Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Roemy

Участници
 • Posts

  185
 • Joined

 • Last visited

About Roemy

 • Birthday 08/06/1962

Profile Information

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София

Recent Profile Visitors

8,507 profile views

Roemy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

 1. Моля ви дайте ми съвет за ле4ние на колит ! Полу4их възпаление на дебелото 4ерво от паразит ( Диентамоеба фрагилис). Ве4е три месеца ходя по 5 пъти до тоалетната с болезнени спазми и полу4их много болезненз фисура на ануса. Умирам от болки и не смея да се храня.
 2. Да ви е честита последната Коледа и Нова година ! Поздрав от Маите
 3. Драга г-жо, аз съм едно от опитните свинчета, бивша мед.сестра, която страдаше 17 години от недостиг на прогестерон с риск да остана бездетна.Оправих се за 17 дни с уринотерапия - външна и вътр. употреба. Не вярвах, но фактите говорят сами по себе си. Просто трябва да прочетете повече Малахов,биоритмологията също, защото всичко е до енергия и информация!Има детайли, който се изучават.

 4. Аделаида, и аз имам проблеми с моя стомах( имам хроничен гастрит) и житния режим от 10 дни не ми понася много добре. Затова го правя два пъти годишно по пет дни и по този начин се чувствам много по добре , а и не се получават голями проблеми при захранването.
 5. Днес ми е втория ден от житния режим , малко ми се вие свят , но най вероятно защото организма се прочиства от токсините. Миналата година издържах 5 дни , дано тази година да успея до края!? Оперирана ми е щитовидната жлеза, но предполагам , че няма да имам проблеми да направя житния режим. Успех на всички!
 6. Само едно човешко същество е способно на такава постъпка, защото може да" разсъждава". Това са единственият сорт " животни ", които ненавиждам!!!
 7. Съветвам те, когато хемороидите са ти обострени и дебелото черво реагира по същия начин, да спазваш следната диета това пак от собствен опит) Три , четири дни до една седмица, ще си вариш ориз с моркови и тиквичка и ще ги пасираш на каша. На втория ден или третия за разнообразие ще си свариш картофи с моркови и пак ще ги направиш на пюре. Никакъв хляб, млеко и сурови зеленчуци, докато ти се оправи стомаха. Печената ябълка е много добре за случая! Кръвотечението продължава докато не се успокоят дебелото черво и хемороидите. Даи почивка на организма си!
 8. Здравейте, Безкрайно съм благодарна на Sillviq 1981, че повдигна въпроса за това заболяване , което не е никак толкова невинно , колкото хората си мислят. Аз от 10 години се боря с този "кошмар" , ако така мога да се изразя, защото винаги съзнанието ми е заето , с какво се храня и дали достатъчно целулоза има в храната , която съм поела , или достатъчно течности съм изпила и т.н. Оперирана съм от хемороиди и въпреки всичко ако не внимавам с какво се храня, те се възвръщат отново. Искам да споделя от личен опит, какво правя за да не се появяват отново. Първо внимавам да не се излагам на отрицателни емоции и стресови ситуации , с което е доста трудно човек да се справи , но определено ми помага медитацията. Второ сутрин на гладно винаги се храня с плод ( плодове), примерно: (круши, сини сливи, киви, смокини, диня, каисии, манго.), но не и банани. Спрях да консумирам месо и колбаси и в малки количества ползвам кашакавал , сирене и пресно млеко. По 250 гр. минимум зеленчуци на ден и ако имате здрав стомах най - добре е в суров вид - салати. Туршии и лютиви подправки, просто ми се наложи да ги забравя и едно от най- важните условия е , че ползвам квасен типов или ръжен хляб, т.е. хляб без всякаква мая. Маята действа убийствено на дебелото черво и активира хемороидите . Последното, за което се грижа ежедневно са движението и течностите, по 1.5 - 2 литра на ден , било чайове, вода и сокове, без газирани напитки и алкохол. По този начин балансирам нещата и повярвайте ми работи.
 9. Моите съболезнования! Напълно те разбиеам , защото и моя баща така внезапно почина. Това където чувстваш , че той е жив не е само твое чувство, а това наистина е така, само , че тои се намира с астралното си тяло в духовния свят , а ти си в материалния. Любовта и връзката между вас , тя винаги ще остане , тя съществува и в двата свята едновременно.
 10. Здравейте, Аз не съм специалист, но смятам , че студената вода има точно обратния ефект, тя "запечатва "порите . На пример , когато сме в топла и замърсена среда , порите се разширяват и естествената реакция на организма е да започне да транспирира, известна част се изхвърля от мръсотията чрез потта, но друга остава. След това ако веднага ползваме студен душ, порите се свиват , както казва Кристиян, но и мръсотията остава вътре, която не е успяла да се изхвърли чрез потта. Докато ако ползваме топъл душ, порите не се свиват веднага и се изчиства всичко. Едно време хората са си търкали тялото с " кисе" и са ползвали топла вода , именно за да се разширят порите и да се прочистят.
