Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Recommended Posts

Привет на всички!

Не съм писала скоро тук, но явно всичко си има своето време и точен момент ;)

Какво ще кажете за астро близнаците? Хора, родени на един и същи ден в една и съща година по едно и също време и на едно място???

Убедих се колко индивидуално е всичко във всяка една натална карта, тъй като имам позната със същата рождена дата, но друг час на раждане.

Затова искам да изследвам доколко протичат 'еднакво' събитията в 'еднакви' астрологични карти.

Това е интересен експеримент - сигурна съм.

И ако някой има такъв опит, моля да го сподели!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

:v: Здравейте на вси4ки оби4ащи астрологията !!:angel:

Това е страхотен форум.съвсем слу4аино го открих и мисля да се вклю4вам когато мога :thumbsup2:като един водолеи ми хареса приятелското и непринудено отношение на вси4ки. разглеждах темите,а сега аз задавам тема,която в момента ме вълнува.съвсем слу4аино/нищо не е слу4аино разбира се/полу4их писмо по емаила си от едно моми4е,което го е видяло в друг форум.оказа се 4е сме родени на една и съща дата,година,1 4ас разлика и сме от разли4ни градове.в процеса на опознаване що се отнася до връзките ни с другите има много общи неща.срещи с хора от един слън4ев знак и т.н.може би имаме по4ти еднакви зада4и за решаване.при нея идва по късно,може би заради по късния 4ас на раждане.засега това е общото.ще ' разгадавам'и други неща впоследствие на времето.много ми е интересно,незнам дали на някои му се е слу4вало.ако някои има някаква информация за астралните близнаци и наблюдения нека ми отговори.Алена говореше за тях,аз в на4алото си мислех 4е моге да става дума за хора родени в един и същ ден ,но аз имам такива познати,но нищо общо.после разбрах 4е и годината трябва да една и съща.но за 4асът... :hmmmmm:

Link to comment
Share on other sites

Здравейте,

с Админа съединихме двете теми :)

Според мен всеки човек е уникален, дори близнаците са различни от астрологична гледна точка. Важен е мига на раждането - точната минута и секунда, географските координати на населеното място - това прави картата уникална.

Любопитно е да познаваш някого, роден на твоята дата - например познавам 3 момичета, родени в същия ден и година като мен. С едната дори бяхме в една група в университета, а съвсем наскоро в едни астрофорум попадам на момиче с моите данни, само че родено на предния ден, в същия час - астроложка :D. Има доста прилики в начина на разсъждение, в събитията, които ни се случват, но въпреки това - има и разлики. В астрологията - на всеки 4 минути, Асц се променя с 1 градус, което в прогностичните методи се равнява на 1 година време. Значи ако ние с вас примерно сме родени с 20 минути разлика, то това, което на вас ви се е случило, на мен би ми се случило 5 години по-късно. За това време планетите сменят домовете си, домовете променят градусите...

:feel happy:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest Guest

е, горе си е казано <_<

може в Астрологията да няма официално такова понятие, но би следвало хора родени на една и съща дата (в това число и годината, разбира се), час (с точност до минутите поне) и място, да са с еднакви заложби в наталните си карти.

Та, интересно ще е до колко животът им ще бъде еднакъв.

Някой знае ли такива случаи???

Link to comment
Share on other sites

Аз познавам едно моми4е, с което сме астро близнаци и наистина много си прили4аме. Разликата помежду ни е само 10минути, майките ни са ни родили една след друга, между другото и на двете ни излизат еднакви асценденти, Луна, има и други съвпадения, да не кажа, 4е хороскопите са ни еднакви, ей това не мога да си го обясня :rolleyes:

Моля пишете на кирлица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest

Точно за това говорим :)

А случват ли ви се сходни неща в живота?

И вобще кажи ни какво е общото и различното помежду ви!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Танина

Ами и аз искам да си потърся някой астро-близнак

Родена съм на 30 май 1980 в 23:15 часа :dancing yes:

Link to comment
Share on other sites

Здравейте!

