Ribolinov Добавено Април 23, 2008 Доклад Share Добавено Април 23, 2008 Казват, че тялото е чертежът на духа, който е координатите и формулите за начетраването му. Имам питане, като молба за помощ. Известни ли са ви техники за въздействие на духа, чрез които можеш да променяш тялото си или някои негови части? Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Станимир Добавено Април 23, 2008 Доклад Share Добавено Април 23, 2008 Ако духът е " координатите и формулите за начертаването" на тялото, то не следва ли, че трябва да променим своя дух, за да се промени и тялото ни. Всъщност, аз лично бих заменил думата дух с душа. Тялото е израз на душата, а при сформирането му огромно влияние оказва и кармата. Духът е един идеал. Духът е максимума който можем да потигнем за текущия космически цикъл, но това е друга тема. Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
mvm Добавено Април 23, 2008 Доклад Share Добавено Април 23, 2008 (edited) И какво искаш да си промениш в тялото? Мисля, че човек ако не си харесва тялото и иска да го промени, то този човек е толкова далече от духовното...че повече няма накъде. Първо трябва да харесваш себе си, и след това да мислиш за разни там духовни координации ли, или какви бяха. И въобще що за суета? И как можеш да търсиш духовни техники, за да промениш нещо толкова материално като тялото. Духовните техники и упражнения, не са ли за усъвършенстване на всичко друго....ама за тялото... Редактирано Април 24, 2008 от Станимир Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Ани Добавено Април 24, 2008 Доклад Share Добавено Април 24, 2008 Тялото е израз на душата, а при сформирането му огромно влияние оказва и кармата. При раждането - кармата, а след това душата дава своя отпечатък вярху тялото. Онези от вас, които се занимават с физиономика, виждат как се изменя човешкото лице. Всяка грешка изопачава линиите на лицето. Също така и добрите постъпки се отразяват на лицето. Отворени за доброто Цитирай Линк към коментар Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts