Jump to content
Порталът към съзнателен живот

„Връзката с Атлантида“ – коментари и мнения


Guest НиколаДамянов

Recommended Posts

Guest НиколаДамянов

...

Връзката с Атлантида свързва миналото, настоящето и бъдещето.

Дава ни информацията, как да си възвърнем изгубеният рай...

Свещенниците на атлантите са изучавали седемте закона в които се съдържат маханизмите на вселената.

В основата на пирамидата на Седемте Универсални Закона се намира Природният закон.Toй въздейства върху физическите тела на всички живи същества.Върху плътността на материята, където се намират най-ниските вибрации във вселената, дава форма на телата.

...

Човекът се учи и развива само свързвайки се с други хора.

Ценното в живота е в отношението към другите живи същества, а не във вярата.

Със Закона за Природата, Създателя проектира разнообразието на вселената.

За да еволюира съзнанието.В различни раси, на различни места и климат.

...

Направих една извадка от цитата по-горе , която много ясно охарактеризира една всеизвестна мъдрост - "Една каца с мед и една капка катран го похабява".

"Свещениците" на Атлантида, изучават универсалните закони, намират ключа на природния закон ( "физическото развитие и плътността на материята, като най-ниските вибрации на вселената" ) и изграждат своя "РАЙ" (някой от нас обаче си мисли, че това "рай" и иска "възвръщане"!)

А къде е Вярата? ...Онази Библейската,... за която Христос казва, че ако я имаш ДОРИ като синапено зърно, то планини можеш да преместиш... Тази вяра за "развитите" атланти не е ценно нещо, важно било ОТНОШЕНИЕТО, към другите същества.

Уж развити и много гениални, горките атланти не са достигнали до простичкият извод, че отношенията между разумните същества са само предпоставка да работят Вселенските закони (най-вече този на кармата). Или иначе казано, "отношенията" са своего рода "мотора", който ще доведе хората до постигане на различните нива на Вярата...Вярата - необходим атрибут за ограниченият човешки ум, за да може да се разшири и обхване безкрайността, с което да се отвори Пътя за израстване на една Душа и сливането и с Първоизточника.

Какво може да стане без Вяра и ако човек наблегне изключително на физическото развитие? Нищо особено...Просто умът ще се самовзриви и разпарчетоса, под напора на натрупаната колосална информация, която просто не може да се обхване и обработва вече...

А дали не се е случило същото и с Атлантида? Дали не се е "взривил" и поради това техният "рай",... поради аналогични причини ? Могат да се направят доста дълбоки анализи,...да се обособят грешките и заблудите на тази епоха,...да се направи аналогия с нашите времена и епоха,... да се направят изводи за стойността на знанието и познанието,...да се направят изводи за смисъла от "материалният рай"(много актуална тема и в наши дни) и неговата крехкост и заблудите които предлага... Много теми за размисъл има, и който иска може да си помедитира в тази насока.

Пак да се върна на - "Една каца с мед и една капка катран го похабява". Подобно нещо не се забелязва само в подобни теории като тази за Атлантида, която за мен е по-скоро безобидна и просто развихря човешката фантазия, раждаща безплодни и неразумни стремежи. Проблема е друг - много от миналите и атавистични окултни школи и учения, въпреки че проповядват любов, добро и са позитивни в голямата си част, представляват проста една каца с мед, но винаги има и по малко катран в него, което минимизира ползата значително... Е , никой не упреквам и всеки има право на избор. Аз специално вида ли дори малко "катран", не хабя време...

В този ред на мисли, ще кажа за всички, които мечтаят за универсално учение и сливане на школи и религии... Не е разумно да се смесва замърсеният мед със чист мед...Просто цялото количество ще стане неизползваемо!

Линк към коментар
Share on other sites

[Човекът се учи и развива само свързвайки се с други хора.

Ценното в живота е в отношението към другите живи същества, а не във вярата.

"По делата им ще ги познаете"

е казано.

По делата, не по вярата.

Човек може да вярва колкото си иска и в каквото си иска, това няма да го направи по-добър, по- развит, по-човек, ще го направи евентуално по-голям философ и приказливец, но никой философ до сега не е намерил отговор на толкова простичък въпрос. Кой съм аз?

Вярата е една дума, която всеки я използва както си иска за свой собствен интерес за вярата са иазбити молиони, и пак с вярата са оправдавани престъпници, вярата е само една дума ако не е показана на дело в живота. Кое е най-ценното на този свят - Това е живота, който не цени живота колкото и приказки да изприказва, няма полза.

