Jump to content
Порталът към съзнателен живот

melinda

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от melinda

  1. Благодаря искрено за отговора. Имам един въпрос, защото в момента нямам възможност от към време да започна терапия- както споменах по горе завършвам и ми е доста натоварено. Ако отложа за след няколко месеца, може ли да се задълбочи или зависи от мен? Могат ли поне малко да намалеят ритуалите и натрапчивите мисли ?
  2. наистина съм много объркана надявах се тук да получа отговор на въпроса си, извинявам се ако не съм написала нещо така както трябва Когато видях че не получавам отговор много се разстроих,разплаках се. Извинявам се, че прибързвам. Съжелявам ако съм допуснала неточности защото докато пишех много пъти поправях, не знаех как да започна и кое най-точно да опиша.Затова, че съм писала, че много време съм мислила дали да споделя.Просто се опасявах дали всичко ще съм написала както трябва.Много притеснителен човек съм. А затова, че съм писала, че не търся специалист исках всъщност да изразя че нито знак кого, а след като не знам дали е добър специалист няма как да му се доверя.За това се обърнах към вас защото виждам професионализма и всички тези благодарни хора.Това не означа че не бих се консултирала. Просто искам да избегна момента с лутането, да знам че съм при правилните хора. Това са моите разбирания.Извинявам се наистина за неточностите. Искам да се справя с тези натрапливи мисли. Просто усетих че тук е мястото и хората на които мога да се доверя. Нуждаех се от някого, надявах се на някого, който ще разбере как се чувствам. Благодаря
  3. Здравейте, много е хубаво че съществува това място. Чета форума и по специално темите за ОКР. Много ще се зарадвам ако получа отговор от г-н Орлин Баев. Не искам да повтарям но съм впечатлена от съветите, които дава. Много време мислех дали да споделя. Моето ОКР се изразява повече в броенето.Броя за почти всяко едно нещо, не съм предполагала че толкова много мисли могат да преминават през главата ми. И това броене е до определени числа.Като се замислих вече минават 2-3 години. В началото не ми правеше такова впечатление,дори не знаех какво точно е, но нещата се задълбочиха . Просто искам да се справя, не се чувствам добре по този начин. Изнервям се, избухлива съм, понякога просто искам да се изолирам от всичко. В момента завършвам гимназията и имам за цел да постигна добри резултати ,по принцип съм амбициозна. Но усещам че има моменти, в който тези ритуали се засилват, заедно с натрапчивите мисли.По скоро тогова когато съм на място непознато за мен.Не мога да го определя точно. Последно време даже се разстройвам и всичко останало ми е безразлично. Започвам да се справям, опитвам се да приема тези мисли, да спра ритуалите. Но те се увеличават. Тези ритуали ме побъркват, броенето по n-пъти , чувството да не пипна там някъде и всичко това, дори това че някои около мен (някои близък) не е направил нещо няколко пъти.Всичката тази тревожност, страх и натрапчиви мисли, искам да ги няма, да не са постоянно в главата ми. Мисля си да започна да бягам и да ходя на йога. От голям град съм, но не търся специалист по простата причина, че не чувствам, че мога да им се доверя. Много съм объркана. Благодаря .
×
×
  • Добави...