

Б) ПОЛИТИК

В) ПСИХОЛОГ

Г) АКТЬОР

Д) ВОЕНЕН

Ето линк към картата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5870132

Успех! :thumbsup:

Разглеждайки новата задачка ми прави впечатление, че на върховете на 2-ри, 6-ти и 10-ти дом са разположени въздушни знаци. Господар на 1-ви и 10-ти е Меркурий в 6-ти, което може да значи високо положение в обществото. Имаме господар на 6-ти дом в 12-ти, на което аз давам най-голяма значение и тежест, също така имаме чаровен съвпад на Венера и Слънцето. Вземайки под внимание тези фактори залагам на Б) Политик.

Линк към коментар
Share on other sites

Ето и новата задача: 30.01.1882; 20,40 часа; Ню Йорк, САЩ

И тук става въпрос за публична личност.

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А) ЖУРНАЛИСТ

Б) ПОЛИТИК

В) ПСИХОЛОГ

Г) АКТЬОР

Д) ВОЕНЕН

Ето линк към картата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5870132

Успех! :thumbsup:

Разглеждайки новата задачка ми прави впечатление, че на върховете на 2-ри, 6-ти и 10-ти дом са разположени въздушни знаци. Господар на 1-ви и 10-ти е Меркурий в 6-ти, което може да значи високо положение в обществото. Имаме господар на 6-ти дом в 12-ти, на което аз давам най-голяма значение и тежест, също така имаме чаровен съвпад на Венера и Слънцето. Вземайки под внимание тези фактори залагам на Б) Политик.

На мен ми се струва,че е твърде млад за политик, и то публична личност. С управител на 6 дом в 12 , може да бъде еднакво успешен филмов актьор и психолог. А след като е публична личност,трябва да е известен. 12 дом се свързва с Нептун и затова аз залагам на кино актьор.

Линк към коментар
Share on other sites

Актьорското майсторство е задължително за всеки добър политик. Колебаех се между тези два отговора, но се позовах на демократичните възгледи на Уран.

Линк към коментар
Share on other sites

Скарлет, рождената дата е 30.01.1882 - няма как да става въпрос за млад човек.Вероятно си въвела 1982.

Хихихи, нищо не съм въвеждала. Просто ми се видя,че пише 1982. А пък тази карта с черен фон направо ме довършва.Аз съм сериозна астигматичка и когато дори чета по блоговете,като видя черен фон, го подминавам.Какво да правиш-старост нерадост. Обаче,астигматизма не ми е от сега.С очила чета от 27 годишна възраст. :3d_125: Утре на светло пак ще гледам. Лека нощ на всички и хубави сънища! :3d_043:

Линк към коментар
Share on other sites

Актьорското майсторство е задължително за всеки добър политик. Колебаех се между тези два отговора, но се позовах на демократичните възгледи на Уран.

Да, съгласна съм,че по-скоро е политик.Уран е в Дева,Сатурн,Юпитер и Нептун също са в земен знак-Телец.При това Сатурн управлява 5 дом и е в 8 и съуправлява 6-ти. За да бъде човек добър политик,му трябва артистичност, но и земя,за да не витае из облаците,а да управлява.Луната в Рак дава грижовност, а по 4-ти дом са и корените-родината/не само родителите/.Луната управлява 11 дом-това е най-обществено ангажирания дом-домът на Уран.

Линк към коментар
Share on other sites

Впечатлена съм - и двамата давате верния отговор, при това чудесно аргументиран.Да, става въпрос за политик, и то какъв!Това са данните на Ф.Рузвелт.

Ето още една задачка: 01.07.1979; 22,30; Пловдив

Този път става въпрос за "простосмъртен".

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А)ЛЕКАР

Б)ИЗДАТЕЛ

В)АКТЬОР

Г)БАНКЕР

Д)УЧИТЕЛ

Ето линк към картата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5896480

И специално за Скарлет на бял фон :Phttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5896459

Линк към коментар
Share on other sites

Впечатлена съм - и двамата давате верния отговор, при това чудесно аргументиран.Да, става въпрос за политик, и то какъв!Това са данните на Ф.Рузвелт.

Ето още една задачка: 01.07.1979; 22,30; Пловдив

Този път става въпрос за "простосмъртен".

