Jump to content
Порталът към съзнателен живот

i_ilieva

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

За i_ilieva

  • Рожден Ден 1.03.1979

Профил Информация

  • Пол
    Жена

i_ilieva's Achievements

  1. Аз искам пък да благодаря на Alexander, за това, че не излъга, че телефона му е денонощно включен, че ми помогна да се справя в критична за мен и детето ми ситуация, и да повярвам, че съм избрала верния път и сега трябва само да го следвам. Благодаря!
  2. Много благодаря за бързия отговор. Истината е, че водя детето си при "Боаронец" /ако мога така да се изразя/. Помагал ми е, когато детето се разболее, но не и да спре да се разболява. От това, което прочетох тук вече наистина мисля, че е време да се обърна към Класически хомеопат, но малко ме стреснаха тези цени от по 70 - 80 лв. на преглед. Живея във Варна. Ако можете да ми препоръчате ваш колега, който работи тук, ще съм много благодарна.
  3. Здравейте, искам да задам въпрос. Незнам доколко ще можете да ми отговорите, защото емалко по-конкретен. Детето ми е на 2 г. и 7м. Преди почти месец "лепна" вирус от яслата /зачервено гърло, температура 38 гр., хрема, свиркане в гърдичките/ . Овладях положението с хомеопатия и Флексотид /с инхалатор/. Остана обаче една кашлица - влажна, предимно нощем. Кашля по 2-3 минути и понякога изкарва и храчка но я гълта. От нослето не тече нищо. Водих го при личния лекар и според него е аденоидна хрема /има доказано увеличена трета сливица/. Изписа капки за нос - Виброцил. Хомеопата при когото го водя изписа Agraphis nutans, Dulkamara, Hepar sufuris, Kalium muriaticum. Хомеопатичните ги давам капките - не. Подобрение няма.Четох за Tuberculinum и мисля, че е подходящо но хомеопата твърди, че трябва да се комбинира с нещо и първо да се лекува терена. Въпросът ми е опасно ли е ако го дам без да ми е изписано от лекар? Предварително ви благодяря!
×
×
  • Добави...