Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Olq3

Участници
 • Posts

  637
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Olq3

 1. Абсолютно вярно! Аз поне не познавам човек, изготвил поне един задълбочен хороскоп, който да твърди, че това е псевдонаука. Напротив, след първата интерпретация (обикновено на собствената натална карта), всеки е оставал поразен, защото винаги изплуват неща, които са били скрити някъде в дълбините на подсъзнанието или ранното детство. И когато звездите ти го посочат, е невъзможно да продължаваш да упорстваш. Съвпадение може да има един, два пъти, на третия вече става закономерност. Точно затова намирам за много уместно предложението на Божидар, оказа се обаче, че ворфакс и това не желае. Има ли тогава смисъл този спор?
 2. Зорница, отговорът е в самия ти въпрос. "На парче" не се тълкува, много пъти е писано за това. Наясно съм, че голяма част от потребителите не желаят публичност на данните си. Затова има възможност да се общува на лични, а чрез онлайн курса, се предоставя шанс всеки сам да може да отговори на въпросите, които го вълнуват. А иначе, ако става въпрос за едно с нищо неангажиращо тълкуване - ://pims.ucoz.net/publ/sinastrija/aspekti_na_merkurij/84-1-0-239
 3. Това е проблемът на астрологията - изисква абсолютна точност. В случай, че не разполагаш с натални карти, няма как да получиш адекватен отговор. Иначе принципно погледнато близнаците, девата и скорпионът не хармонират помежду си.
 4. Знаеш, че не беше нужно, Донче В интерес на истината, нямах понятие за кого става въпрос. Снощи се опитах се да построя карта по данните, които са оставени, но се получи разминаване в градусите на Асц. с картата на тъмен фон. Започнах да се взирам в нея, прочетох (очевидно неправилно) london UK 8 :15. и получих приблизителен градус на асц. Донка е направила много точни разсъждения (поздравления за което), така че тръгнах оттам. В получената от мен карта обаче Уран - управител на 6 дом попада в 9 съвсем близо до МС. Затова реших че професията е свързана с комуникация с чужденци. Това наистина е така, но не заради позицията на Уран. Една сгрешена карта ме доведе до това заключение. И понеже вероятността да става въпрос за друг човек е нищожна - трябва да е роден на същата дата и в същото селце, но точно! 2 часа по-рано (заради часа, който е оставен) и да е популярна личност заради публичните данните. Така че ясно - става въпрос за Джанфранко Фере, затова ще отговоря съобразявайки се с качената от Донка карта. Шести дом е под знака на водолей. Той е индикатор за нестандартен подход, свободолюбива натура, реформатор. Господарят на знака попада в 10 дом, което е показателно за човек с богато въображение, нов лидер от световен мащаб, променящ стари възгледи и установени правила в дадена област. Това наистина е факт. Практически звездната карта на Фере сама по себе си дава еднозначен отговор дали 6 дом има отношение към професията. Или трябва да е невероятно съвпадение, случайност, в която лично аз не вярвам.
 5. Именно това получих и аз. С изключение на Слънцето и Уран. При мен съответно в 11 и 9 домове. И понеже помислих, че нещо не е наред, донагласих АС според зададения. Да, права си обаче, че координатите отговарят на Леняно. Само дето Джанфранко е роден в 8:15 според линка, а Йордан задава 6:15. Явно и картата, с която съм работила не е точна, защото при мен асц. е около 17 градуса, а в горната е на12. Оттук и разминаванията на Уран и Слънцето в двете карти. Но защо виждам в твоята карта каре на Уран към Венера и Юпитер? Имаме орбис повече от 5 градуса... А на въпроса какво може да се каже разглеждайки 6 дом - в случай, че става въпрос за Фере, отговорът идва от само себе си - шести дом - водолей, У6 в 10-ти. А като проследим и аспектите нещата стават ясни. Имаме новатор в областта на модата.