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А)ЛЕКАР

Б)ИЗДАТЕЛ

В)АКТЬОР

Г)БАНКЕР

Д)УЧИТЕЛ

Ето линк към картата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5896480

И специално за Скарлет на бял фон :Phttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5896459

Аааа, благодаря Olq3,радвам се,че сме познали.За новата задачка,обаче,като отворя линка ми иска парола, та си я направих сама.Благодаря ти и за това,че мислиш за моите очички.

Та, по новата задачка- човека е с асц. Водолей-свободолюбив,ексцентричен,приятелски настроен интелектуалец.Уран е в Скорпион в 9 дом и това го прави много емоционален,волеви и авантюристичен. 9 и 10 дом/МЦ/ се управляват от Плутон във Везни в 8 дом и Марс в Близнаци в 4 дом. За работата на този човек е нужно и съответното висше образование,но положението на Уран в 9 дом и квадратурата му с Юпитер/естествен управител на 9 дом/ показва и вероятно прекъсване на висшето образование в даден момент. Плутон в 8 дом във Везни е в съвпад с Луната във Везни/макар и в по-широк орбис/. Бих могла да кажа,че този човек би могъл да бъде и добър пластичен хирург.Но Нептун в 10 дом в Стрелец,диспозитор Юпитер в Лъв в 7 дом- за мен е по-скоро актьор.Няма да пиша цялостни описания на Нептун в 10 дом и Стрелец,както и на Юпитер в Лъв 7 дом, но си има артистичността,желанието за блясък и изява пред публиката.Луната управлява 6 дом и също е във Везни-чар,финес и нужда от одобрение.Не на последно място е положението на Слънцето на трон по дом в 5 дом-домът на творчеството.Разгледах и 12 дом/ другият творчески дом зад кадър/-управителят му Сатурн също е в 7 дом в Дева,което му подсигурява изпълнителността и педантичността на Девата и отново желанието за изява пред публика.Управителят на творческия 5 дом-Меркурий също е в Лъв, но в 6 дом,което за мен е още един показател за творческа работа.Да не забравим и Марс-съуправител на 9 и 10 дом, в 4 дом в Близнаци.Това доста ме озадачи и заблуди,но предполагам,че професията на човека е наследствена/така да се каже/,т.е. единият или двамата родители има/т същата професия.Мар управлява и интерсептирания Овен във 2 дом-домът на ценностите и дарбите,което за мен е потвърждение за наследствена актьорска дарба.Тази работа предполагам е свързана и с доста пътувания и премествания,поради позицията му в Близнаци/диспозиторът Меркурий е в 6 дом/.Та, за мен човекът от картата е актьор. И още нещо- опозицията на Венера /5 дом/и Нептун е показател за идеализъм,проблеми с финансите и любовта, което води и до неправилна употреба на алкохол.Като прибавим и Слънцето в 5 дом/на удоволствията/в Рак-човека си е бохем отвсякъде.

Хайде,Olq3,да изчакаме още някой да се изкаже, та да си кажеш тежката дума. Дано не съм развихрила в неправилна посока фантазията си,тъй като цял ден до сега бяхме на състезание с малкия ми син, имаше много емоции и се поуморих на това слънце.

:3d_096:

Линк към коментар
Share on other sites

Впечатлена съм - и двамата давате верния отговор, при това чудесно аргументиран.Да, става въпрос за политик, и то какъв!Това са данните на Ф.Рузвелт.

Ето още една задачка: 01.07.1979; 22,30; Пловдив

Този път става въпрос за "простосмъртен".

ВЪЗМОЖНИТЕ ОТГОВОРИ СА:

А)ЛЕКАР

Б)ИЗДАТЕЛ

В)АКТЬОР

Г)БАНКЕР

Д)УЧИТЕЛ

Ето линк към картата http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5896480

И специално за Скарлет на бял фон :Phttp://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5896459

В тази карта откривам показатели за два от посочените отговори Г) Банкер и Д) Учител.

За банкер ми говори положението на господаря на 6-ти дом в 8-ми.

Но за Учител намирам много повече показатели, на върховете на 2-ри, 6-ти и 10-ти са разположени грижовните и меки водни знаци. На върха на 6-ти дом е Рак, който се характеризира с грижовната си натура. Слънцето, господар на 7-ми дом е в 5-ти дом на децата, където също е и нежната Венера, която е господар на 4-ти и 3-ти. Юпитер в 7-ми е в ролята си на учител, а Сатурн налага дисциплина, Меркурий в 6-ти показва нуждата от интензивна комуникация в работата.

Смятам, че верния отговор е Д) Учител!

Редактирано от Вендор
Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави...