Jump to content
Порталът към съзнателен живот

jasmin_veni

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от jasmin_veni

  1. Няма да се включвам в дискусията за инвитрото, но много ме заинтригува това мнение. Подкрепям с две ръце! Женското начало е велико, но истината е,ч е жените са го забравили или отрекли, защото светът е станал агресивен. А агресивността е присъща на мъжкото начало. Въпросът е жената да може постоянно да се преоткрива, да може да намира усоволствието в малките неща, които ще я накрат да сияе и да не ги отрича. Обаче някъде прочетох пост за "ниските" и "първични" желания. Наскоро препрочетох една книга (Атинянката Таис) и там се описваше един ритусл, в който под въздействието на силна настройка, жената изпада в трескаво състояние, което я кара да проникне в най-тъмните кътчета на своята душа и да открие своите най-първични желания. Резултата след този "ритуал" беше, че душата се чувстваше освободена, тялото претоварено, но откри пред героинята истината, че когато човек признае своите най-низши желания и признае, че има и друга "лоша" страна, може да постигне баланс и да се чувства по-облагороден. Защото нали за да си щастлив трябва да опознаеш първо себе си. Така де, това е моята интерпретация на книгата. Но доскоро отричаш много неща в себе си и когато спрях и започнах да се наблюдавам внимателно, да оставам в тишина и да позволя различни мисли да завземат съзнанието ми, осъзнах къде са ми грешките в последно време и защо не се чувствах щастлива. Истината ме зашлеви яко като шамар, но се поотърсих и започнах да намирам време за себе си. Като резултат съм по-щастлива от когато и да било. Надявам се трансформацията ми да не е приключила и да ми предстои да преоткрия още свои качества. За секса мисля, че трябва отделна тема, тъкмо може да се порасъждава кога той престава да бъде удоволствие за партньорите, кога се превръща в задължение и кои са причините.
  2. Здравейте. Търся си метод за пречистване на организма (знам, че сега не е най-подходящото време, но от няколко дни ме гони тази мисъл със страшна сила, че имам така нужда) и си харесах метода на 100 лимона за 20 дни. Обаче било противопоказно за хора с гастрит и язва (аз имам гастрит). Имате ли идея как мога да приложа този метод, без да си увредя стомаха? Прегледах и други методи, но в основата си съдържат или пълен глад ( аз аз съм от слабичките и с ниско кръвно, та хич не искам) или зехтин (жабуренето със зехтин) Третият вариант за разни продукти на разни фирми, но не знам дали да се доверя. Ще съм благодарна, ако някой ме насочи към подходящо пречистване.
  3. Александър, моля, дай примери за обратима патология. Имам приятелка с тежка форма на хепатит С и от недоглеждане и ...ненаправени изследвания е с много увреден черен дроб+таласемия за разкош. Тя е един от малкото случаи, които не реагират на леченията. Чака за включване в ново лечение, но кога и как...а тя няма време. Много искам да вярвам, че за нея има ако не окончателно лечение, то поне терапия, която ще й осигури повече от прогнозираните няколко години, в разпадащ се организъм.
  4. Здравей Александър! Прочетох доста за високата Т, но нищо за ниската. Вирусът или каквото беше по-рано май ме повтаря, но вместо висока Т, каквато мислих (имам чувството, че горя) моята Т е много ниска, чак плашеща -35.5.Това кога се случва?И какви са мерките-затопляне, изпотяване, какво?
  5. Здраве Александър. Искам да те попитам каква е първата помощ про неспиращо повръщане, причинено от лоша храна. Снощи ядох пържено, което по принцип не консумирам и сега не мога да се спра да ...говоря с тоалетната чиния. Досега не задържах и вода, сега малко се пооправих, но още имам позиви за повръщане. Нямам хомеопаични лекарства оствен Апис 200 и АНТ-тарт 15, които са за детето ми. Иначе имам и хидратин алфа. Мога да отида до Варна и да потърся хомеопатична аптека, защото не ми се пият гадните прахчета.
×
×
  • Добави...