Ценното е в отношението ти към другите, защото другите са част от Бога, ако не уважаваш и зачиташ другите не уважаваш и зачиташ божественното, Бог не е един старец с бяла брада седнал на престол. Това са били приказки за малките деца. Бог е във всеки от нас, присъства във всичко живо, в хората в цветята, в животните, Бог е във цялата Вселена. Ценото е в отношението ти към останалите, защото по този начин доказваш на дело вярата си.

Атлантида и Атлантите, нека всеки да ги приеме както си иска като мит, като метафора, като люлката на народите, всеки ще е прав. Защото всеки индивид е една малка Вселена, микрокосмос отражение на Бога, всеки индивид е прав за себе си за момента, в който се намира спрямо нивото си на развитие.

Атлантида е била друг свят, друга цивилизация имала е друг път на развитие, нямаме право ние тук да ги съдим или определяме какви са били и що са били, не можем да съдим Божественният план, който включва Атланти, Арийци, и всички раси, минали, изчезнали и предстоящи. Ние от нашето положение не можем да съдим кой в какво е вярвал и защо, как и така нататък.

Филма за Атлантида е един опит за погледнем много назад в миналото, опит направен от един човек, който е вложил много труд, пътувал е много по света, за да стигнат неговите изводи, разсъждения и теории до нас.

Това е Фернандо Малкун, аз лично съм му благодарна, благодарна съм и на всички, хора които по един или друг начин ни дават нещо от себе си, без да искат насреща нищо.

Ето, че пак стигаме до това, че отношението е по-ценно от вярата, защото отношението на много хора , които не познаваме, за които не сме чували, прави така, че да стигнат до нас много неща, които са ни нужни.

И накрая Отношението на Учителя Дънов към Българският народ го е накарало да остави скъпоценното си учение. От което се ползваме и до сега. Ето това е да докажеш на дело, това е да дедеш без да очакваш нищо. Това е най-истинският начин да покажеш вярата.

Линк към коментар
Share on other sites

Guest НиколаДамянов

...

Ценното в живота е в отношението към другите живи същества, а не във вярата.

...

"По делата им ще ги познаете" - е казано.

По делата, не по вярата.

Човек може да вярва колкото си иска и в каквото си иска, това няма да го направи по-добър, по- развит, по-човек, ще го направи евентуално по-голям философ и приказливец, но никой философ до сега не е намерил отговор на толкова простичък въпрос. Кой съм аз?

...

Атлантида е била друг свят, друга цивилизация имала е друг път на развитие, нямаме право ние тук да ги съдим или определяме какви са били и що са били...

Ние от нашето положение не можем да съдим кой в какво е вярвал и защо, как и така нататък...

...

Филма за Атлантида е един опит за погледнем много назад в миналото, опит направен от един човек, който е вложил много труд, пътувал е много по света, за да стигнат неговите изводи, разсъждения и теории до нас.

Това е Фернандо Малкун, аз лично съм му благодарна, благодарна съм и на всички, хора които по един или друг начин ни дават нещо от себе си, без да искат насреща нищо.

...

Palma, май доста те е ядосал моят пост по-горе , но не бива да приемаш нещата толкова лично.

От цитата който съм извадил излиза, че:

1-во: "Опровергаваш" тезата ми и "доказваш", че вярата НЕ е основно понятие в Божествения замисъл, с библейският израз "По делата ще ги познаете",... от което следва (според теб!), че отношенията са на първо място, а вярата просто е атрибут, присъщ на "философите приказливци".

2-ро: Съдя човечеца (Фернандо Малкун), за неговият алтруистичен (?!?) труд, деяния и постижения, при създаването на филмите.

3-то: С подчертаването та ТВОЯТА благодарност към автора и екипа на филма, съпоставена с моя коментарите за "кацата с мед и капката катран в нея" в предходният ми пост, най-малко излиза, че аз съм един неблагодарник,... :) към труда на един човек събирал много материали по цял свят.

Дълго време се чудех дали да ти отговоря и не намирах смисъл... Просто няма да ме разбереш!

Днес ще споделя размисли, но отговора ми не е адресиран към теб и дори да напишеш какъвто и да е коментар, няма да ти отговарям и пиша по темата повече.