Аз познавам моя астроблизначка /родени сме на в един и същи родилен дом на еднакви дата, година и час/. Мога да ви кажа, че съдбите ни не са еднакви, но като характер си приличаме - харесваме и съответно нехаресваме едни и същи неща. :):angry: На мен лично общуването с астроблизнак не ми представлява интерес, защото е все е едно, че водиш разговор със себе си

/поне при мен е така/.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Здравейте!

Аз познавам моя астроблизначка /родени сме  на в един и същи родилен дом на еднакви дата, година и  час/. Мога да ви кажа, че съдбите ни не са еднакви, но като характер си приличаме - харесваме и съответно нехаресваме едни и същи неща.  :)  :angry: На мен лично общуването с астроблизнак не ми представлява интерес, защото е все е едно, че водиш разговор със себе си

/поне при мен е така/.

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти!

То е ясно, че надали ще ти е интересно да контактуваш с твърде сходен със себе си човек, но тук се търси отговора на друг въпрос и ти до някъде го даваш.

Ако 2 натални карти са до голяма степен еднакви, то едни и същи ли ще бъдат събитията в живота на техните притежатели. ;)

Е, разбира се говорим за най-големите събития, както и вобще за основни насоки и развитие.

Ако еднаквостта на картите не означава и еднаквост в реалния живот, то отговаряме на много важни въпроси за кармата и съдбата. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

и аз търся своя астро близнак

все още не ми се е случвало да намеря такав екземпляр но ще ми е мн интересно да се случи някой ден

родена съм на 17 ноември 1991 в 4:20

:P

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest bg007

регистрирай се в ввв.сладур.ком и може да откриеш хора родени на твоята дата

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Може би понятие от сорта на "астро-близнаци" е основния коз, който се използва против астрологията.Еднаквите хороскопи както на рожденните, така и на астро-близнаците, би трябвало да вещаят еднаква съдба, но както е видно подобно явление не е възможно.Астролозите привеждат в своя защита използването на дуоди и декади, но за тяхната употреба трябва да се знае точния час, което не винаги е възможно, позовавайки се в повечето случаи на приблизителния час.Като пример, ако вземем два "еднакви" хороскопа и от тях извлечем един и същ съвпад между Меркурий и Юпитер, би трябвало да имаме едно и също тълкуване, валидно и за двете хипотетични лица.Обаче погледнато от социална гледна точка едната личност е с висок статус в обществото и добро материално положение, а другата личност да е един средностатистически гражданин, едва оцеляващ.Съответно качествата, които произтичат от съвпада, а именно успехи в обучението, науката и търговията, за двете личности ще имат различно значение.При преуспелия ще донесат възможност да завърши образованието си в чужбина, да владее няколко езика, философско мислене, космополито мислене и широта на възгледите, докато при средностатистическия оцеляващ човек съвпада би се изявил като съобразителност, възможност бързо да се учи, добра памет, пресметливост, способност да се извлича ползата от всичко.

Това показва, че хороскопа е картина на човешкия потенциал, той е показва най-лесният път, с най-ниско съпротивление."Звездите предполагат, а не разполагат", в човешките ръце е последния ход, ход определян първо от социалната среда, полсе от личните мотиви и желанието да ги осъществим.Нерешителността или несериозното отношение към проблемите ни карат да захвърляме започнатото или да го отложим във времето, а след време да се оправдаваме с карма и съдба.Появява се идеята за свободна воля облечена в лична инициатива.

Edited by Вендор
Link to comment
Share on other sites

Аз имам астро близнак. Много е странно общуването с него все едно се гледам в огледало и си говоря сама :3d_104: Еднакви са ни характерите стремежите амбициите неуспехите..........интересно е. Но той е мъж а аз съм жена и от там идват различията :yinyang: .Иначе не е лошо да познаваш такъв човек чувстваш го много близък някак

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...