Jump to content
Порталът към съзнателен живот

gret

Участници
  • Общо Съдържание

    1
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    gret reacted to Roemy in Хомосексуалност и морал   
    Никой не им пречи да имат стойностен живот, стига да не парадират толкова с лозунга " О.. колко сме зле ,никой не ни разбира". Стойността на живота не се определя само от сексуалните ни наклонности, а и от нашите интереси и интелект. Колкото и да претендирам , че съм наравно с мъжете ,има неща , който само мъжа ги може, както и обратното. По същият начин и хомосексуалиста не може едновременно да изпълнява ролята на жена и мъж, както и на родител.
  2. Like
    gret reacted to mvm in Хомосексуалност и морал   
    Извинявай, обаче не може да сравняваш правата на жените и на негрите с хомосексуалистите. Това са съвсем различни неща, и различни слоеве хора. Тогава дайте да дадем права и на крадците и убийците и да ги пуснем от затворите, за да мислим демократично и да не сме тесногръди. Нали и те имат чувства и мисли, а някои са особено умни и изобретателни.
  3. Like
    gret reacted to mvm in Хомосексуалност и морал   
    Не, не си разбрал правилно, иска да ти каже, че като цяло човечеството деградира и едно от проявленията на тази деградация е хомосексуализма.
    Да си гей сега звучи гордо и е модерно, навсякъде се говори за тях, показват ни колко са иначе кадърни хора, борят се за някакви права, да се женят......
    знамена не искат ли да развеят..................
    Верно, накъде върви светът, трагично е
  4. Like
    gret reacted to mvm in Хомосексуалност и морал   
    Публиката притихна и онемя. Дори нямаше сили да аплодира. Завесата се спусна. В настъпилата тишина кънтяха само последните думи от пиесата:" Човекът е оцелял, защото е бил хомосексуалист. Човечеството се е развивало, защото е имало хомосексуалисти, единствено прозрели правилният път на неговото развитие. Алилуя за тях и Разпни го - за всички останали. Амин"
  5. Like
    gret reacted to Креми (късметче) in Хомосексуалност и морал   
    Наистина неприятно е някой да изреже основната нишка на нечия мисъл и да остави авторът да бъде тълкуван произволно. Стоя зад цялото си мнение и се налага да го припомня.
    Мила Силвия, аз също имам познати с различна ориентация, все мили и стойностни хора. Най-голяма група са тези, за чиято ориентация въобще не е ставало въпрос, освен ако ми поискат съвет, защото имаме много по-важни и интересни неща да си кажем.
    Изказването по-долу визираше явлението като социален феномен в световен мащаб и в един по-широк исторически отрязък от време, със загриженост за бъдещето. Не съм се изразила ясно, сега поправям това.


    ................................................................................
    ........................

    Да добавя още нещо:
    Мнозина си затварят очите за следното - темата за секса се ползва като масово оръжие за осакатяване на личността още при нейното оформяне, и то съзнателно. Растат поколения, чието съзнание е денонощно затлачвано от пошли картинки. Думите "чувства","любов", "идеал","красота", "нежност","любознателност", ...станаха за присмех. Самите деца са угнетени, усещат някаква празнота, но не знаят с какво тя би могла да се запълни. (За тези, които ще ме извадят от контекста - говоря за мнозинството, това предполага, че има и малцинство от различни.)Запълват я пак със секс и насилие, защото това им е познато.
    Това са настоящите и особено бъдещите хора, които ще градят света на вашите късни години. Тогава, когато ще искате спокойни старини и удовлетворение от живота.
    Ако сме го заслужили...
  6. Like
    gret reacted to Roemy in Хомосексуалност и морал   
    Не съм съгласна, за мен хомосексуализма е психическо заболяване и се отличават доста от останалите хора. Да не говорим , че в някой западни страни им разрешават да осиновяват деца и да ги възпитават и отлеждат, което за мен е пълна перверзия. Това не само е против всякакъв морал, но тук вече се засягат интересите и бъдещето на невинни деца.
  7. Like
    gret reacted to mvm in Хомосексуалност и морал   
    А какво ще кажете за содомията, и садо-мазо секса? И те са форми на секс, които доставят удоволствие на тези, които ги практикуват. И тях ли да защитаваме и да приемаме демократично?
  8. Like
    gret reacted to mvm in Хомосексуалност и морал   
    Както и да го мисля, откъдето и да го разглеждам, не мога да приема хомосексуалността нито за нормална,, нито за морална
    Морал, кой пък го измисли това - морал и хомосексуалност.
    Единственото хубаво нещо е, че много се шуми за гейовете, децата ми питат кво е това, аз вече притисната от телевизиите обяснявам.......обяснявам, че това е нещо............еми нещо, което го има, но не трябва да го има. Тук нещо Бог е сбъркал като е правил човеците.
    Стига бе, ако беше морално, защо не са сътворени два Адама, или две Еви?!?!?!?
    Извинете, но това е моето мнение
×
×
  • Добави...