Към кой е адресиран настоящият отговор тогава ? - И този отговор и предишният са адресирани към хората, които от дълго време се занимават с езотерични науки, имат не малко опит в тази насока, избрали са своя духовен Път на развитие и най-вече са открили Словото в Беседите на Беинса Дуно.

Всъщност,... и САМО за тези хора се отнасяше мнението ми и примера с "кацата с мед и... катрана".

Всъщност,... и САМО за тези хора, аз съм писал всичко до сега във форумите.

И Всъщност,... САМО мненията на подобни хора ме интересуват и основно тях чета, останалото хвърлям във виртуалният кош. :)

Конкретни отговори на трите точки...

1. "По делата ще ги познаете" ...Но какво се разпознава по делата? - лицемерието, лъжат, пошлостта, ...все неща свързани с духовната зрялост на даден човек,...а може ли да има подобна "зрялост" без ВЯРА ?

Вярата е основно и много важно неща във духовното развитие,...но няма да го доказвам, защото е изписано хиляди неща за това. Общуването между хората (делата) е атрибута, който просто с времето "завърта" изпълнението на Вселенските закони и в крайна сметка се придобива и развива Вярата. Не е ли очевадно това ?!?

Дайте ми примери за достойни дела (общуване), които са извършени от материалисти и невярващи в нищо хора? Вярата (независимо каква), е мотора на "доброто"...Дали има изкривяване, дали има заблуда в дадена вяра - това е без значение. Времето коригира всичко и Истината ВИНАГИ изгрява.

2. Дали съдя някой? - Не виждам никакъв проблем някой да осъди друг, ...или за нещо си... Проблема е в поемането на отговорността! Има много "съдии", които не желаят после да носят отговорност за глупостите и присъдите си, които са изречени. Това е смисъла и на "Не съдете, за да не бъдете съдени!"... Ако не отсъдиш правилно, ще бъдеш осъден от Законите (знаем ги!), в противен случай няма място за притеснение.

В случая за Атлантида и мнението ми, аз не съдя никой. Просто констатирам факти (личен проверен опит!) и ги давам като теми за размисъл, които теми са само за научилите се да различават.

3.Дали съм неблагодарен с подобни мнения? - Напротив! винаги съм МНОГО благодарен и към подобни хора и екипи, ...и към труда им и към работата им (комерсиална, меркантилна или не - няма значение).

Защо ли пък съм толкова много благодарен? - Защото аз разграничавам най-общо два типа съзнание (хора) които вървят по своя Път.

За едните хора споменах по-горе, и смятам, че за тях подобни теми (Атлантида, атавистични източни и западни школи, НЛО, конспирации, политики... и много други) са ВРЕДНИ, ако се задълбочават в тази насока. Вредни от гледна точка на загубено време. На колко се изчислява загубено време в Ликвидационен век е изчислил Учителя и всеки може да си изчисли... моите сметки са, че ако един духовно напреднал човек, загуби дори една година в безплодни "изследвания" - това се равнява на няколко загубени обикновени епохални живота, през които той се е самоубивал, например. (всеки знае как се наказва това)

За втория тип хора (съзнание) - това са хората, които вървят по своя Път неосъзнато и всички подобни тематики (Атлантида и сие ...) са МНОГО ПОЛЕЗНИ в техните търсения на Истината. Подобни тематики интригуват с любопитство и фактически човека отново губи време в Ликвидационния век (изследва ялови теории!), но нима е по-добре това време да се използва за други глупости ?!? (измами, наркотици, лентяйство...) За тази категория хора "загубеното време" им спестява много бъдещи прераждания, приз които те трябва да идват и да уреждат "сметките си" отново и отново на Земята, ако вършат глупости.

Колко е простичко само...?!? Както обикновено в Невидимият свят не си губят силите и енергиите напразно...Както се казва "с един куршум-два заека"! :) Или както наскоро и в други теми коментирахме... - и "злото" и "доброто", всички работят за Единния...

Как можеш тогава да мразиш някой или да не си му благодарен за усилията му ???

По-скоро въпроса е да се научиш да различаваш и предпазваш разумно,...което съществено помога за духовното развитието на даден човек. В тази смисъл са коментарите ми по темата...

Редактирано от НиколаДамянов
Линк към коментар
Share on other sites

Господин Дамянов, изказването ви е обсолютно крайно и лъха на фанатизъм.

Малко ми заприлича на въпроса дали яйцето е първо или кокошката.

Дали вярата е по-важна или отношението мижду хората.

