Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tonika64

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от tonika64

  1. Много е трудно да помогнеш на човек който предварително знае че няма да се справи.Момчето трябва да е сигурно че иска промяна,едно нещо или го искаш,или си търсиш оправдания че няма да се справиш и няма да се получи !!!

  2. На мен пък ми хареса и очаквам следващото.Според мен не може да се слсожи точна формула за индигово или кристално дете,но е невероятно как мислят.Сред близките ми има такова дете и излъчва такава ЛЮБОВ !!!

  3. А има ли нещо общо между разочарование и обида?Улавям се на моменти толкова разочарована та чак обидена :3d_077: Задавам си въпроса защо е така,кое провокира това ми състояние,но все още не мога да си дам отговор?

  4. Здравей Таня :feel happy: Бързам да ти кажа че изобщо не полудяваш!!!Просто си започнала да се преоткриваш.Бъди смела в това си начинание.Мисли позитивно и с много любов.Срещай се с хора,които се усмихват повече и също мислят позитивно. Аз също вървя по този път като теб и вярвай ми, чудесата се случват.Не става като с магическа пръчка но са факт.Ето,Късметче ти е казала че ще идва в твоя град,срещни се с нея,ще ти бъде много приятно и полезно.Желая ти много успехи и много усмивки :thumbsup:

  5. Лекарите си ги посещавам редовно.Терапията е скъпи лекарства с временен ефект.Доста неща изчетох за този проблем.Разбрах че при някои емоционални изблизици ми се проявява и се опитвам да се контролирам но не всеки път успешно <_< .При билките ефекта е по-бавен,но по-дълъг и по- сигурен.В това съм сигурна.че е така.

  6. Еми,проблема си е твой,че ти приемаш мъжките цинизми толкова лично,но я ми кажи един одупен мъж с провиснало достойнство как го действат изотзаде???Извинявам се много,но това мъжко достойнство ли е или цинизъм.Наистина се извинявам за тази крайност в изказването си,но и мъжете проявяват слабохарактерност.И те си имат слабости.Представи си че си мъж и харесаш някое момиче.Стигнеш до креватната част и хоп....засечка.Как ли би се почувствала в мъжкото си самочувствие и сила????И нима няма жени на които заплатите им са много по- високи от тези на мъжете???Поне аз познавам доста такива.Радвай се на живота и на това че си жена.Достатъчно войни са се водили заради жени,достатъчно песни са се изпели пак за жените.Чудя се кое те е накарало да съжаляваш че си жена?

  7. Еми,когато бях в така нареченета тийнейджърска възраст имахме лексикони в които си пишехме разни спомени и мисли.Та сега ми се върти един такъв и ще ти го цитирам по памет-Когато се раждаш боли,когато ставаш девойка боли,когато ставаш майка боли,но най-голямата болка е да си жена непознала всички тия болки до една!Бъди горда че си жена!Нима е толкова важно че ти липсва мъжкия полов орган.Огледай се, има ги в изобилие което не ги прави по- велики от теб!

  8. Аз също съм фен на билките макар,че пия и лекарства когато е крайно наложително.Ако можеш да ме насочиш каква билка да пия за бяло течение ще бъда благодарна.Пила съм бял равнец дълго време и твърдя,че ми помогна много за други женски проблеми,но течението си остана.

  9. Най-щастливия момент в живота ми беше когато родих детето си когато бях само на 17 години.Изобщо не мисля че това щастие е недостатък или прецакване че съм жена.Иначе и дърва съм си цепила и газ съм си пускала,а моят съпруг се е фихрил и продължава да се вихри из кухнята и то доста сполучливо.Просто няма място за завиждане.Еднакви сме и се допълваме :yinyang: Чувствам се много добре от факта че съм жена!

  10. Мили съфорумци,вярващи и невярващи на тази история,тъй-като аз съм от другата страна на медала или по-точно казано съм омъжена за Голямата си Любов от почти 30 години в последно време бях започнала да си задавам въпрос.И въпросът е дали нямаше да съм по-щастлива ако бях се омъжила по сметка.Парите винаги са ми липсвали и съм била лишавана от мноооого неща.Сега дори съм лишена и от минимална заплатака защото съм без работа.Та се чудя къде потъна тази любов?Изгуби се някъде през годините.Лишенията я погълнаха.От разказаната история виждам,че парите не те правят щастлив,но дали има щастие и когато ги няма?..Защо всичко е толкова сложно :( А на момичето,което е болно от любов ще кажа,че винаги може да се излекува,но всяко лечение си има цена!

  11. Здравей hakama,и аз съм на същия кръстопът.Лесно е да се каже,но съвсем друго да промениш нещата.А без да промениш начина си на мислене няма как да започне промяната.При мен нещата започнаха с появата на нови хора в живота ми.Стана случайно,но дали има случайности???Благодарна съм че ги открих!Благодарна съм че го има и този портал!Най-трудно е с работата защото все не мога да я намеря.Започвам да осъзнавам,че по начина по който я търся няма да я намеря.Нерешителна съм,притеснявам се да бъда настоятелна.Ядосвам се на себе си че съм толкова слабохарактерна.Но въпреки това имам нагласата че ще променя нещата,само дето не става бързо.Повярвай си че можеш и ще усетиш че наистина е така.За съжаление аз не мога да си позволя терапия при псиголог поради финансови причини, но не се предавам макар понякога отчаянието да ме обзема.Желая ти успех по пътя на промяната и бъди сигурен че ако наистина я искаш ще се получи :thumbsup1:

  12. В момента напущам работа заради лошо отношение.Изпитвам ужас че трябва да ходя още няколко дни, а с такова желание започнах:(.Надявам се,че Христо6 е прав, че Бог ми затваря в момента вратата но ми отваря портала:thumbsup1:."Надявам се" е слабо казано,сигурна съм че е така.Само дето не съм разбрала още каква е поуката,каква е ползата от нервите и безсънието които изживявам през последния месец.Лека вечер и Господ да е с Вас:thumbsup2:

  13. Здравей borita.Много хора са в подобна ситуация.Ние също сме така.До скоро бях в много отчайващо състояние,депресирана и самосъжаляваща се.Когато намерих този сайт и започнах да чета и нещата взеха да ми се изясняват.Благодарих на Бог за всичко и продължавам напред, но с друго мислене.Вече успях да си намеря работа,вярвам че и съпругът ми ще си намери.Вярата отваря много врати:thumbsup1:Желая успехи!

×
×
  • Добави...