Jump to content
Порталът към съзнателен живот

petiqelement

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

petiqelement's Achievements

  1. Здравейте, двама приятели ще тръгваме в четвъртък за Рила от Пловдив с лека кола. Засега има две свободни места. Часът на тръгване не сме го уточнили.
  2. Благодаря, мисля още утре да разбера повече. Разбрах къде се играе в нашия град, на едно от тепетата.
  3. Иво, благодаря за ясните отговори. -Не разбрах къде, в колко часа обикновено започва Паневритмията и колко време продължава? -духовните наряди преди, повреме или след Паневритмия се правят? -датите 19,20,21 август по-специални ли са и защо? - Като за начало мисля да пристигнем за 2 дни, 1-вия да спим някъде и 2-рия да видим/участваме в Паневритмията. Все още не знам колко човека ще сме...аз, майка ми и няколко общи приятели. Тук се се опитвам да си изясня в колко трябва да станем, за да стигнем навреме за Паневритмия? -Какво е работното време на лифтовете и на конете? -Предполагам, че вече няма места на 2те хижи? Ние ще сме с коли или кола, ще трябва да разучим и къде преди старата хижа може да се отседне?
  4. Здравейте, И аз мисля да посетя за първи път вашето събитие. Ще започна с по-важните въпроси: - Паневритмия всеки ден ли се играе от 1 до 23 август? В колко часа започва, колко време продължава и къде се играе? - Може ли да се гледа или трябва да се участва в Паневритмията (защото аз имам представа само от снимките) ? - Лагерът някакво обобщено понятие ли е или има конкретна база, четох за стара хижа и нова хижа...? - ..."Паневритмията се играе по възможност със специално паневритмично облекло" - откъде се взима това облекло и колко струва? - Духовният наряд за деня, колко време продължава? ...и да питам за чисто практичните въпроси: -До къде се стига с лека кола и може ли да се остави така, че да не пречи на пътя. Разбрах, че има паркинг на старата хижа, това ли е най-близкото място до езерата с кола? От там колко време пеш и колко километра са до езерата? - Обикновено един кон от колко човека се ползва за превоз на багаж? Предварително се извинявам за въпросите?
×
×
  • Добави...