Само думата Вяра не струва и пет пари ако не е подплатена с действие.

Този, който истински вярава, той не говори за вярата си, а я доказва във всеки миг от живота си,

този, който много говори, парадира с думите.

[i]1-во: "Опровергаваш" тезата ми и "доказваш", че вярата НЕ е основно понятие в Божествения замисъл, с библейският израз "По делата ще ги познаете",... от което следва (според теб!), че отношенията са на първо място, а вярата просто е атрибут, присъщ на "философите приказливци".

Не се опитвам да доказвам нищо в Божественият замисъл,

защото това звучи Абсурдно.

"Днес ще споделя размисли, но отговора ми не е адресиран към теб и дори да напишеш какъвто и да е коментар, няма да ти отговарям и пиша по темата повече.

Към кой е адресиран настоящият отговор тогава ? - И този отговор и предишният са адресирани към хората, които от дълго време се занимават с езотерични науки, имат не малко опит в тази насока, избрали са своя духовен Път на развитие и най-вече са открили Словото в Беседите на Беинса Дуно. "

Трябва ли да покажа членска книжка за да бъде адресирано и към мен мнението Ви?

Какви документи издават Духовните Йерархии в тези случаи за да може всеки да удостовери принадлежността си?

Много строго класифицирате човешките създания, Тези са от Нашите , а Останалите са от заблудените овце.

А онези, които са родени в други точки на света? До които не е стигнало словото на Дънов, те какво да не ги зачитаме за хора така ли?

Значи излиза, че отговорът не е адресиран до мен защото има известни съмнения , че аз не съм от вашите ,а от другите- заблудение.

Или може и да съм От Последователите на Дънов, но тъй като не съм от най-приказливите, значи това автоматически ме изхвърля зад борда. Значи най-важното са хубавите думички, така ли?

По това ли ще си проличи от кой съм?

Малко ми е смешно, но ще продължа.

Излиза, че целият свят е от Другите, онези заблудените дето си пилеят времето с глупости.

Моето мнение ще е адресирано към всички хора, защото аз няма да деля божиите създания на Наши, Ваши, Чужди и тн.

За това изразявам свободно мнение, там, където хората под знаменател на еди си какви ще се замислят да не би да кажат нещо не както трябва.

Господин Дамянов, наистина ли смятате, че Господ е изпратил Учител само за българският народ а всички останали е оставил в тъмнина, без учители

кучетата да ги ядат?

Вашето изказване ми прилича на това на църквите -само нас ако следваш ще отидеш в рая.

Господин Дамянов, не знаете, ли че всички нации си имат свой път на развитие и при всички са изпращани учители.

Всеки народ е имал в историята си Учител, но ученията се различават, защото те са в зависимост с други фактори.

За всяка нация е избран най-подходящият път на развитие. За това не трябва да казваш, да делиш хората на Тези които следват правият път и другите, които са заблудени.

"По делата ще ги познаете" ...Но какво се разпознава по делата?

- лицемерието, лъжат, пошлостта, ..

Как изобщо можете да кажете, че по делата се познават само лошите качества на един човек,

това наистина ли го смятате за сериозно изказване или е шега?

"Защо ли пък съм толкова много благодарен? - Защото аз разграничавам най-общо два типа съзнание (хора) които вървят по своя Път.

За едните хора споменах по-горе, и смятам, че за тях подобни теми

(Атлантида, атавистични източни и западни школи, НЛО, конспирации, политики... и много други)

са ВРЕДНИ, ако се задълбочават в тази насока. Вредни от гледна точка на загубено време.

От това ви изказване следва, че самият Дънов е говорил вредни неща, защото е споменавал за Атлантида.

Така ли да ви разбирам.

Знаете ли Господин Дамянов, кое ме подразни най-много в предишното ви изказване, това, че отдавате прекалено голямо значение на думите

думите, като самоцел, без да се опитвате да откриете какво има зад тях.

И в този смисъл всеки, който говори хубави приказки вие веднага го причислявате към вашите а тези, които казват каквото мислят

са от Заблудените.

За Вярата самата дума е използвана за какви ли не мизерни цели, за това Истинският Вярващ не говори за Вяра, Истинският вярващ не говори.

Той доказва на дело, той дава най-доброто от себе си на всички, включително и на онзи, който се пъчи с думите и широко разгласява вярата си.

