Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Zornica

Участници
  • Общо Съдържание

    61
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Zornica

  1. Здравейте, имам въпрос по конкретен аспект в синастрията, ще се радвам да споделите мнението си и да ми дадете насоки за тълкуване. Наясно съм, че за точен анализ се разглеждат всички аспекти, но конкретно за този не намирам достатъчно изчерпателна информация:

    Съвпад (орбис 1 градус) на Меркурий (на жената) с ретроградни Сатурн и Лилит (при мъжа) в Дева. Стаурн и Лилит са в негов 7 дом (съвпадът е с орбис 3 градуса), при нея - Меркурий е в 12 дом.

  2. Благодаря за отговора Анита :)

    "Саменто" ли имате предвид?

    Не, нямам предвид Саменто, а един продукт, който е само стрит прах от билката: http://www.balevbiomarket.com/koteshki-nokut.html Купих го с цел подсилване на имунитета, тъй като напоследък боледувам често. По принцип съм скептична за хр.добавки, които се доставят от другия край на света и сега, след като прочетох някои негативни коментари относно обратното му действие (отдават го на завишеното съдържание на алкалоиди), се разколебах дали да го пия. Затова реших да се допитам тук.

  3. Здравейте, бих искала да попитам дали имате лични наблюдения върху влиянието на билката "котешки нокът" върху организма? Изчетох два положителни коментара по-горе, но тъй като преди това попаднах и на доста противоречива информация, бих се радвала, ако още някой сподели опит. Благодаря :)

  4. Здравейте,

    относно хигиената по време на лагера, биха могли да се ползват походни душове, има ги в магазините за екипировка за по 20 лв. Също така в лагера се прави и походна баня. Използвам темата за хигиената, за да споделя нещо. Тъй като се предполага, че всички се качваме горе с Любов към тези чисти и непокътнати места, наша отговорност е да ги опазим такива. През последните години имаше коментари от еколозите по повод използването на шампоани, душ-гелове и пасти за зъби. И действително, доста хора сме там... Може би е хуабво всеки да помисли за такива средства, с които най-малко да натовари заобикалящата ни среда. Затова публикувам един вариант на домашна паста за зъби, която не съдържа флуор и др: http://www.zemianaza...om/archives/261

    С пожелание за вдъхновен престой на Лятната Школа!

  5. Разбрах ,че музикантът Петър Ганев е показал на събора край Белоградчик как е играл неговият баща 21 упражнения.Аз го бях молил около 2000 г. да ги заснемем на Рила ,но тогава нищо не стана.Сега има и диск.Навярно ще има интерес .Може да се коментират и различни духовни принципи или различия/ако има/ от това .което е на диска/От опит знам ,че в повечето случаи има/.

    Здравейте, бях на събора в Белоградчик и мисля, че инициативата с показването на упражненията е чудесна и имаше голям интерес от страна на присъстващите. Засегна се много важен въпрос: за дишането, Бих се радвала, ако на събора на Мадара бъде обърнато внимание на тази тема: от разясняване на основните принципи до показване на упражнения, свързани конкретно с дишането.

  6. Сърдечни поздрави за Бялото кокиче! Толкова много се зарадвах, когато прочетох, че започвате и че има голям интерес. Хрумна ми нещо относно материалите, които ще са необходими, и реших да го споделя. Не знам, доколко е приложимо, но мисля, че някои от нещата могат да бъдат изработени от нас. Например: Кошнички за съхранение, Фигурки на животни и растения, Буркани за съхранение, Параван, Кукли за театър, Престилчици за децата, Етажерки от плат за принадлежности. Може би така с по-малко средства ще успеем да направим хубави неща. Аз не съм от най-сръчните, но пък имам голямо желание :) Доста сме, все нещо може да измайсторим заедно, как мислите?

  7. Здравейте!

    Миналата седмица на Мусала четохме беседата: "Какво ще срещне ученикът на пътя? Правила и мерки за избягване на всички погрешки.", държана на 17 август 1922 г. във Велико Търново, поместена в т. "Кротките". Не можах да намеря книгата в София (нямат я и в издателството). Ще съм Ви много благодарна, ако ми помогнете да я намеря. Мисля, че и за останалите би била полезна и интересна.

    Много благодаря и Ви пожелавам прекрасни почивни дни :)

    Зорница

×
×
  • Добави...