Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Агапи

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Агапи

  1. според мен в днешно време религиите са изключително средство за управление на народните маси Няма спор, че голяма част от истината се е погубила или е преработена за комерсиални цели. Примерите са много - сватби, кръщенета, Ватикана, погребения, джихат. Грозно е човек да се възползва от човека, но може би това е пътя, за да се пресеем и научим на божиите послания. Да не забравяме и колко истини са засекретени от Божието слово. Моля пишете на кирилица! Мнението е "преведено" на кирилица от модераторския екип.
  2. Здравей Милена! Благодаря ти за чудесния материал, който е едно добро помощно средство, както за начинаещи, така и за по-напреднали астролози. Изчетох материала много внимателно и открих повтаряемост в текста - тр. Марс съвпад, квадрат, опозиция н. Меркурий - повтаря се при същите позиции на Венера; тр. Марс съвпад, секстил, тригон н. Марс - повтаря се при същите позиции на Юпитер; Тр. Марс квадрат, опозиция н. Марс - повтаря се при същите позиции на Юпитер. Също така съм маркирала и някои други неясни за текста думички, които ако ми позволиш мога да ти изпратя като закачен файл на е-mail, ако е възможно да се поправят. Дай Боже да се множат, хора като теб, Ани-Астро и Нели Тотева, които влагат много труд в преводни материали, изключително полезни за младите и не толкова млади астролози! Бъдете здрави! Поздрави!
  3. Здравей Александра, тази конфигурация, която упоменаваш не ми е известна. Би ли уточнила от какви фигурални аспекти се образува.
×
×
  • Добави...