Jump to content
Порталът към съзнателен живот

eva-ema

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

eva-ema's Achievements

  1. Благодаря ти Диана.Искам да те попитам също за съвпада на Нептун с Асцендента,както и за съвпада на МС с неподвижната звезда Спика.Интересува ме също тригонът между Асцендента и Парс Фортуне-какво означава.Ако можеш направи твоите тълкувания за картата на сина ми.Благодаря ти слънчице предварително.
  2. Много съжалявам,но съм написала грешно датата на раждане-явно съм много развълнувана че участвам за първи път във форума и съм повторила два пъти месеца на раждане.Роден е на 03.11.1985год.
  3. Благодаря ти Диана за отговора.Това са данни на сина ми.Роден е на 11 ноември 1985 год. в София в 11.00 часа.Ако можеш кажи ми нещо което знаеш за тези съвпади.Аз съм още съвсем в началото в тази прекрасна тема която ме привлича страшно много.Искам да се науча на много неща и се надявам да да успея с твоя помощ и на други добри хора в този форум.Нека светлината да бъде с теб!
  4. Здравейте приятели! Имам нужда от вашата помощ.Може ли някой да ми отговори какво означава позицията на Слънцето в изгорения път в наталната карта? СЛЪНЦЕТО е в 10 дом в Скорпион и в съвпад със Плутон и южния лунен възел.Другият съвпад, който е точен- в 22 градуса във Везни е Венера с Медиум Цели в 9 дом.Използвам системата на Кох.Очаквам вашите отговори с нетърпение.
×
×
  • Добави...