Знаете ли защо смятам Фернандо Малкун за достоен човек, не заради вярата му, а заради доблетта му да отдаде целият си живот, всичките си сили и спестявания, абсолютно на своя сметка да обиколи света, да се среща с хора, на място да разпитва и да търси истината.

Той не е човек, който е прочел няколко книги, след това вади на готово заключения и тръгва да спори. Фернандо е посветил живота си в търсене на истината, плодовете които е постигнал ги е дал абсолютно безвъзмездно на хората, филмите му стигат до всяка точка на света, до милиони хора. Докато ние си стоим на топличко в къщи пред телевизора.

Когато някой дава нещо абсолютно чисто, от сърце на другите и не очаква нищо в замяна,

този акт от само себе си е съвършен. Няма място за обсъждане.

Ако не сме благодарни на малкото и на многото няма да бъдем.

Когато аз и вие господине или който и да е било от нас може да даде на другите и една стотна от

това, което е направил Фернандо, тогава ще имаме право да го обсъждаме дали е в правият път или в кривия.

Това се отнася не само за него а за всички, които правят нещо за хората, без да очакват благодарности, заплащане и полулярност.

Ще дойде време, когато всички ние ще разберем,

че сме едно цяло, няма да има нации,

няма да има държави, религии,

няма да има и каци с мед или катран.

Тогава ще бъдем наистина братя.

Едно дърво с много клони, всички те са различни,

но еднакво се стремят към светлината.

Ще дойде ден когато всичките народи по света

ще бъдем граждани на планетата земя.

Ще дойде този ден,

това не зависи

от теб или от мен,

защото ще дойде неизбежно този ден.

Редактирано от Palma
Линк към коментар
Share on other sites

Guest НиколаДамянов

Господин Дамянов, изказването ви е обсолютно крайно и лъха на фанатизъм.

Малко ми заприлича на въпроса дали яйцето е първо или кокошката.

Дали вярата е по-важна или отношението мижду хората.

Само думата Вяра не струва и пет пари ако не е подплатена с действие.

Този, който истински вярава, той не говори за вярата си, а я доказва във всеки миг от живота си,

този, който много говори, парадира с думите.

[i]1-во: "Опровергаваш" тезата ми и "доказваш", че вярата НЕ е основно понятие в Божествения замисъл, с библейският израз "По делата ще ги познаете",... от което следва (според теб!), че отношенията са на първо място, а вярата просто е атрибут, присъщ на "философите приказливци".

Не се опитвам да доказвам нищо в Божественият замисъл,

защото това звучи Абсурдно.

"Днес ще споделя размисли, но отговора ми не е адресиран към теб и дори да напишеш какъвто и да е коментар, няма да ти отговарям и пиша по темата повече.

Към кой е адресиран настоящият отговор тогава ? - И този отговор и предишният са адресирани към хората, които от дълго време се занимават с езотерични науки, имат не малко опит в тази насока, избрали са своя духовен Път на развитие и най-вече са открили Словото в Беседите на Беинса Дуно. "

Трябва ли да покажа членска книжка за да бъде адресирано и към мен мнението Ви?

Какви документи издават Духовните Йерархии в тези случаи за да може всеки да удостовери принадлежността си?

Много строго класифицирате човешките създания, Тези са от Нашите , а Останалите са от заблудените овце.

А онези, които са родени в други точки на света? До които не е стигнало словото на Дънов, те какво да не ги зачитаме за хора така ли?

Значи излиза, че отговорът не е адресиран до мен защото има известни съмнения , че аз не съм от вашите ,а от другите- заблудение.

Или може и да съм От Последователите на Дънов, но тъй като не съм от най-приказливите, значи това автоматически ме изхвърля зад борда. Значи най-важното са хубавите думички, така ли?

По това ли ще си проличи от кой съм?

Малко ми е смешно, но ще продължа.

Излиза, че целият свят е от Другите, онези заблудените дето си пилеят времето с глупости.

Моето мнение ще е адресирано към всички хора, защото аз няма да деля божиите създания на Наши, Ваши, Чужди и тн.

За това изразявам свободно мнение, там, където хората под знаменател на еди си какви ще се замислят да не би да кажат нещо не както трябва.

Господин Дамянов, наистина ли смятате, че Господ е изпратил Учител само за българският народ а всички останали е оставил в тъмнина, без учители

кучетата да ги ядат?

Вашето изказване ми прилича на това на църквите -само нас ако следваш ще отидеш в рая.

Господин Дамянов, не знаете, ли че всички нации си имат свой път на развитие и при всички са изпращани учители.