 6. Eдва ли, макар че е много подходящ. Но на снимката с черния фон пише роден в Лондон в 8:15. Това обаче не са координатите на Лондон, освен това часът на раждане също е друг. Работих със ЗЕТ, опитвайки се да наглася картата според АСц. на тази с черния фон. Ето звездната картата http://olq3.snimka.b...do-radix.246416 Уран е в в близнаци в 9 дом почти в съвпад с МС и секстил към Плутон. Оттам предположението за работа с чужбина и чужденци. Имаме Луна в 10 дом, което често говори за работа с жени. П.П. Работейки с данни 15 август 1944 6:15 8:54'00E 45:36'00N, получавам АС на 0 гр. 54 мин и 40 сек в дева. Венера и Юпитер попадат в 1 дом, Слънцето - в 12. Доколкото мога да видя на картата с черния фон Асц. е около 17-тия градус.
 7. Доколкото мога да видя от картата с черен фон, тази личност би трябвало да е новатор, изследовател, да се занимава с област, в която е нужен бърз ум, остър език, бързо вземане на решения, организационни качества, проницателност. Освен казаното от Донка, предполагам че става въпрос за задгранични пътувания, работа с чужденци или чужди страни. Възможно е да е този индивид да е работил две професии или да е започнал едно, после да се е преориентирал. Във всички случаи обаче трябва да бъде пионер в областта, с която се занимава. И понеже казах, че изследвам оста 1-6-10 дом + Слънцето, Луната, Венера и Меркурий, предполагам че е професия, свързана с жени. От всичко казано дотук за този човек най-подходящи са дейности като изследовател, нещо свързано с модата, бижутата, организационен работник, фотография, архитектура.
 8. Ами не съм съгласна с леката елиминация на 1-ви и 6-ти дом. Струва ми се лекомислено. Не само за външен вид и здраве може да се получи информация от първи, а и за общите нагласи на индивида (АСц. козирог, Сатурн и Уран в съвпад в него на самия Асц. в опизиция на Юпитер. Меркурий позициониран в същия дом и знак - това е реален пример) . Освен за предразположеност към различни заболявания, шести дом е индикатор и за работа като такава. И това го твърдя вследствие на личен опит и наблюдения Десети го свързвам повече с професионалните успехи (а и не само), отколкото с избора на професия. Но повтарям - това са моите наблюдения. Иначе за етапите си прав - почти цялата карта взима участие в избора. За да бъде направен такъв анализ от начинаещ обаче, ми се струва доста сложно обяснено. А все пак сме в подфорум Астрология за начинаещи.
 9. Разгледай оста 1-6-10 домове - има ли планети в тях и кои. Обърни внимание къде се намират управителите на съответните домове по знак и дом, какви аспекти сключват, къде попадат и как са аспектирани Слънцето, Луната и Господарят на хороскопа. Успех !
 10. Днес попаднах на две статии, които ме накараха да преразгледам датата на създаване на България. Ето линк към първата http://webcache.goog...2&hl=bg&ct=clnk И втората http://tayni.net/?p=2758
 11. Ех, че хубава карта! Но нека изчака до 08.08, въпреки благосклонността на Венера в момента. Разговори и обсъждания - да, но да не подписва, докато Меркурий е ретрограден. И още нещо, което ми направи впечатление - догодина през май ще има нов шанс. Смело да приема, замисълът ще е успешен.
 12. Имаш много силно изразен 8 дом в скорпион с един мощен стелиум от почти всички лични планети в него. Така че съветът ми е да се възползваш от него по най-добрия начин. Разбира се, че не трябва да работиш нещо, към което нямаш афинитет. А може би просто не си развил заложбите си. Осми дом е и домът на политиците. Журналистиката е вариант, но ако някога ти се отдаде възможност да работиш като говорител, секретар, кореспондент или каквото и да било, свързано с комуникациите към някоя политическа сила, приеми. Имаш всички шансове за успех.
