Jump to content
Порталът към съзнателен живот

taneca

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от taneca

  1. Здравейте Александър, чудесно е когато има към кого да се обърнеш, когато си объркан и в главата ти иникват много въпроси, благодаря Ви предварително! Та въпросът ми е: когато човек е вече на преклонната възраст от 71г. и е изпил доста хапове, т.е. е и доста токсикиран, възможно ли е да не може да се повлияе от хомеопатичното л-во, а също така и след няколко дози вмесо да започне да спи и да се пооспокои, съвсем да не може да заспи??? Благодаря!
  2. Здравейте, много се радвам, че Ви открих, защото много ме вълнува темата за хомеопатията и високата температура, много е хубаво да обменяш опит и мнения с хора с подобни преживявания и тревоги. Моля, Дъгата да не си помисли, че тези въпроси са с цел заяждане, точно обратното, целя да си изясня как да реагирам аз в тези случаи с високата температура, защото тя за мен като майка на две деца също е голямо изтезание всеки път като вдигат. И двете ги лекувам с хомеопатия, в последно време не свалям температурата,но много се притеснявам когато са така и ги гледам колко са безпомощни, в същото време искам да спазвам каквото ми е казала хомеопатката - да не свалям!!! Когато са болни хабя много нерви и много се притеснявам. P.S.Извинете за дългият пост, но като за начало....
  3. И нея много си я обичаме, но виждам как тя реагира и е права Как реагира???
  4. Да, но не ми издържат нервите да го гледам как реве и скимти, болят и ушите, плач, които буди и съседите... И понеже не ми е удобно, а и нямам позволение да се обаждам в 02.00 по сред нощ на хомеопатката ни .. та за това предпочитам да дам Панадол или Нурофен след 39 градуса, за да се успокой и заспи без болка. Най-страшния миг в живота ми бе, когато едното дете на 2г. (дълго кърмено, принципно супер здраво) припадна от температурен гърч и "обели " очите. А в това време хич не бе ясно дали другото в корема ми ще оцелее .... И от тогава ............. И от тогава какво???
×
×
  • Добави...