Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Окултен коментар


Guest НиколаДамянов

Recommended Posts

Guest НиколаДамянов

Окултен коментар ?!?

Смятам, че подобна тема не само ще е интересна, но и полезна за всички...

Ежедневно Невидимият свят ни дава достатъчно доказателства и теми за размисъл относно смисъла на човешкият живот, за способностите и възможностите на човешката Душа, ...примери за прилагане и изпълнение на Вселенските закони и Принципи и ...много други "нишани", с които напомня за себе си. :)

Нека тук да публикуваме коментарите си на по значими събития и случки от "дневният ред" (настоящето!) и да се опитаме да усетим скрития смисъл, ...окултните послания, които навярно са адресирани към нас като народ, нация, а защо не и към цялото човечество.

Навярно с тези няколко изречения идеята се изяснява и като начало ще дам следният пример...

Преди броени седмици нашумя много случая с двете шестици в БСТ (българския спортен тотализатор). В рамките на една седмица излезнаха шест еднакви числа в две поредни тегления. ( в 6 от 49 мисля, че беше) Може би си спомняте какви обвинения за измама и злоупотреби се изсипаха. Съмнения... Проверки... Сигурно и много хора до сега си остават с това впечатление.

Интересното е, че при излизането на втората изтеглена шестица, печелившите са 18 на брой, тоест всички са уцелили абсолютно всички числа и са пуснали еднакви фишове.

Сигурно си спомняте как по всички медии излязоха математиците и започнаха да доказват, че това е "възможно", но вероятността да се случи е едно към число с 16-сет НУЛИ! :)

Нищожна вероятност, за която навярно са необходими хиляди години за да се осъществи.

На базата на това се разрази още повече общественото мнение и упреците за злоупотреби и шашми се изостриха още повече.

Действително може ли да има злоупотреба? - Навярно "да!", но за случая подобна злоупотреба може да се направи единствено от глупак или умствено недобре човек. Защо? - защото ако се раздели печалбата между печелившите (18 човека) се получава печалба от 10-15 хиляди лева за човек. Е заслужава ли си за такава нищожна сума да се мами ??? Като измамата трябва да се синхронизира между много лица, организирали тегленето...Комисия (няколко човека), нотариус, снимачен екип, оператори и т.н. Защо всички тези хора трябва да си "сложат главата в торбата", евентуално да загубят работа и постоянни доходи за над 1000 лева месечно, за да устроят баба си, чичо си или някой друг близък с някакви си десетина хиляди.

Изобщо за мен е несериозно да се смята, че има измама, освен ако всички организатори на тотото не са малоумни. Нормално е поне един да има читав, за да разубеди подобни планове. :)

Сега по темата... Какво окултно послание можем да "прочетем" ? Лично аз виждам едно послание в което се демонстрира силата на човешката мисъл... Нещо от рода - ако дузина българи се съберат и непринудено, истински и убедено пожелаят нещо да се случи, то колкото и невероятно да звучи това нещо, то реално може да се случи. Случката показва невероятната мощ на човешката мисъл, и показва как това може да се постигне чрез компилация на мислите на различни хора... В случая това са сънародници и си е направо за гордост ! :)

Избраните народи имат голям потенциал... Жалко обаче, че този потенциал се прахосва понякога, като се притъпява от завист, злоба, егоизъм, негативизъм... (друга тема!)

Вие какво мислите за тази случка? Какво е вашето усещане?

Споделете подобни случки и дайте своя коментар, опитвайки се да разчетете някакво скрито послание.

Успех !

Линк към коментар
Share on other sites

Много интересно , не знаех за това. А по въпроса ти Никола дали е възможно да има шашма :)) мисля че да. Много хора от ТВ елита знаят, че си слагат главата в торбата и правят шашми след шашми , въпреки намесата от Невидимия свят с разни наказания. Получават ужасяващи наказания и пак продължават за няколко хиляди лева. За някои хора няма невидим свят, няма Бог....за тях свещенни са парите пък били те и 15 хиляди.

Забележете какво правят сега с някаква игра кеш по нова телевизия. Аз получавам всеки ден съобщения и много хора, вероятно и Вие

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...