Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Да помогнем на 5 годишната Анджи


Recommended Posts

"Ще съберем парите, не останаха!", не крият ентусиазма си хората, ангажирани с каузата на Анджелина. Биляна Гецова и Надежда Джамбазова дори са намерили нестандартен начин да спасят живота на 5-годишното момиченце - с фотография. Двете майсторки на обектива правят уникални фотосесии - във Варна и София - в помощ на Анджелина. Цените им са съответно 30 и 40 лв., а парите от стилните снимки отиват в сметката на Анджелина. На 22 ноември от 14 часа пък в Морското казино във Варна ще има благотворителен концерт за малкото момиченце. Билетите са по 5 лв. Парички за Анджелина в специални дарителски кутии се събират и в много магазини във Варна, София и страната и по Черноморието.

"Не знам как да благодаря на всички, които подадоха ръка на детето ми", признателен е таткото на Анджи - Илия. И е сигурен, че добрите хора няма да изоставят 5-годишното момиченце и в този критичен момент. Защото понякога 130 хиляди лева въобще не са много. А 15 дни са предостатъчни - за да спасиш един детски живот.

5-годишното момиченце рисува с надеждата, че ще се излекува

"Този призив е към всички хора с големи сърца. Нека всеки, който се докосне до тази история помогне на Анджелина да заживее нов, различен живот – живот на здраво и щастливо дете! Тя беше лъчезарно, добро и красиво дете до 23 септември т.г, когато животът й се преобърна. След разходка, майката на Анджи забелязва по крачетата й множество синини. Притеснена, завежда детето на лекар, където се появяват съмнения за левкемия. Незабавно се правят изследвания и диагнозата е потвърдена. Петгодишната Анджелина Чобанова се нуждае от спешна трансплантация срещу рядка форма левкемия."

Сайтът на кампанията за Анджи: http://www.help-littleangelina.com/

300_250.jpg

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...