Jump to content
Порталът към съзнателен живот

loory

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

loory's Achievements

  1. Здравейте! Искам да разбера дали до 1 година ще започна нова работа и ще се стабилизира ли финансовото ни състояние за бъдеще? Благодаря!
  2. Здравейте! И аз имам въпрос и ще съм благодарна, ако някой ми отговори. Възможно е да започна нова работа. Интерисува ме ще стане ли това до 2-3 месеца и ако се случи ще бъде ли правилният избор. Благодаря!
  3. Здравейте! Замислила съм да започна нов бизнес. Може ли да ми кажете, дали периода е подходящ за това начинание. Всичко ще се нареди ли по начина, по който си го представям. Ще имам ли успех и ще бъде ли печаливш замисъла ми. Благодаря!
  4. Може ли да попитам и за сестра си? Тя завърши медицина и иска да започне работа в една клиника "Ниамед". Ще успее ли да постъпи там до 6 месеца или късмета й ще бъде другаде?
  5. Здравейте! Бихте ли ми казали дали през новата 2011 година, ще започна нова работа и ако това стане дали ще бъда удовлтетворена от направената промяна? Казвам се Нели. Благодаря.
  6. Проблема е,че започва да се заяжда безпричинно, обижда ме, сърди се, мълчи, все е недоволен. Затова питам дали мога да му вярвам, защото започвам да си мисля, че може някаква жена да е причина за поведението му. Така ли един път не му угодих и не ме похвали. На отговора дали ще останем заедно, не разбрах, какво по-точно трябва да преживея?
  7. Здравейте и от мен! Имам един личен въпрос. Как ще се развиват за в бъдеще отношенията ми с Цветан и мога ли да му вярвам? Понякога се държи много странно, бих искала да знам на какво се дължи този факт.
×
×
  • Добави...