Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Zornica

Участници
  • Общо Съдържание

    61
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Zornica

  1. А по предишния въпрос никой ли не иска да си каже мнението
  2. Здравейте, имам въпрос по конкретен аспект в синастрията, ще се радвам да споделите мнението си и да ми дадете насоки за тълкуване. Наясно съм, че за точен анализ се разглеждат всички аспекти, но конкретно за този не намирам достатъчно изчерпателна информация: Съвпад (орбис 1 градус) на Меркурий (на жената) с ретроградни Сатурн и Лилит (при мъжа) в Дева. Стаурн и Лилит са в негов 7 дом (съвпадът е с орбис 3 градуса), при нея - Меркурий е в 12 дом.
  3. Благодаря за отговора Анита Не, нямам предвид Саменто, а един продукт, който е само стрит прах от билката: http://www.balevbiomarket.com/koteshki-nokut.html Купих го с цел подсилване на имунитета, тъй като напоследък боледувам често. По принцип съм скептична за хр.добавки, които се доставят от другия край на света и сега, след като прочетох някои негативни коментари относно обратното му действие (отдават го на завишеното съдържание на алкалоиди), се разколебах дали да го пия. Затова реших да се допитам тук.
  4. Здравейте, бих искала да попитам дали имате лични наблюдения върху влиянието на билката "котешки нокът" върху организма? Изчетох два положителни коментара по-горе, но тъй като преди това попаднах и на доста противоречива информация, бих се радвала, ако още някой сподели опит. Благодаря
×
×
  • Добави...