Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mmpetr

Участници
  • Общо Съдържание

    25
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Профил Информация

  • Пол
    Жена

mmpetr's Achievements

  1. Обратна връзка: Въпросът е дали един човек ще получи работа: Смърт, Страшен съд, Императрица. Не я получи, не прояви нужното усърдие, изглеждаше дистанциран, сякаш някой го бе принудил да кандидатства - никакво въодушевление от възможността...
  2. Въпросът е дали един човек ще получи работа: Смърт, Страшен съд, Императрица. На мен ми се струва, че този човек е преживял някакъв обрат и все още се възстановява. Не мисля, че картите отговарят за работата. Не ми е близък, не зная какво се случва в личния му живот, поне не е споделял с мен за нещо особено, което да го е разтърсило...
  3. Здравей, ще изкажа мнение и се надявам да споделиш в по-късен етап дали човекът е получил работата или не. Мнението ми го приеми като това на начинаеща По тези карти ми изглежда, че човекът, за който става въпрос, няма да получи желаното място - още повече, че той като че ли се е предал предварително, в пасивна позиция е. Може би дори не е кандидатствал по собствена воля, а чака работата да дойде отнякъде, и нещо или някой го подтикват да прави опити. Освен това си мисля, че е безработен от дълго време, човек на средна възраст ли е? Или може би просто желанието за работа липсва... Много не му се полагат усилия, права си - иска работата, но ако може сама да дойде при него. За възрастта - не е на средна възраст, скоро се е дипломирал. Все още не се знае дали ще го назначат.
  4. Въпросът е дали един човек ще получи работа: Смърт, Страшен съд, Императрица. Според мен ще я получи, но това необратимо ще промени живота му, връзките с близките му, а вероятно и мирогледа му. Моля, помогнете!
  5. Въпросът: "Какво да очаквам от отношенията си с даден човек?" Дявол, Асо пентакли, Кралица чаши Струва ми се, че съм влагала много празни надежди, мечтания за бъдещо развитие на отношенията, но е дошло време на равносметка или по-скоро - на пълно безвремие. Не мога да чакам нищо, освен тотален емоционален срив. Или да поема по нов път...
  6. Какво изпитва към мен? Асо Пентакли, 3 меча, Дявол Аз го тълкувам като поробваща страст, а вие? Разочарование, несбъднати надежди и прочие...
  7. На мен тези карти ми изглеждат странно като за това, което съм подчертала по-горе. Би било нормално да излизат за някакви съвсем бегли отношения, които по-скоро са в началото, не са кой знае колко сериозни. По-скоро някакви флиртове в компания, отколкото нещо толкова сериозно като някой да те познава като себе си едва ли не. Защо се получава така? Тя цялата ситуация е странна. Освен моята гледна точка да е такава, каквато описах, а неговата - като описаната от теб. Не е невъзможно, нали? Но за флиртове и дума не може да става, повярвай ми!
  8. Здравей mmpetr, аз обаче имам друго мнение по въпроса и ще трябва да те разочаровам. 3 чаши е нестабилна основа за каквото и да било, самият факт че се развива до 8 пентакли само, е показателен. Императрицата дава единствено и само надежди, че нещо е възможно. Нищо повече. На този етап няма как да се излезе от 8 пентакли. Благодаря, Ивета, все пак има някаква надежда, за някакво развитие, ако въобще му дадем шанс... Е, времето ще покаже как ще се развият събитията.
  9. Благодаря ви, толкова ме обнадеждихте, че нещата може и да се получат както аз искам! Ще върна информация. Благодаря отново!
  10. Благодаря, Sha Agreal, Развитие и разширяване (Императрицата), но 3 чаши ме притеснява - мислех, че значи трети човек във връзката.
  11. Благодаря, Инатари. Всъщност съм озадачена от поведението му. Ето какви карти изтеглих, когато попитах: "Какво цели с поведението си към мен?": 4 мечове, паж жезли, Справедливост Мисля, че се нуждае от почивка, от укротяване на страстите, от емоционалните ни изблици, за да постигнем зрели, умерени отношения... Или нещо подобно... Моля ви за мнения! И "Какво ще е развитието на връзката ни?" 3 чаши, Императрица, 8 пентакли Разширяване на приятелския кръг, може би нова жена в обкръжението, в резултат - търпение, без излишни емоции или нова работа... Трудно ми е... Помогнете, моля ви!
  12. И аз съм съвсем начинаеща, но като знам ситуацията, не ми се вярва това да е правилното ми поведение. В тази връзка има един нюанс на всемирна тъга, сякаш знаем, че някога всичко ще приключи и е важно да изживеем всеки миг от настоящето... Благодаря ти.
  13. Моето тълкуване най-много се доближава до това мнение. Много сме близки, така е. Знаем тайните си, чак се задушавам понякога от присъствието му, защото ме познава по-добре от мен самата. Винаги ще ми е приятел. Проблемът е, че е трудно да имаш връзка с някой, който знае всичките ти тайни, ходовете ти още преди да си ги направил и никога не можеш да послъжеш дори и леко... От известно време обмислям идеята да се отдръпна. Не зная дали ще е правилно. Затова питам. А работата е там, че веднъж отдръпнала се, едва ли ще мога да възстановя естеството на настоящите отношения...
  14. Благодаря за мигновения отговор, sve. Абсолютно правилно - неудовлетворена съм - от себе си, от него, от ситуацията... И ми е трудно да съм слънчева и усмихната, но може да се постарая. Надеждата ми е, че Слънцето като трета карта не може да предвещава нищо лошо.
  15. От известно време се чудя как ще продължат отношенията ми с един човек, не вярвам, че ще приключат напълно, но се терзая какво ще е естеството на отношенията ни в бъдеще... Благодаря.
×
×
  • Добави...