 11. Слушах , слушах , как Azbuki величае западния свят , по точно Германия и как България затъва в негативизма си и кармичните уроци , това е чудесно ! Но хайде да си зададем въпроса , от къде идва всичко това и дали и Запада не изплаща някакви кармични уроци също , зад красивата дантелена завеса . България 1990 година тръгна по пътя на така наречената "демокрация" т.е. преминахме от комунизъм към капитализъм . Болшинството от капиталистическите държави са си имали някаква закваска от преди това, по точно някакво материално наследство , заграбено най - вече от колоний . Англия, Франция ,Испания , Холандия , до една все бивши колониалистически държави , който са грабели , безчинствали и убивали , но по този начин са натрупали огромни богатства , а България тръгна да става капиталистическа държава на гол" г.. " В момента тези богати страни приеха огромно количество емигранти, пак с определена цел - евтина работна ръка!!! Под хуманният лозунк - толерантност! Но дойде един момент в , който нещата се усложниха емиграцията нарастна до такава степен, че се получи пренаселеност, безработица и много хора останаха на социална издръжка на държавата. Това означава опразване на хазната , та това не е ли карма , придобитото по нечестен начин да го върнат от там, от където са го взели. През същото време България затъва , защото отворихме границите и българина като отвързано псе се втурна да става западняр, с голяма кошница тръгнахме всички . Първо излезна интелигенцията 90-та година и след това почнаха да пускат ромите и децата на заможните родители да учат в чужбина. Някой от интелигенцията успяха да се реализират , някой не , ромите - крадът и подбиват афторитета на България .От друга страна студентите , който правят всичко възможно само и само да останат в държавата в която учат , сключвайки брак с някой чужденец. София се пренасели от селяни търсейки работа в големия град , земеделието започна да куца , няма производство , внасят се само евтини стоки от Турция и Китай. Българското правителство безсилно да направи каквото и да е за държавата, единственото , което му остана е да се корумпира, за да даде пример и на останалите българи как трябва да се живее. Крадете българи, това е изхода , но западняците окрадоха първо по- бедните държави , а ние крадем себе си и собствената си страна. Как да се оправиме при това положение, а после говориме за материализъм, та не е ли цалата Западна Система такава, само , че другите го умеят малко повече от нас и знаят къде и кого да крадът.
 12. Абсолютно всеки човек живял в чужбина повече от 10 години , започва да изпитва носталгия и мъка по родната страна, колкото и да му е добро материалното състояние там . Манталитета е различен , навиците, всекидневието, климата, който не е никак за подценяване във връзка с здравословното състояние на даден човек. Започваш да се дразниш от неща , който преди това не си забелязвал и дори не си разбирал ако щеш, защото навлизаш по надълбоко в Системата и законите на държавата. А от друга страна се получава обратния варянт , когато се завърнеш в България за няколко седмици , ставаш сляп за българсите проблеми и всичко виждаш в розова светлина , защото си за малко и на почивка с пари в джоба. В крайна сметка какво се става , нито тук , нито там , оставаш сякаш без Родина и незнаеш какво да предприемеш.
 13. На Бога в теб можеш да разчиташ и в България, защо трябва да отидеш специално в чужбина , за да търсиш Бога в себе си. Повечето от българите заминават в друга държава по икономически причини , по точно не толкова от липса на препитание, колкото от насаждания от Системата снобизъм, че преуспелия човек , непременно живее в голям град, седи в офис зад компютър , кара скъпа кола и прекарва отпуските си в екзотични курорти.
 14. Отшелник можеш да станеш и в собствената си държава, ако това е начина да намериш себе си. На всякъде по света , както и в БГ. има духовни, добри , не духовни , завистливи и злобни хора. Ако ти в България не се научиш да общуваш с всякакъв вид , то в чужбина още по- малко , защото там позицията ти е много по рискова. Изолацията в друга държава можеш да си я позволиш , едва когато си си издействал определен статут и си се освободил от ангажиментите , който те карат да следваш законите на дадена страна, а това обикновенно се постига с години. Нямаш възможност да се дистанцираш , защото възможноста ти за избор на приятели и близки намалва до минимум.
×
×
 • Create New...