Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Нещо добро за Земята, за България и за всеки от нас.


Recommended Posts

Много хора усещат, че планетата Земя е едно цяло, един жив организъм, в който ние всички участваме заедно.

Щастлива съм да ви съобщя за една прекрасна инициатива : Обща интернет медитация за ЗЕМЯТА, БЪЛГАРИЯ и всички нас.

Има статистически резултати, недвусмислено показващи, колко добри и силно въздействащи биха могли да бъдат груповите медитации.Ако се включим с любов и вяра, поне колкото синапено зрънце.

Медитацията е на 05.12.08 в 23 часа българско време. Ето линк със самата медитация: http://harmonypragma.com/new_page_4.htm

002whitelilybh2.jpg

Edited by Атлантида
Link to comment
Share on other sites

002whitelilybh2.jpg В една съседна тема "Превратностите в живота", Еси беше предложила много ценен линк, свързан с обща медитация. Ето една част:

"Нов подход към мира

Индивидът е основната единица за световния мир. Например, когато погледнем към една зелена гора, това което всъщност виждаме е голям брой от индивидуални дървета, които са зелени. По същия начин, когато мислим за един мирен свят, това което имаме предвид е свят пълен с индивиди, които са в мир със себе си и околните.

Махариши предвиди през 1960 г, че ако само един процент от населението на света практикува техниката на Трансценденталната Медитация, ще настъпи край на войните. През 1974 г учени в САЩ забелязаха нарастващ брой на градовете, където един процент от населението е научило техниката на Трансценденталната Медитация. Те разгледаха криминалните статистики в тези "еднопроцентни" градове и забелязаха, че когато градът е достигнал нивото от един процент се е отбелязал спад на престъпността. В същото време сравняваните контролни градове поддържали увеличение на степента на престъпността, като същото важало и за Съединени Щати като цяло. Те нарекли този феномен Махариши Ефект. "

линка: http://www.tm-bg.org/benefits_worldpeace.htm

Edited by Атлантида
Link to comment
Share on other sites

Общата медитация е утре вечер. Силата на ефекта зависи пряко от това колко и какви хора ще се включат, но аз знам, че ще се включи който трябва.

Link to comment
Share on other sites

Не би трябвало да има проблем с изтеглянето на медитацията от линка, който дадох. При мен поне нямаше никакви пречки. :hmmmmm:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...