Всеки народ е имал в историята си Учител, но ученията се различават, защото те са в зависимост с други фактори.

За всяка нация е избран най-подходящият път на развитие. За това не трябва да казваш, да делиш хората на Тези които следват правият път и другите, които са заблудени.

"По делата ще ги познаете" ...Но какво се разпознава по делата?

- лицемерието, лъжат, пошлостта, ..

Как изобщо можете да кажете, че по делата се познават само лошите качества на един човек,

това наистина ли го смятате за сериозно изказване или е шега?

"Защо ли пък съм толкова много благодарен? - Защото аз разграничавам най-общо два типа съзнание (хора) които вървят по своя Път.

За едните хора споменах по-горе, и смятам, че за тях подобни теми

(Атлантида, атавистични източни и западни школи, НЛО, конспирации, политики... и много други)

са ВРЕДНИ, ако се задълбочават в тази насока. Вредни от гледна точка на загубено време.

От това ви изказване следва, че самият Дънов е говорил вредни неща, защото е споменавал за Атлантида.

Така ли да ви разбирам.

Знаете ли Господин Дамянов, кое ме подразни най-много в предишното ви изказване, това, че отдавате прекалено голямо значение на думите

думите, като самоцел, без да се опитвате да откриете какво има зад тях.

И в този смисъл всеки, който говори хубави приказки вие веднага го причислявате към вашите а тези, които казват каквото мислят

са от Заблудените.

За Вярата самата дума е използвана за какви ли не мизерни цели, за това Истинският Вярващ не говори за Вяра, Истинският вярващ не говори.

Той доказва на дело, той дава най-доброто от себе си на всички, включително и на онзи, който се пъчи с думите и широко разгласява вярата си.

Знаете ли защо смятам Фернандо Малкун за достоен човек, не заради вярата му, а заради доблетта му да отдаде целият си живот, всичките си сили и спестявания, абсолютно на своя сметка да обиколи света, да се среща с хора, на място да разпитва и да търси истината.

Той не е човек, който е прочел няколко книги, след това вади на готово заключения и тръгва да спори. Фернандо е посветил живота си в търсене на истината, плодовете които е постигнал ги е дал абсолютно безвъзмездно на хората, филмите му стигат до всяка точка на света, до милиони хора. Докато ние си стоим на топличко в къщи пред телевизора.

Когато някой дава нещо абсолютно чисто, от сърце на другите и не очаква нищо в замяна,

този акт от само себе си е съвършен. Няма място за обсъждане.

Ако не сме благодарни на малкото и на многото няма да бъдем.

Когато аз и вие господине или който и да е било от нас може да даде на другите и една стотна от

това, което е направил Фернандо, тогава ще имаме право да го обсъждаме дали е в правият път или в кривия.

Това се отнася не само за него а за всички, които правят нещо за хората, без да очакват благодарности, заплащане и полулярност.

Ще дойде време, когато всички ние ще разберем,

че сме едно цяло, няма да има нации,

няма да има държави, религии,

няма да има и каци с мед или катран.

Тогава ще бъдем наистина братя.

Едно дърво с много клони, всички те са различни,

но еднакво се стремят към светлината.

Ще дойде ден когато всичките народи по света

ще бъдем граждани на планетата земя.

Ще дойде този ден,

това не зависи

от теб или от мен,

защото ще дойде неизбежно този ден.

Много ти Благодаря Palma за труда, който си положила и си отговорила с подробности на предходното ми мнение.

Поста ти е невероятен и наистина надхвърли очакванията ми.

Убежденията ми не само се затвърдиха, но и трудно вече човек може да ги опровергае или оспори.

Въпреки, че вече сме преместени в "трета глуха" (разговорки) и можем тук да си плещим каквото си поискаме, аз ще се въздържа от следващи коментари, не само поради факта, че обещах за това, ...но и по простата причина, че няма какво да добавя по предходните ми две мнения свързани с тази и подобни тематики.

Желая ти Успех и Светлина.

Линк към коментар
Share on other sites

  • 8 months later...
Guest Христо6

Аз пък от демократично - хуманистични подбуди и заради разни модерни пропаганди си мислех, че всички раси са еднакво развити в духовно - интелектуално отношение. Оказва се, че не е така. Е, това не е причина да се отнасяме лошо с тях : от такова отношение нито ние, нито те ще спечелят.

Линк към коментар
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Добави...