 13. Здравей, Ина, много се радвам, че те виждам отново! Не мога да те зарадвам с нищо, свързано с любовта през 2014. Но на твое място не бих отписала годините преди нея. Особено 2012/13. Що се касае до 2013/14 - тогава ще береш плодовете на труда, който полагаш сега. Много хубава година по отношение на кариерата. Дончо, боравиш много добре с пари. Съветът ми е икономика - банково, застрахователно дело. Другата ти възможност е хирургия или гинекология, в случай, че избереш медицината. Проявяваш интереси в областта на окултизма. Ако положиш усилия, би имал успех и в езотеричните науки.
 14. Здравейте, Ягода, тъй оптималният момент е отминал с малко, мислех, че сте отказали появила се работа. Да, имате възможност да започнете и сега. По редица причини обаче, моят съвет е да изчакате малко, ако не е съвсем належащо разбира се. В края на август ще имате работа със сигурност. От какво естество точно обаче не мога да кажа. Успех Ви желая, каквото и да решите
 15. да, Да, след около месец ще имате възможност да започнете работа.
 16. Това беше първото, което щях да напиша. Но с оглед на факта, че има излишък от икономисти, реших да не го споменавам, а да те насоча към други възможности, които при теб изобилстват. В случай, че все пак избереш икономиката, банковото и застрахователно дело са най-подходящи за теб.
 17. Това,което ме интересува е в учебен план и евентуална професионална реализация. Много силна и волева личност си, Синди. Умееш да работиш добре с ръцете си, да създаваш красота, хармония и уют около себе си. Мисълта ти също работи добре, амбициозна си. Имаш интереси към чужди страни, култури, бит, религии, философия, изкуство, към тайното, скритото, мистиката. Дейна професия, изискваща повече комуникации би била подходяща за теб. В същото време тя трябва да ти осигури добро положение, власт, престиж, тъй като това са неща, важни за теб. Не знам накъде си се насочила, но образованието ти по всяка вероятност ще е платено.
 18. Има нещо, което бих предпочела да Ви кажа на лични, Славка. Може ли?
 19. Синди, Славка73, изготвянето на цялостен хороскоп изисква страшно много работа и време. Едва ли някой тук разполага с такова, затова кажете конкретна област, от която се интересувате.
 20. Друг вариант е временен трудов договор. Ако не заемаш позиция, пряко свързана с Меркурий, не е фатално. Само следи за някакви неправилни вписвания на данни или клаузи. Разгледй хубаво и собствения си хороскоп - къде се намира в момента Меркурий, в какви взаимоотношения е с планетите в 1, 2, 6, 8 и 10 домове, както и с управителите на съответните домове.
 21. Габи, виждаш ли кое е онова, което всъщност те спира? Очакваш финансова подкрепа, затова търпиш, стискаш зъби, затова те е страх и прочие. Ако разчиташе само на себе си, на собствените си качества, мисля че отдавна щеше да предприемеш нещо. Това не е критика, само изясняване на ситуацията. След като очакваш нещо, трябва да дадеш или да приемеш условията на този, от когото очакваш. Другият вариант е разчиташ само на себе си, но си свободна да упражниш собствената си воля, ако ти е неприятно, отхвърляш чуждо грубо държание спрямо теб. Пък било то и на баща ти. Това са вариантите пред теб, изборът, както и последствията - също зависят единствено от теб.
 22. Марче, едно малко допълнение към написаното - през 2014 ще станеш майка
 23. Красиво нежно цвете, съчетало в себе си ефирност, финес, такт, топлота и сърдечност. Благодаря, че те срещнах и имам възможността да се докосна до теб!

 24. Според ЗЕТ8, ЗЕТ7 ГЕО и Антарес 7.5 Слънцето (зодията) е в телец, Асцендентът - в скорпион.
×
×
 • Create New...