Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Plamena Vladimirova

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Plamena Vladimirova

  1. здравейте,отново:) преди два дни завърших успешно режимът и се чувствам прекрасно-силна ,здрава и някак душевно изцелена:) душата ми се пречисти,очите и лицето светнаха и имам и бонус изгубени сантиметри(6 см в ханша;6 см в талията и 4 см в бедрата) направо е невероятно -препоръчвам всеки да опита този лечебен процес :) Благодаря на Господ за това,че ме изцели!!!

  2. много благодаря.днес най-накрая почувствах всичко това,за което говорите тук-радост,живинка,едно спокойствие и лекота.Значително по-спокойна съм ,въпреки нервите гледам много ведро на нещата.Днес се усетих ИСТИНСКИ жива от много време насам.Благодаря на Господ за възможността ,която ми даде.

  3. Здравейте:)Започнах житния режим на 04.07 от обяд поради доста натоварен график.Аз съм дизайнер и почти по цял ден не ми остава време за ядене.Принципно съм фен на суровоядството и се опитвам да спазвам елементарни принципи в яденето(които съм установила ,че ми влият добре).

    До тук съм адски изненадана от две неща-липсата на глад още от ден номер 2 и свръх емоционалността ми.Естествено имах така наречените "лечебни кризи"- остра болка в главата,премаляване,виене на свят,болки в ставите (с тях принципно си имам проблеми)-но тогава не им отдадох голяма важност,защото ги отдадох на факта,че забравих да изям порцийката жито на обяд.Пия кафе (понеже работя почти до сутринта и спя много малко),но дори и кафето съм намалила значително.И вече не се чувствам като "парцал" от сутринта.ДРУГОТО,което ме притеснява е моята свръх чувствителност напоследък-смисъл доревава ми се ( за 2 дни 4ри пъти плаках).Което не знам дали е много нормално:) Още на ден 2 ми дойде цикълът(което за мен си беше чисто чудо,защото имах проблеми и няколко поредни месеца дори и с хапчета цикъл нямаше).ВЕЧЕРТА НА ДЕН 2, по цялото ми чело избиха пъпчици от типа на обрив,които отшумяха след 1 ден.Най -учудващото за мен дойде в работата ми- в един момент незнам от къде дойдоха тази идеи и това вдъхновение-творя като невидяла ,чак ме е страх да не си изхабя заряда от вдъхновение. житният режим почнах не толкова за някаква особена промяна в килограмите,колкото защото в момента имам чувството ,че живота ми се намира в тунел ,от който трябва да изляза.

×
×
  • Добави...