Jump to content
Порталът към съзнателен живот

vera_papazova

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от vera_papazova

  1. Темата ви е много интересна ! Или може би лично на мен ми е интересна, защото всичко, за което говорите ми е толкова познато ! А на някой от вас случвало ли му се е да сънува това, което иска, това, за което си е мислил точно преди да заспи ... после да се събуди помнейки до къде е стигнал и след кратка разходка до WC-то да продължи съня точно от прекъснатото място ? На това как му викат ? Бъдете щастливи !!! Вера
  2. Благодаря и за отговора и за пожеланията за рожденният ми ден !!! Бъдете щастливи, Вера
  3. БЛАГОДАРЯ за изчерпателният отговор, Костадин, и аз смятам, че си подхождаме и съм съгласна с Вас, че за по-изчерпателна информация са необходими повече лични данни. Както и повече отделено време от Ваша страна за по-подробен хороскоп. Ако имате време и желание - ето отговорите на зададените допълнителни въпроси - -не сме от едно семейство, -не сме женени, -нямаме деца, -заедно сме от 1 година, -родители на ж. майка - телец (03.05.1947) и баща - водолей (12.02.1950) -родители на м. майка - лъв (18.08.1946) и баща - овен (28.04.1941) -за стремежа към свобода от моя страна сте прав, както и за желанието за любов и щастие, но не и за деца, нито за предложение за брак от моя страна - аз определено не държа поне за в близко бъдеще на тези неща. Май това е всичко Благодаря още веднъж за отговора !!! Всичко най-хубаво, Вера п.п. днес между другото имам рожден ден и приемам поздравления ))
  4. Здравейте ! Ако все още правите примерни хороскопи за съвместимост, много бихте ме зарадвали да ми кажете нещичко за нас : ВЕРА - 29.07.1977г. - 11:45ч. - Пазарджик и АНГЕЛ - 11.04.1974г. - 09:30ч. - Пазарджик Благодаря предварително !
×
×
  • Добави...